Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hana Kimi

#1
[Imagine: hanakimi.jpg]
Gen: Comedie, Romance , ?coal?
Episoade: 13
Actori Japonezi:
Oguri Shun, Okada Yoshinori, Shirota Yu, Sugimoto Tetta, Tsutsui Mariko, Yamazaki Hajime

Descriere:

Aceasta drama se bazeaza pe manga-ul cu acelasi nume creata de Nakajo Hisaya, care deja a fost adaptata in Taiwan. Horikita joaca in rolul protagonistei, Ashiya Mizuki, o tanara japoneza aflata in SUA, care intr-o zi il vede pe tanarul atlet Sano Izumi (Oguri) concurand la saritura in inaltime la televizor. Ea incepe sa-l adore, si decide sa se mute inapoi in Japonia pentru a participa la aceeasi scoala ca si el. Cu toate acestea, Izumi merge la o scoala de baieti, asa ca Mizuki se deghizeaza si ea insasi ca un baiat, astfel realizandu-si visul de a fi cu idolul ei.

Puteti viziona aceasta drama online Aici

#2
Alyyy :X cel mai bun lucru care l-ai facut a fost sa pui aceasta drama aici xD. Am urmarito si e de-a dreptul super , imi place foarte mult povestea, pe la sfarsit am inceput sa plang. [ 21 ] In rest ce pot sa spun, are niste personaje 38 mai ales Sano 38 este super cute. Nu stiu ce sa mai spun, le recomand cu cea mai maaaare placere tuturor membrilor de pe Zup sa urmareasca aceasta drama care este minunata. ^_^

Edit : nu o sa fie si o parte a 2-a ... stiu ca este Hana - Kimi Special dar ... este ? 5 atat vreau sa stiu 108.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
Am vazut aceasta drama acum ceva vreme si am avut timp sa citesc si manga care pot spune ca este foarte diferita de varianta facuta de catre japonezi. Varianta japoneza a fost ceva mai slabuta decat cea Taiwanese insa acceptabila. Daca ar fi sa compar cele doua varianta cea tawainese ar depasi-o pe celalalta, desi are si asta unele puncte slabe. Aici iti dai mai bine seama ca "baiatul" e de fapt "o tipa", iar relatia dintre cei doi protagonisti principali e ceva mai tensionata si unele faze sunt chiar nasoale. Si inca un lucru, actorii care au jucat in varianta japoneza par mult mai batrani decat ceilalalti, deci si aici ar avea un minus. Pe cand interpretarea a fost fara greseala si asta chiar a fost ceva bun in legatura cu ea.

Cu toate asta mie mi-a placut, in special ideea. La inceput am crezut ca o sa fie telenovela insa eh, m-am inselat. Mi-a placut sfarsitul [al celei japoneze] a fost ceva superb.
Personajul meu preferat este Shuichi Nakatsu. Tipu a fost penal in timpul seriei iar varianta lui tawainese este si mai amuzanta si mai plina de surprize. Insa nici Minami Nanba nu a fost mai prejos.

Ca sa raspund eu la intrebare. Da! Este un Hana Kimi Special insa nu e cine stie ce. Explica unele faze din drama si apare si prietena tipei in jurul carei se invarte actiunea din specialul ala. Incearca sa isi dea seama daca el tine la ea si daca stie ca intradevar e o fata... oricum nu e cine stie ce dar daca ai timp de pierdut merita sa te uiti la el.




Ja ne...

