Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nightwish

#1
ps: poate sunt eu chioara, sau poate neatenta, dar nu am vazut urma de topic de acest gen, deci daca am gresit si mai exista un topic, stiti ce aveti de facut, dar am cautat si nu am gasit. >__>




Nightwish

[Imagine: nightwish.jpg]

Sursa in engleza - Wikipedia

Site oficial - http://www.nightwish.com/


Nightwish is a Finnish symphonic power metal band, formed in 1996 in Kitee, Finland. The band has sold more than 5 million CDs, DVDs and online material internationally.
Although Nightwish has been prominent in their home country since the release of their first single.


Daenarys EDIT: Daca scriai si cateva cuvinte care sa vina din partea ta, despre Nightwish, era mult mai bine, nu crezi?
-

#2
O formatie destul de buna insa de cand au lansat ultimul lor album,Dark Passion Play a devenit cam comerciala.Plecarea Tarjei din formatie a facut ca caracteristicile intunecate de Gothic Metal ale formatiei sa cam dispara,intr-un cuvant farmecul si ,,intunericul'' combinat cu ritmuri reci a pierit.Anette este o fire mai calda insa nu este psecifica unei asemenea formatii.Tarja desi era rece,avea veselia spe chipul ei mereu,radea mereu ceea ce o facea mai speciala in combinatie cu vocea ei de opera.
Mai nou au inceput s-o compare pe Amy Lee cu Tarja ceea ce mi se pare cea mai mare prostie deoarece Tarja este vocalista cu una dintre cele mai puternici voci de opera pe cand Amy este mai mult o bimbinatie de 60% pop si restul opera.Parerea mea este ca vocea Tarjei suna mai bine atunci cand casnta live decat atunci cand canta playback 78 .
In fine de pe ultimul lor album imi plac The Islander,Amaranth si Sahara iar din cele mai vechi End of all hope,Nemo,Phantom of the opera,Gethsemane,Over the hils and faw away,Angels fall first,Ocean Soul,Wishmaster,Wish I Had an Angel,Stargazers si The Devil &Deep Dark Ocean.

#3
Hmm...Nightwish,pana la ora asta este trupa mea preferata,dar cum au zis ce`i de mai sus,Anette nu are ce cauta aici,Tarja era de o mie de ori mai buna,iar vocea ei specifica operei facea trupa mai cautata,iar cum a zis Kazuki vocea lu Anette e comerciala,cam toata lumea poate avea vocea ei,iar ultimul album nu este cine stie,inafara de melodiile Amaranth si Eva

Cateva melodii,dupa parerea mea,GENIALESmile:

Over the hills and far away
Tutankhamen
Beauty and the Beast
Walking in the Air
Nemo

#4
[Ma trezesc si eu ... dupa muult muult timp xD (rusine sa-mi fie o.o')]

Sunt de acord cu tovarasa Kazuki O.o' ... Anette nu prea are ce cauta la Nightwish 4 are o vocea prea lesinata pentru genu' asta de muzica.Nu se potriveste.N-are volum O.o''' cel putin,mie imi zgarie urechile ...

--> Am gasit asta pe Gugal: Click.
Acum nu ma mai mira de ce are vocea aia o.o' N-are ce cauta la Nightwish u.u sa ma scuzati,asta e adevaru' xD sad,i know T_T
...mai bine ramanea unde era ... -_-'

Ave Tarja ...

#5
Au trecut 7 luni ş iceva de atunci, şi sinceră să fiu mi-am schimbat părerea despre Anette O_O .

Mai nou Tarja a devenit atât de populară încât m-am săturat complet de ea, există soliste cu o voce mult mai puternică decât a ei, încercaţi Floor Jansen care le poate înlocui şi pe Tarja şi pe Anette.
Mai multă reclamă, mai mulţi fani mai multe concerte şi aşa o îmbogăţim pe Tarja .
Serios vorbind, abia aştept noul album din 2011 al formaţiei, iar în prezent mă mai delectez din când în când cu melodia "The Islander" .

#6
Kazuki, asta nu e vorba de bănet cheltuit pe mediatizare, e vorba de cei care au considerat-o şi încă o consideră pe Tarja ca fiind o solistă underground. Şi desigur, aici e de vină şi propaganda anti-Anette, după care se iau pokemonii ca să pară kul. Câţi fani au avut Nightwish şi câţi are acum Tarja, după trecutul controversat al Nightwish-ului ? Aici e vorba de psihologie, nu de verzişori ... Asta e ... comercializare neintenţionată. Ceea ce face Nightwish în componenţa sa actuală underground, chiar dacă nu sunt toate elementele care să o facă astfel. Ironic, nu ?

[presupun că nu credeţi că-mi voi reface postul .-. ]

#7
Ascult si eu Nightwish...nu stiu de cat timp, nu tin evidentele 21

Imi placea mai mult Tarja decat Anette. Stilul Tarjei era mai intunecat, mai pe gustul meu. La inceput, vocea lui Anette mi se parea prea pitigaiata, imi zgaria urechile. Cu timpul, am inceput sa ma obisnuiesc cu ea.
Melodiile imi plac foarte mult, mai ales stilul goth - metal ce incepea sa se evaporeze dupa venirea lui Anette. Unele din melodiile mele preferate sunt: Amaranth, Over the hills and far away, Beauty and the Beast, Walking in the Air, Nemo, End of all hope etc. Mi-e lene sa le scriu 21
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
Ei bine Nightwish este *sau mai bine zis era in timpul cand canta Tarja* o foramtie de Jos Palaria *o iau si eu ca astia de la Tv >_<*. Melodiile lor sunt pur si simplu geniale. Am inceput sa ii ascult la recomandarea unei prietene acum 2 ani si de atunci nu m-am saturat de cantecele lor. Versurile sunt pur sii simplu mirifice,ma atrag si ma fac sa visez iar vocea Tarjei se potrivea perfect cu ele. Dar sincera sa fiu de cand a venit Anette Noghtwish nu mai e ceea ce a fost.Nu spun ca nu are voce dar nu e facuta pentru stilul acesta de muzica.Cat despre succescul solo al Tarjei nu voi comenta,spun doar ca ma bucur ca nu s-a lasat definitiv de muzica. Melodii care imi plac de la ei sunt multe,dau doar cateva exemple: Amaranth,Nemo,Angels fall first,The Islander,Over the Hils and far away,Ever Dream,Wishmaster,Phantom of the Opera,Beauty and the Beast etc.

#9
Nightwish a luat nastere in 1996, in orasul Kitee din Finlanda. Multi ii considera responsabili pentru ascensiunea genului de metal simfonic.
Melodia mea preferata este :X "Nemo"
Marco si Anet sunt the best :X .

Lollilay,scuza-ma dar Tarja nu a tinut la aceasta formatie ,ea se gandea doar la bani si faima,restul formatiei si mai nou si cu Anet pun suflet si dragoste.Tarja din cate stiu eu cand unele melodii singura care le-a facut cu trupa si nu e corect .
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#10
off : IloveYuki, de unde stii ca Traja nu a tinut trupa? Ei au concediat`o. . En fin, imi placea mai mult de Tarja, avea o voce foarte buna.

on: Imi place Nightwish, adica cui nu ii place?15 Cred ca au facut o prostie cand au concediat`o pe Tarja, avea acea voce puternica si melodiile sunau mult mai bine. . Fiecare cu parerile lui. Melodii preferate39. Sleeping Sun, Nemo, Wish I Had An Angel and so on.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)