30-07-2011, 07:08 PM
Mood: Good, baib. Ma enerveaza liniile ce apar cand pui apostrof ori ghilimele.
Status: Am terminat traducerea la Dark Road, cu type-ul sunt obsinuita de la The Devil\'s Trill, iar cu clean-ul sa vad cine imi arata ca sa pot face, pe langa corectarea catorva chestii la traducere *snarling with a smile*.
Locaţie: Bucuresti.
Mănânc: Nimic, dar am doua pungi de pufuleti, iar maine gratar si prajitura ca-i ziua lui nepoata-mea [\"Esti cea mai rea dintre cele mai rele!\" multumesc, darling, know they are].
Beau: Nimic, am baut acum cateva ore un pahar de Nestea cu lamaie, daca nu ma insel si nici nu o fac.
Sunt îmbrăcată în: Tricou bleomaren, fluture argintiu [il dau maine la spalat], salvari mov.
Ascult: Ascultam Regret de la The Gazette, acum Chizuru (faina melodie o.o\').
Privesc: P-aici, p-acolo, p-sus si cam pe oriunde vreau.
Status messenger: Niciunul -uiatasem ca sunt pe invizibile cand am intrant si mi-a fost lene sa-mi pun un status; pe langa asta, nu-i o catastrofa daca n-am. ^^ Va asigur.
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni.
Denisa, a.k.a Blforever, are treaba, tatal lui Abbeh e la calculator, Kayla a plecat la tara, Puff (a.ka. Candiboo) sta prafuita pe la mine prin lista and stuff/and so on. N-am chef de altii sau sa ma bag in seama cu altii.
Citesc: Am terminat chiar ieri, ce dezamagita am fost, cartea \"Jurnalele vampirilor -Jurnalele lui Stefan *e greu sa pui diacritice pe coperta*\" partea a treia. Miercuri a zis frati-miu ca mergem la librarie; mai vedem daca se tine de cuvant.
Mă gândesc la: Hm, nimic important.
Dating: N-am cu ce si cine.
Doresc: -
Iubesc pe: -
Nervoasă pe: -
Urăsc pe: -
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Abia asteptam sa fac clean si apoi sa postez one-shot-ul pe mangazup, dar mi-a pierit acel entuziasm.
Status: Am terminat traducerea la Dark Road, cu type-ul sunt obsinuita de la The Devil\'s Trill, iar cu clean-ul sa vad cine imi arata ca sa pot face, pe langa corectarea catorva chestii la traducere *snarling with a smile*.
Locaţie: Bucuresti.
Mănânc: Nimic, dar am doua pungi de pufuleti, iar maine gratar si prajitura ca-i ziua lui nepoata-mea [\"Esti cea mai rea dintre cele mai rele!\" multumesc, darling, know they are].
Beau: Nimic, am baut acum cateva ore un pahar de Nestea cu lamaie, daca nu ma insel si nici nu o fac.
Sunt îmbrăcată în: Tricou bleomaren, fluture argintiu [il dau maine la spalat], salvari mov.
Ascult: Ascultam Regret de la The Gazette, acum Chizuru (faina melodie o.o\').
Privesc: P-aici, p-acolo, p-sus si cam pe oriunde vreau.

Status messenger: Niciunul -uiatasem ca sunt pe invizibile cand am intrant si mi-a fost lene sa-mi pun un status; pe langa asta, nu-i o catastrofa daca n-am. ^^ Va asigur.
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni.

Citesc: Am terminat chiar ieri, ce dezamagita am fost, cartea \"Jurnalele vampirilor -Jurnalele lui Stefan *e greu sa pui diacritice pe coperta*\" partea a treia. Miercuri a zis frati-miu ca mergem la librarie; mai vedem daca se tine de cuvant.
Mă gândesc la: Hm, nimic important.
Dating: N-am cu ce si cine.
Doresc: -
Iubesc pe: -
Nervoasă pe: -
Urăsc pe: -
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Abia asteptam sa fac clean si apoi sa postez one-shot-ul pe mangazup, dar mi-a pierit acel entuziasm.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2