#4
L-am văzut, l-am văzut, l-am văzut, l-am văzut! Mi-a plăăăăăăăăăăăăăăăăăcut ! Deci, prima mea jdrama ar trebui să fie hana yori dango, dar am văzut doar 3 episoade, aşa că prima jdrama terminată e hana kimi. L-am văzut ieri, mi-a plăcut la nebunie.
Actorii au fost chiar tari. Mi-a plăcut foarte tare de Mizuki, I mean, she was so fuching cute, with all that she was doing. Ideea, acţiunea, vreau să zic povestea, a fost super. Mi-a plăcut, cum ea a venit să îl facă pe dragul şi scumpul de Sano Izumi să sară din nou [ considerându-se vinovată pentru faptul că acesta nu '' putea '' să mai sară din cauza loviturii pe care a primit-o. Eh, a fost fain. Dar cum naiba să nu îţi dea ăia seama că era fată? Avea o faţă cute de fată, bine poate unii băieţi arată aşa :]] [ so no comments here ]. Mi-a plăcut foarte tare şi de Nakatsu, pentru că.. Hmm, să vedem, scenele cu el erau într-adevăr foarte funny. xD Adică..uhm, etto, etto :]] , când se întreba el dacă e cumva homo din cauza faptului că o, adică îl, plăcea pe Mizuki . Era prea tare, şi totuşi acceptase acest lucru, dovadă foarte importantă pentru iubirea lui. Ah, da ! Când a văzut-o naked, I mean, când a realizat că de fapt era fată şi nu băiat :]]. wha ! wha ! wha ! A reacţionat atât de tare amintindu-şi fiecare fază pe care i-o făcuse , ceea ce se întâmplase şi aşa mai departe. Dar fericirea lui era atât de tare că devenea stupidă, ceva gen yay nu sunt gay iubesc femeile, mizuki e fată, yay yay yay, am râs o grămadă. Momentul în care a sărit Sano, a fost şi ăla fain. Mi-a plăcut, a fost o săritură drăguţă. Uhmm, şi Sano e drăguţ, aşa rece şi , eh, hmm, cool . Sărutul de la sfârşit a fost prea tare =) .
Sekime, da, şi ăsta era prea tare :]] ,toţi îi greşeau numele, mai puţin mizuki dacă stăm să ne gândim. Mi s-a părut foooooooooooarte cute actorul care l-a jucat pe acesta, foarte drăguţ. Mi-a plăcut de el în special atunci când a vb. pentru prima oară cu Mizuki, era aşa.. într-un fel bizar foarte hot. Un altul de care mi-a plăcut foarte tare a fost Nanba <3 dorm 2 head leader , too cute , hot , lovely =) yeap, arăta super, actorul ales e foarte cute şi hot.
Musculosul de Tenouji-san, era şi el cute. În felul lui, îmi plăceau fazele cu BABY , erau prea tari =]] când strigau cu toţii : YEAH; BABY ! prea tare, mă amuzau la maxim.
Ăh, nu am reuşit să ţin minte [ lol de ieri până azi ] numele ăluia care..era aşa mai .. hm.. spiritual :]] , era şi el drăguţ [ foarte bun prieten şi coleg de cameră cu Nakatsu ], cute şi el , mi-a plăcut. Plus că ştia că Mizuki e fată, încă de la început, dar a acceptat-o. Foarte drăguţ.
Iar medicul gay, medicul gay era înţeleptul , să zicem aşa :]] doar a susţinut-o pe Mizu, a fost tare.

Mă rog, cum am zis şi mai sus , mi-a plăcut. Chiar dacă a fost aşa , like childish, fazele amuzante, unele , fiind exagerate. Mi-a plăcut[ I really enjoied it , pretty cool ] . <3
Nu ştiu de special, ziceam să mă uit la el dar nu am timp, momentan =)

#5
Kyaaa, Hana Kimi <3 *brings back old memories* It was my first j-drama <3
Deeeci, e prima j-drama pe care am vazut-o si am adorat-o. Ce pot sa zic, prima experienta nu se uita nicioata = ]] Asa se zice, nu? Asa a si fost si va fi. In comparatie cu altele pe care le-am vazut dupa, Hana Kimi este de nota 10. Sa numai zic de Oguri Shun, vai, vai vai!! Arata grozav, e absolut superb *drools* god damn it, he is so fucking hot *fan girl moment*. Nakatsu de asemenea era superb, superb prin faptul ca era un personaj exceptional 21 am ras cu lacrimi la toate scenele cu el, si apoi le-am ravazut pe youtube si am mai ras inca o data *laughs* nu m-am putut abtine.
Desi exagerat pe unele locuri, a fost super amuzant si am mai dori sa mai revad inca o data aceasta j-drama, si cred ca asa o sa si fac intr-un fina 21 too cute <3

