Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

CSI: NY

#1
Premiera a avuto in 22 septembrie 2004 iar in momentul acesta la noi in Romania este difuzat de catre ProTv de luni pana joi la 23:10 si in reluare de pe la 14:10 si pe AXN :Noaptea Crimelor cu cate doua episoade de la ora 22:00 . Imi place acest serial foarte mult cred ca datorita actorilor si a personajelor foarte inteligente si bine conturate.Am cativa actori preferati ce isi joaca bine rolul in film dar nu pot sa spun ca ceilati nu o fac bine. Mac Taylor (Gary Sinise):este liderul CSI acesta este foarte interesant ca persoana in film cu un trecut putin ciudat mai ales in sezonul 4 cand Mac primeste ciudatele telefoane la 3:33 ce au legatura cu 333 .Acesta are o stransa legatura cu Stella Bonasera (Melina Kanakaredes): este pe jumatate italianca iar cealata jumatate greaca aceasta ii este alaturi lui Mac i in timpul liber iar fiu laoptiv al sotiei lui Mac a confundat-o cu sotia lui Mac. Se pare ca cei doi ar simnti ceva unul fata de altul dar n urecunosc nimica se observa acest lucru prin sezonul 3. Crimele sunt super interesante uneori mi-am dat seama inaintea lor cine e criminalul dar dupa im idadeama seama ca si eu am gresit deorece n uera tipul acela criminalul are si fazele sale de amuzament acest serial putine dar le are ....
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#2
Nu-mi vine să cred că nimeni nu a comentat în topicul ăsta. CSI: NY mi se pare unul dintre cele mai reușite seriale, pentru că are foarte multă acțiune și în fiecare episod apar cazuri interesante, cu un sfârșit în care vinovatul este persoana la care te aștepți mai puțin.
Mi se pare că lui Gary Sinise i se potrivește ca o mănușă rolul său în acest serial. Parcă e făcut pentru asta xD.

#3
Daaa, CSI NY e clar cel mai reusit serial dintre cele de genul sau. Prindeam asa cateva episoade pe la tv pe axn sau eu stiu si m-am decis sa ma uit la el cap-coda prin primavara. Din nefericire, m-am lasat dupa s6. Totusi, mi-a placut foarte mult. Eram mereu intrigata, desi in fiecare episod se intampla altceva. Cel mai mult mi-a placut episodul in care the murder weapon era casa raposatului. AAAA, a fost genial!
Totusi, uneori erau niste cazuri atat de plictisitoare incat atunci cand ma duceam la baie/bucatarie nici macar nu dadeam pauza. Eh, fiecare serial are episoade de pomana.
All in all, mie imi place si consider ca merita mai multe posturi in acest topic.
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)