Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Il practic, mi se potriveste, nu imi place.

#4
Practic: Basket, la scoala, se pune? Bine, nu prea am mai fost eu prezenta la ore si cu siguranta nu stim sa jucam dupa reguli. Pun pariu că cine ne-ar vedea, ar crede ca jucam ratele si vanatorii 21
Imi place: Patinajul artistic! Este atat de elegant si de frumos. Acum mai putin, dar cand eram mica, doar la asa ceva ma uitam cand erau concursuri la televizor.
Nu imi place: Fotbalul. Multe amintiri neplacute legate de acest sport, deci nu pot sa-l suport. Nu-mi place sportul in sine, mi se pare stupid si suporterii au un comportament foarte aiurit si tampit. Serios, de ce sa te iei la bataie cu omul de langa tine doar ca jucatorii nu pot sa alerge cum trebuie dupa o mingie?
Vreau sa invat: Inotul. Mi-ar placea, asa nu m-as mai simti ca un bolovan 21 Plus, ador balaceala, si putin inot nu ar strica.
Ma caracterizeaza: Sunt extrem de scunda, si plinuta si extrem de sedentara. Deci habar nu am ce sport ma caracterizeaza. Datul cu rolele se pune? Dacă da, cred ca asta e. M-as da toata ziua daca nu as fi prea lenesa.
She's wiskey in a teacup.





Răspunsuri în acest subiect
RE: Il practic, mi se potriveste, nu imi place. - de Saravis - 05-06-2012, 10:28 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)