18-12-2010, 08:38 PM
Salut!Ma numesc Lavinia si am 12 ani.Sunt blonda cu parul lui si buclat ochii de o culoare albastrui intens(asi putea spune ca este cel mai inchis albastru),inaltimea potrivita asi spune la varsta mea la 1.62,desigur o silueta slaba dar nu ca un bat.Acum sa imi descriu partea sufleteasca.In primul rand sa prezind ce nu-mi place.
Culori:urasc culoarea galben care arata invidia,nu prea imi place nici verdele si nu ma dau in vant nici dupa portocaliu.
Mancaruri:Urasc supa de varza si carnea de porc.
Materii:nu prea imi place matematica,biologia si franceza.
Sporturi:singurul sport care nu-mi place este baschetul.
Anime:urasc soul eater,true tears si dears.
Genuri de muzica:nu imi place gez,punk si country.
Acum ca am lamurit ce nu-mi place ca sa nu fiu sarcastrica va spun si ce imi place.
Culori:ador movul,negrul si rozul.
Mancaruri:salatele,pizza,spaghete si mai ales hanburger.
Materii:ador romana si engleza.
Sporturi:ador inotul si ping-pong.
Animeuri:imi place mult Shugo chara,Naruto,Bleach,Blood+,Kamikaze Kaitou Jennie,Full Moon wo Sagashite etc(n-am chef sa stau toata ziua pana scriu).
Genuri de muzica:Imi place mult pop,rock si dance putin si din urban.
Sper ca nu credeti ca sunt pretentioasa si rautacioasa doar am vrut sa va informez cu ce imi place si ce nu
Culori:urasc culoarea galben care arata invidia,nu prea imi place nici verdele si nu ma dau in vant nici dupa portocaliu.
Mancaruri:Urasc supa de varza si carnea de porc.
Materii:nu prea imi place matematica,biologia si franceza.
Sporturi:singurul sport care nu-mi place este baschetul.
Anime:urasc soul eater,true tears si dears.
Genuri de muzica:nu imi place gez,punk si country.
Acum ca am lamurit ce nu-mi place ca sa nu fiu sarcastrica va spun si ce imi place.
Culori:ador movul,negrul si rozul.
Mancaruri:salatele,pizza,spaghete si mai ales hanburger.
Materii:ador romana si engleza.
Sporturi:ador inotul si ping-pong.
Animeuri:imi place mult Shugo chara,Naruto,Bleach,Blood+,Kamikaze Kaitou Jennie,Full Moon wo Sagashite etc(n-am chef sa stau toata ziua pana scriu).
Genuri de muzica:Imi place mult pop,rock si dance putin si din urban.
Sper ca nu credeti ca sunt pretentioasa si rautacioasa doar am vrut sa va informez cu ce imi place si ce nu