15-07-2011, 10:33 AM
Mood: Mai fericită ca oricând . Să îndrăznească careva să-mi strice dispoziţia, jur că îl castrez!
Status: Cel mai fericit om din lumeeeeeee !
Locaţie: În paradis ;x.
Mănânc: Acum, nimic. Mai încolo, mai vedem ). Sunt român, deci pot.
Beau: Un strop de apă minerală ce mai e în sticla asta. Ehh, e bun şi ăla, când e criză : )).
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi crem, maieu alb şi sandale.
Ascult: Paramore - Misery Business (nu ştiu cât de corect am scris, nu-mi prea pasă =D)
Privesc: Cravata . Goshh, e superbăăăă .
Status Y!M: " Gata şi înscrierea... Dany buzz . Am o grămadă să-ţi spun . Şi tot eu o să te corup, u'll see ! "
Vorbesc pe Y!M cu: Alli . Weird, deobicei când intram pe mess săreau toţi pe mine. Şi nyaah, abia am intrat şi tre să ies afară ; )).
Citesc: Ce zice iubii asta >;D<.
Mă gândesc la: " Deci, cravată albastră, fustă şi pantaloni şi sacou negru, cămaşă albă..iubesc liceuuu' ăsta ! Apoi, Dany..cu Alexuţa, în oraş...trupa de şoc.. vine şi Camyy.. iubeeeesc vara astaaaa ! "
Dating: Am fost mai devreme la liceu, m-am întâlnit cu noii colegi, cred : - ? mno, nu am stat să mă uit apoi la Mega-Image cu mama Kynei <3. Şi peste vreo 5 - 7 minute cu Răzvan şi mama lui ^^.
Doresc: Heheee....
Iubesc pe: TOÅ¢I!! Absoluuut ;>.
Nervoasă pe: Nimeeni.
Urăsc pe: Alea sunt definitive: Jeg, căţea şi Corina, daaa...ce mai contează acum ?! )))
Îmi lipseşte: O mare parte din bani . Tre' să văd pe unde au dispărut .
Abia aştept să: O grămadăăă de chestii...
Status: Cel mai fericit om din lumeeeeeee !
Locaţie: În paradis ;x.
Mănânc: Acum, nimic. Mai încolo, mai vedem ). Sunt român, deci pot.
Beau: Un strop de apă minerală ce mai e în sticla asta. Ehh, e bun şi ăla, când e criză : )).
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi crem, maieu alb şi sandale.
Ascult: Paramore - Misery Business (nu ştiu cât de corect am scris, nu-mi prea pasă =D)
Privesc: Cravata . Goshh, e superbăăăă .
Status Y!M: " Gata şi înscrierea... Dany buzz . Am o grămadă să-ţi spun . Şi tot eu o să te corup, u'll see ! "
Vorbesc pe Y!M cu: Alli . Weird, deobicei când intram pe mess săreau toţi pe mine. Şi nyaah, abia am intrat şi tre să ies afară ; )).
Citesc: Ce zice iubii asta >;D<.
Mă gândesc la: " Deci, cravată albastră, fustă şi pantaloni şi sacou negru, cămaşă albă..iubesc liceuuu' ăsta ! Apoi, Dany..cu Alexuţa, în oraş...trupa de şoc.. vine şi Camyy.. iubeeeesc vara astaaaa ! "
Dating: Am fost mai devreme la liceu, m-am întâlnit cu noii colegi, cred : - ? mno, nu am stat să mă uit apoi la Mega-Image cu mama Kynei <3. Şi peste vreo 5 - 7 minute cu Răzvan şi mama lui ^^.
Doresc: Heheee....
Iubesc pe: TOÅ¢I!! Absoluuut ;>.
Nervoasă pe: Nimeeni.
Urăsc pe: Alea sunt definitive: Jeg, căţea şi Corina, daaa...ce mai contează acum ?! )))
Îmi lipseşte: O mare parte din bani . Tre' să văd pe unde au dispărut .
Abia aştept să: O grămadăăă de chestii...
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.