Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Japan Play Transilvania, 28-29 aprilie 2012, Cluj-Napoca

#1
[Imagine: japan-play-square.jpg]


In perioada de 28-29 aprilie 2012, va avea loc festivalul Japan Play Transilvania, organizat de catre Asociatia culturala Kesenai ( Kesenai NGO), alaturi de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica ( OSUT) si de Universitatea Tehnica din Cluj – Napoca.

Acest eveniment va fi un festival dedicat culturii japoneze, axandu-se atat pe cultura moderna (anime, manga, muzica japoneza (J-Pop si J-Rock), gaming si asa mai departe), dar si pe cea traditionala (arte culinare, istorie, arte martiale, haiku si multe altele). Din aceste motive, festivalul se va desfasura in cadrul a doua locatii: Casa de Cultura a Studentilor, considerata si locaite principala si care va gazdui evenimentele legate de cultura moderna, si Turnul Croitorilor, ce va fi dedicat culturii traditionale.

Japan Play Transylvania(JPT) este și primul festival de acest gen din Transilvania, fiind adresat în special tinerilor. JPT este un proiect ce își propune familiarizarea tinerilor din Cluj, din țară, dar și din țările vecine, cu ceea ce reprezintă cultura japoneză pop (modernă) și cea tradițională. De asemenea, dorim să construim un mediu plăcut și distractiv și să punem bazele unei comunități a consumatorilor de animație japoneză, bandă desenată japoneză (manga) și de jocuri pe consolă sau PC.

Participanții vizați pentru acest festival sunt cei cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, vârsta medie fiind de 20 de ani. Asemeni festivalului în sine, și publicul participant este împărțit în două categorii: persoane care au primul contact direct cu cultura niponă , precum și cunoscători, pasionați de cultură japoneză tradițională sau modernă.

Mai multe informatii puteti afla pe site-ul festivalului: http://japan-play.com/

____

Asadar, care isi anunta prezenta?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Through Time: Japan Stories Reactive 7 5.216 11-06-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)