08-05-2011, 11:10 AM
Mood: Relaxed. Ce îmi place starea asta nenicăăă
Status: Pictez, vorbesc pe mess şi ascult muzică. E tare mişto când în dormitor ai Pc-ul şi birou şi tot ce vrei ca să poţi face tot ce ai chef.
Locaţie: În dormitor.
Mănânc: Nimic. Am mâncat nişte iaurt, o ciocolată şi o prăjitură în loc de mic dejun.
Beau: Nimic. Şi nici nu îmi e sete
Sunt îmbrăcată în: Pijama roz şi maieu roşu
Ascult: 2NE1
Privesc: Pensulele şi desenul. Aştept să se usuce.
Status mess: Nu am .
Vorbesc pe mess cu: Dragostea vieţii mele.
Citesc: Momentan citesc o carte de Lousi Bozon despre Marlene Dietrich.
Mă gândesc la: Otaku, teze, testul de mâine cică la psiho, cartea asta interesantă pe care nu o voi termina azi cred. Vreau să mă uit şi la film, să şi pictez, dar să şi învăţ la test.
Dating: Cu şcoala mâine.
Doresc: Să am timp la dracu ._. Vreau să pictez, să desenez, să scriu, să citesc mult, să mă uit la filme, dar să şi învăţ la test şi teze. Vreau cam multe btw.
Iubesc pe: My babe'
ÃŽmi lipseÅŸte: Momentan un film bun.
Abia aştept să: Mă uit în seara asta la un film calumea, să ajung la otaku, să trec de teze...
Status: Pictez, vorbesc pe mess şi ascult muzică. E tare mişto când în dormitor ai Pc-ul şi birou şi tot ce vrei ca să poţi face tot ce ai chef.
Locaţie: În dormitor.
Mănânc: Nimic. Am mâncat nişte iaurt, o ciocolată şi o prăjitură în loc de mic dejun.
Beau: Nimic. Şi nici nu îmi e sete
Sunt îmbrăcată în: Pijama roz şi maieu roşu
Ascult: 2NE1
Privesc: Pensulele şi desenul. Aştept să se usuce.
Status mess: Nu am .
Vorbesc pe mess cu: Dragostea vieţii mele.
Citesc: Momentan citesc o carte de Lousi Bozon despre Marlene Dietrich.
Mă gândesc la: Otaku, teze, testul de mâine cică la psiho, cartea asta interesantă pe care nu o voi termina azi cred. Vreau să mă uit şi la film, să şi pictez, dar să şi învăţ la test.
Dating: Cu şcoala mâine.
Doresc: Să am timp la dracu ._. Vreau să pictez, să desenez, să scriu, să citesc mult, să mă uit la filme, dar să şi învăţ la test şi teze. Vreau cam multe btw.
Iubesc pe: My babe'
ÃŽmi lipseÅŸte: Momentan un film bun.
Abia aştept să: Mă uit în seara asta la un film calumea, să ajung la otaku, să trec de teze...
-