#6
Hana Kimiiii <3 A fost prima mea dramă...mi-a recomandat-o o prietenă şi de atunci am început să mă uit şi la altele. La început mi s-a părut un pic plictisitoare, dar văzând în continuare nu am mai putut să îmi iau ochii de la pc >//<
Îl iubesc pe Toma <333(nakatsu), dintre toate dramele pe care le-am văzut cu el în asta a fost cel mai cute. Foarte amuzant în mai toate scenele în care apare, e imposibil să nu râzi. Mi-a plăcut mult faza din ziua imediat următoare din cea în care Mizuki voia să plece şi îi spune lui Toma ca nu a plecat din cauza lui şi el a scuipat apa afară din gură 21 sau cea când găseşte lenjeria unei fete pe hol şi spune că nu e homo, lawl.
Sano mi s-a părut de la început până pe la al 3-lea sfert din dramă puţin enervant dar ce să-i faci dacă aşa e personajul lui xD(însă arată bine ce-i drept)
Mi-au mai plăcut "pupicii" lui Sano când se îmbăta 21 Cel cu Nakatsu mi-a plăcut mai mult decât cel cu *insert name here*(i-am uitat numele, e cel care e "rivalul" lui Sano)
Yusuke(băiatul cu spirite al cărui nume din dramă l-am uitat) a fost foarte drăguţ pe tot parcursul dramei, nespunând secretul lui Mizuki.
Varianta Taiwaneză nu am văzut-o încă, dar probabil am să mă uit şi la ea cât de curând :]

#7
Hana Kimiiii <3 .
Prima mea drama . Nici nu mai stiu de unde pana unde mi-a venit sa ma uit . Pur si simplu , m-am "trezit" uitandu-ma O.o'.
A fost prea geniala . Am ras cu lacrimi . Am vazut-o vara trecuta , iar iarna asta am revazut-o cand se uita prietena mea . Am ras la fel ca prima data . A fost prea genialaaaa . Nakatsu a fost .. omagaa *fangirl moment* . Aveam o perioada in care eram obsedata de el si repetam ca tampita "homo ja nai" . Cand intra in scena era imposibil sa nu rad , era prea tare tipul . Imi placeau in special momentele in care gandea si vorbea singur si gesticula , era prea cuuute . Sau cand dansa cu chilotii aia in cap si striga "ore wa homo ja nai" .
Sano m-a cam enervat la inceput , era prea .. rece . Mi-a placut cand aveau sedinta aia foto si-i spunea lui Mizuki cu ce sa se imbrace sa nu se prinda Nakatsu ca e fata . Era prea cute . Sau cand se imbata era prea adorabil . Mai ales faza cu cainele lol .
Imi placea mult de Yamamoto Yusuke , i-am uitat numele din film . Cu aura lui si puterile lui . Era prea cuuute <3 . Si toate inventiile lor . Erau prea idioate .
Nu stiu cum nu si-au dat seama ca Mizuki e fata . Prea avea o fata kawaii si girlish si .. Ma rog xD . Una din putinele fete din dramas pe care o suport si-mi place .
Mi-a placut faza de la sfarsit *sau era in special ? * cand tipii purtau uniforme dalea de maid si vine rivalul lui Sano si-l alege pe el . Mi-a placut la nebunie moaca pe care a facut-o lol .
M-a amuzat enorm , si cred ca o sa rad si daca o sa-l vad a 10a oara . Sper sa ma uit si la varianta taiwaneza si sper sa nu ma dezamageasca xD .

#8
In afara de manga am vazut cam tot ce exista in domeniul hana kimi21
Adica..presupun ca stiti este hana kimi drama japoneza,taiwaneza...este si film 21 She's the man si anime si manga ouran high school host club.E cam aceeasi idee in toate21
Oricum,eu initial am vazut varianta taiwaneza.
Si sincera sa fiu cea japoneza nu prea mi-a placutZuppy09
Nu mi s-a parut amuzanta deloc.Ori pentru ca deja stiam povestea4
Oricum..la sfarsit am plans!!Cu lacrimi de crocodil!!

