02-08-2011, 10:58 PM
Mood : Tired.
Status : Mă-dor-picioarele.
Locaţie : La birou. Sufragrie.
Mănânc : Nu mai mănânc o săptămână, mi-ajunge cât m-am îndopat azi.
Beau : Rien.
Sunt îmbrăcată în : Pijamale gri.
Ascult : Eric Clapton - Layla.
Privesc : Ecranu' de la laptop.
Status messenger : nu am chef, bine? merci :]
Vorbesc pe messenger cu : nu-am-chef-bine-?-merci. Pare cunoscut, ne ?
Citesc : "Citesc." ( Vittorio the Vampire - Anne Rice's New Tales of the Vampires )
Mă gândesc la : Autobiografia lui Eric Clapton pe care am văzut-o azi în Diverta şi dacă să aştept până pe doi ianuarie s-o primesc de ziua mea sau să-mi strâng banii să-mi-o cumpăr - aş avea mai puţin de aşteptat aşa.
Dating : S01E06 din The Big Bang Theory.
Doresc : Shiiiiin ♥. Să se întoarcă Nanna din China. [ Mi-e-aşa-de-dor-de-ea-au-trecut-aproape-două-luni-de-când-n-am-mai-văzut-o. ] şi Autobiografia lui Eric Clapton.
Iubesc pe : Da.
Nervoasă pe : Nu prea.
Urăsc pe : Da şi nu.
Îmi lipsește : Teh, Nya, Nanna şi... Oana. LICEUL
Abia aştept să : Să habar n-am. Nu mai aştept nimic, de toate mi-e silă sau teamă.
Status : Mă-dor-picioarele.
Locaţie : La birou. Sufragrie.
Mănânc : Nu mai mănânc o săptămână, mi-ajunge cât m-am îndopat azi.
Beau : Rien.
Sunt îmbrăcată în : Pijamale gri.
Ascult : Eric Clapton - Layla.
Privesc : Ecranu' de la laptop.
Status messenger : nu am chef, bine? merci :]
Vorbesc pe messenger cu : nu-am-chef-bine-?-merci. Pare cunoscut, ne ?
Citesc : "Citesc." ( Vittorio the Vampire - Anne Rice's New Tales of the Vampires )
Mă gândesc la : Autobiografia lui Eric Clapton pe care am văzut-o azi în Diverta şi dacă să aştept până pe doi ianuarie s-o primesc de ziua mea sau să-mi strâng banii să-mi-o cumpăr - aş avea mai puţin de aşteptat aşa.
Dating : S01E06 din The Big Bang Theory.
Doresc : Shiiiiin ♥. Să se întoarcă Nanna din China. [ Mi-e-aşa-de-dor-de-ea-au-trecut-aproape-două-luni-de-când-n-am-mai-văzut-o. ] şi Autobiografia lui Eric Clapton.
Iubesc pe : Da.
Nervoasă pe : Nu prea.
Urăsc pe : Da şi nu.
Îmi lipsește : Teh, Nya, Nanna şi... Oana. LICEUL
Abia aştept să : Să habar n-am. Nu mai aştept nimic, de toate mi-e silă sau teamă.