23-05-2011, 09:03 PM
Mood: Confuză...
Status: Nu mă enerva..
Locaţie: Pe un scaun negru de birou, deşi aş vrea să fiu în altă parte. Oricum cu gândul sunt plecată în multe direcţii...
Mănânc: Absolut nimic.
Beau: Suc fără acid.
Sunt îmbrăcată în: Negru. Nu dau detalii, n-am chef : - <.
Ascult: Three Days Grace - Last To Know...
Privesc: Monitorul şi unele mesaje în care mi s-au adus jigniri : |
Status mess: " Adina Buzz.. :d Unde papucii mei esti cand am nevoie de tine? :-l .. Robb Buzz : ) // Nu pot să cred că am auzit asta, wow! O_O // Pentru tine am patru cuvinte rezervate: curvă cu două feţe. : > "
Vorbesc pe mess cu: Berry, Poox, Kayla; momentan.
Citesc: -----
Mă gândesc la: Tot bâlciul asta în care am intrat din nou. [ De ce mereu eu? X ( ]
Dating: Habar n-am.
Doresc: Să aflu adevărul...
Iubesc pe: Eh.. Probabil pe cine nu trebuie, dar nu mai pot schimba asta ÅŸi nici nu prea vreau.
Nervoasă pe: Toţi cei care bagă strâmbe sau poate nu-s strâmbe.. I don't Know.
Urăsc pe: Kyna.
Îmi lipseşte: Îmi lipsesc multe, dar.. nu cred că mai contează asta acum ^_^
Abia aştept să: Aflu dacă a fost adevărat sau nu; mă omoară iluzia asta optică. : )) [ mă rog nu-i iluzie, dar n-am chef să mă gândesc acum cum se spune .-. ]
Status: Nu mă enerva..
Locaţie: Pe un scaun negru de birou, deşi aş vrea să fiu în altă parte. Oricum cu gândul sunt plecată în multe direcţii...
Mănânc: Absolut nimic.
Beau: Suc fără acid.
Sunt îmbrăcată în: Negru. Nu dau detalii, n-am chef : - <.
Ascult: Three Days Grace - Last To Know...
Privesc: Monitorul şi unele mesaje în care mi s-au adus jigniri : |
Status mess: " Adina Buzz.. :d Unde papucii mei esti cand am nevoie de tine? :-l .. Robb Buzz : ) // Nu pot să cred că am auzit asta, wow! O_O // Pentru tine am patru cuvinte rezervate: curvă cu două feţe. : > "
Vorbesc pe mess cu: Berry, Poox, Kayla; momentan.
Citesc: -----
Mă gândesc la: Tot bâlciul asta în care am intrat din nou. [ De ce mereu eu? X ( ]
Dating: Habar n-am.
Doresc: Să aflu adevărul...
Iubesc pe: Eh.. Probabil pe cine nu trebuie, dar nu mai pot schimba asta ÅŸi nici nu prea vreau.
Nervoasă pe: Toţi cei care bagă strâmbe sau poate nu-s strâmbe.. I don't Know.
Urăsc pe: Kyna.
Îmi lipseşte: Îmi lipsesc multe, dar.. nu cred că mai contează asta acum ^_^
Abia aştept să: Aflu dacă a fost adevărat sau nu; mă omoară iluzia asta optică. : )) [ mă rog nu-i iluzie, dar n-am chef să mă gândesc acum cum se spune .-. ]
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]