#9
Dumnezeule 24))
In viata mea nu am mai ras asa cum am ras la Hana Kimi 24) Am terminat si eu de vizionat aceasta drama ieri, nici acum nu mi-am revenit xD Mor de ras la fiecare episod.
Personajele alea sunt handicapate rau de tot :]] Super actorii, si-au intrat bine in rol. Mizuki e tare draguta, imi place foarte mult de ea. Este unul dintre personajele mele preferate. Dar mi se pare cam ciudat sa nu-ti dai seama ca e fata o__o adica, pe bune acum, toate trasaturile ei erau feminine, vorbind de fata :]] Doctorul ala e foarte nebun, modul in care si-a dat seama ca e Mizuki e fata :]] Imi plac toate fazele cu el mai ales cand intra in peisaj si tipa aia, i-am uitat numele O_O Care facea poze pe acolo. Cand i-a spus lui ceva de genul "candva imparteam acelasi pat", iar el a inceput sa rada asa isteric si s-a dus sa inchida usa 24) Sa nu auda nimeni. E foarte tare :]] Cand am auzit ca e gay mi-a facut ziua mai frumoasa xD as fi vrut sa vad niste scene mai asa si asa intre el si un alt baiat :]] De asemenea, avea ochii gri, daca nu ma insel. Superb :3
Alt personaj care mi-a placut foarte mult a fost Nakatsu. Genial tipul din toate punctele de vedere. Toate fazele cu el sunt foarte amuzante :]] E foarte tare, mai ales cand dansa acolo cantand ca nu e homo =]]] Si l-a prins juma de scoala in ipostaza aia :]] Cand s-a mutat la Sano si Mizuki in camera a fost foarte tare scena cand si-a adus el aminte cum de a ajuns sa capete camera, iar lui Mizuki ii spusese total o alta poveste =]]]]
Cum as putea uita de Nanba :]] E prea superb, arata atat de bine si e un nebun o_o E asa foarte afemeiat, iar tipul ala(nu stiu cum il cheama) umbla mereu dupa el xD. Mi-a placut faza cand era Sano bolnav si a venit Nanba cu o patura si Mizuki i-a multumit. Si dupa a venit unu cu o patura si tot veneau asa oameni O__O Venisera vreo zece =]]]] Si la final venise si ala care vede fantome, iar Mizuki i-a zis destul si a inceput sa planga :]]]
Sano la fel mi-a placut la fel foarte mult, misterios asa, hot, indiferent :]] La inceput m-a cam enervat, dar dupa mi-a ajuns la inima. Mi-au placut mult momentele lui de betie, devine cu totul o alta persoana atunci cand se imbata :]]
Oscar, tipul ala cu pelerina, imi place de asemenea foarte mult :]] Toate scenele cu el sunt amuzante. Este foarte ciudat, apare asa de nicaieri si apoi dispare :]]

Toate personajele sunt foarte funny, nu exista episod care sa nu imi placa. Tare as vrea sa mai fie un sezon xD
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Hana Kimi este dupa parerea mea cea mai buna jdrama...chiar mai buna ca Hana Yori Dango.
In aceasta drama joaca in rolul principal actorii mei preferati ( japonezi4 )
Oguri Shun este ca intotdeauna foarte HOT in rolul lui Sano Izumi, iar Horikita Maki nu ma dezamagit nici de acesta data fiind la fel de cute si intrandu-si in rol foarte bine.
celor care nu au vizionat drama inca le-o recomand cu pare placereSmile
Some of them want to use you,some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

[Imagine: tumblr_m7udbxd9Fh1qjc7nwo1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hana Yori Dango I si II Denny 9 5.746 18-02-2011, 06:29 PM
Ultimul răspuns: SooMin
  Kimi Wa Petto nemo-chii 0 2.963 26-04-2009, 06:44 PM
Ultimul răspuns: nemo-chii


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)