05-07-2011, 07:52 PM
Mood: Other - plictisită.
Status: Doki doki.
Locaţie: Acasă-s.
Mănânc: Nothing.
Beau: Nothing.
Sunt îmbrăcată în: Clothes.
Ascult: X Japan - Endless Rain [ The Last Live ]; very intersting, right?
Privesc: Before.
Status messenger: Amintirea ta, mamă, va rămâne vie ca focul arzător. Nu o să pieri - niciodată. l Nu este ceea ce pot face, ci ceea ce pot visa. | "Even in My dreams, I only do it with you, Yuma! Don't you know that? ", "Umm...". | "Don't ever leave me", "Of course not!".
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni - singură.
Citesc: Vreau să mă mai uit puţin peste Totally Dominated (doar aşa : -??).
Mă gândesc la: Melodie - fanii cântă pe fundal, drăguţ.
Dating: -
Doresc: Să-l întâlnesc pe Metal (Alexander) în realitate.
Iubesc pe: Mama - hero my imaginary world.
Nervoasă pe: -
Urăsc pe: -
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Nimic sau poate... să văd unde ajung cu ideea de fic (colaborare cu Metăluţ - nu-mi place alintul ăsta - blach!), dar nu sar în sus de nerăbdare and stuff - îmi e puţin somn şi mă dor ochii de la calculator (damn!).
Status: Doki doki.
Locaţie: Acasă-s.
Mănânc: Nothing.
Beau: Nothing.
Sunt îmbrăcată în: Clothes.
Ascult: X Japan - Endless Rain [ The Last Live ]; very intersting, right?
Privesc: Before.
Status messenger: Amintirea ta, mamă, va rămâne vie ca focul arzător. Nu o să pieri - niciodată. l Nu este ceea ce pot face, ci ceea ce pot visa. | "Even in My dreams, I only do it with you, Yuma! Don't you know that? ", "Umm...". | "Don't ever leave me", "Of course not!".
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni - singură.
Citesc: Vreau să mă mai uit puţin peste Totally Dominated (doar aşa : -??).
Mă gândesc la: Melodie - fanii cântă pe fundal, drăguţ.
Dating: -
Doresc: Să-l întâlnesc pe Metal (Alexander) în realitate.
Iubesc pe: Mama - hero my imaginary world.
Nervoasă pe: -
Urăsc pe: -
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Nimic sau poate... să văd unde ajung cu ideea de fic (colaborare cu Metăluţ - nu-mi place alintul ăsta - blach!), dar nu sar în sus de nerăbdare and stuff - îmi e puţin somn şi mă dor ochii de la calculator (damn!).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2