26-05-2011, 04:29 PM
Mood: Ca întotdeauna când ajung acasă şi văd o sticlă de bere pe masă.
Status: Păi... într-un fel fericită că am avut ocazia de a mă naşte şi de a trăi într-o lume unde suntem doar nişte necunoscuţi unul pentru altu, dar nu mereu.
Locaţie: Păi - scaunul se pune?
Mănânc: Nimic. Am mâncat o ciorbă (fiind obligată) de legume cu dovlecei.
Beau: Hm... mai înainte vroiam apă, acum vreau să ma scufund în muzică după ce găsesc ceva bun.
Sunt îmbrăcată în: Hainele-mi obişnuite; pantaloni treisferturi pe culoarea mov, tricou bleomaren cu un fluture argintiu pe el + ciorapi portocalii (curcubeul).
Ascult: Ascultasem "FT Island - Because I don't know how to love". Acum caut altceva.
Privesc: Ce am de făcut la portofoliul pentru chimie.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: Dyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Citesc: Vreau să continui să citesc "Îngerul nopţii", dar acum citesc ceea ce scriu.
Mă gândesc la: Cartea pronunţată mai sus.
Dating: Cu somnul seara, mâine cu şcoala şi cu Didilici, apoi poate cu medicul de familie, dar acum s-ar putea cu cartea după ce termin.
Doresc: Să citeeeeeesc mii de cărţi!
Iubesc pe: "Iubeşteţi aproapele şi roagă-te pentru cei ce-ţi vor răul" - sau cam aşa ceva -, deeeci - pe toţi (şi o să mă rog pentru cel ce m-a bătut, cât şi pentru cei care m-au udat pe scări şi o faţă care are probleme cu glanda şi o s-o opereze - Dumnezeu să aibă grijă de ea).
Nervoasă pe: Hm... ar trebui?
Urăsc pe: Am mai zis şi mai sus.
Îmi lipseşte: Fiinţa care m-a fătat şi a avut grijă de mine - mama.
Abia aştept să: Citesc cartea şi să vorbesc cu sor'mea să văd dacă-mi poate cumpăra o carte sau să o ia de la biblioteca locală din Slobozia.
Status: Păi... într-un fel fericită că am avut ocazia de a mă naşte şi de a trăi într-o lume unde suntem doar nişte necunoscuţi unul pentru altu, dar nu mereu.
Locaţie: Păi - scaunul se pune?
Mănânc: Nimic. Am mâncat o ciorbă (fiind obligată) de legume cu dovlecei.
Beau: Hm... mai înainte vroiam apă, acum vreau să ma scufund în muzică după ce găsesc ceva bun.
Sunt îmbrăcată în: Hainele-mi obişnuite; pantaloni treisferturi pe culoarea mov, tricou bleomaren cu un fluture argintiu pe el + ciorapi portocalii (curcubeul).
Ascult: Ascultasem "FT Island - Because I don't know how to love". Acum caut altceva.
Privesc: Ce am de făcut la portofoliul pentru chimie.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: Dyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Citesc: Vreau să continui să citesc "Îngerul nopţii", dar acum citesc ceea ce scriu.
Mă gândesc la: Cartea pronunţată mai sus.
Dating: Cu somnul seara, mâine cu şcoala şi cu Didilici, apoi poate cu medicul de familie, dar acum s-ar putea cu cartea după ce termin.
Doresc: Să citeeeeeesc mii de cărţi!
Iubesc pe: "Iubeşteţi aproapele şi roagă-te pentru cei ce-ţi vor răul" - sau cam aşa ceva -, deeeci - pe toţi (şi o să mă rog pentru cel ce m-a bătut, cât şi pentru cei care m-au udat pe scări şi o faţă care are probleme cu glanda şi o s-o opereze - Dumnezeu să aibă grijă de ea).
Nervoasă pe: Hm... ar trebui?
Urăsc pe: Am mai zis şi mai sus.
Îmi lipseşte: Fiinţa care m-a fătat şi a avut grijă de mine - mama.
Abia aştept să: Citesc cartea şi să vorbesc cu sor'mea să văd dacă-mi poate cumpăra o carte sau să o ia de la biblioteca locală din Slobozia.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2