Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sons of Anarchy

#1
În oraşul Charming există o comunitate unită, aflată sub "controlul" unui respectat şi temut club de motociclişti, aceştia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operaţiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson "Jax" Teller este unul din membri acestui club, el fiind fiul răposatului conducător al clubului şi adjunctul lui Clarence "Clay" Morrow, cel care a trecut la conducerea clubului şi care i-a devenit tată vitreg după ce s-a căsătorit cu mama sa Gemma.

Proaspăt devenit tată al unui băiat şi confruntându-se cu o serie de nelegiuri din partea clubului, Jax se găseşte în postura de a reevalua scopul clubului şi de a înţelege mai bine planul tatălui său pentru acest club, lucru care îi face pe cei din club sa îi pună la îndoială loialitatea.

Bani, femei frumoase, bautura, droguri, nelegiuiri, si o viatza dusa in saua motocicletei pe soselele americii. Un serial ce te prinde in mrejele sale cu fiecar episod.

[Imagine: key_art_sons_of_anarchy.jpg]

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#2
Nu se mai uita nimeni la SoA ? SRSLY ? Mie mi se pare cel mai bun serial al momentului . De la scenariu la acting si cast , SoA ruleaza ultra fin.
R.I.P. Opie !
My armor is CONTEMPT! My shield is DISGUST ! My sword is HATRED !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear !
[Imagine: sith_stamp_by_chocolate_scone_d3143ko.gif]

#3
STOP MAKING SPOILERS, YOU JUST RUINED SOMEBODY'S LIFE! OPIE ISN'T DEAD, CHILDREN, HE'S JUST SLEEPING!

Citat:Bani, femei frumoase, bautura, droguri, nelegiuiri, si o viatza dusa in saua motocicletei pe soselele americii. Un serial ce te prinde in mrejele sale cu fiecar episod.

Bullshit. That's not the idea.

Revenind la serial, as vrea sa aprob user-ul de deasupra zicand ca-i printre cele mai bune. Si, nu, nu are in prim-plan femei droguri bautura and shit. Serialul asta mi-a schimbat radical felul de a privi viata. Jax isn't some kind of drugs addict and some other shits, he wants a family and a (theoretical) normal life. At least, when he's choosing nothing's well. And yeah, Peggy Bundy is no more Peggy Bundy.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Nu inteleg Storm,tu despre ce crezi ca este serialul?
Pana la urma,e vorba despre motoare.Despre o mica(acum foarte mare)mafie din America zilelor noastre.
Ca noi avem de-a face cu frustrarile lui Jax,asta e partea a doua,dar daca serialul ar fii fost despre Tig sau Juice,atunci ar fii fost un haos total,fara drama data de familia Teller.



P.S. Tare penibila scena in care Tig isi vede fata murind,nenea care il joaca pe Tig merita Zmeura de Aur pentru momentul ala.



Edit.


Opie nu moare,e ca in Pariu cu Viata,aflam ca de fapt a fost inscenat. 21))

#5
(22-11-2012, 09:59 PM)James Dean A scris: Edit.


Opie nu moare,e ca in Pariu cu Viata,aflam ca de fapt a fost inscenat. 21))


Oh C'mon, ne mai lipseste sora vitrega a lui Opie care apare din antarctica cautându-și cu disperare fratele.

Si da, ai dreptate, am formulat gresit. Defapt nu, e chiar bine 39
"nu are in prim-plan femei droguri bautura and shit" - nu este vorba numai despre viata de biker; este, in mare parte, confruntarea dintre viata pe care o vrea Jax si cea pe care este nevoit s-o creeze sub presiunile Tarei (avand in vedere faptul ca intreg serialul se invarte in jurul clubului si a lui Jax) Cel putin asa il vad eu. N-am zis ca nu se refera la MC Life, dar sunt redate mai multe idei si eu m-am axat pe una.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Daca voi credeti ca SoA este un fel de "documentar" despre un MC ....nu stiti despre ce vorbiti.
SoA is a drama.La fel ca Army Wifes.Difera in schimb za approach.Si in chestia asta sta tot farmecul seriei.
Motivul serialului nu este "viatza de biker smeker" , ci evolutia si lupta lui Jax . Cum incearca tipul sa faca in asa fel incat istoria sa nu se repete.Pt ca pe zi ce trece , Jax se contopeste din ce in ce mai mult cu John Teller.
Si cireasa de pe tort este castul. Charlie Hunnam mi se pare unu` din cei mai buni actori din noua generatie.Katey Sagal a fost si va fi mereu o actrita geniala in roluri de gen.Ron Perlman , pt mine , a fost cea mai mare si mai placuta surpriza.Epic character , epic dude acting !
Kim Coates sa merite "zmeurica" ? Scena penibila ? Iti sugerez sa reiei scena .Este probabil second best scene dupa moartea lui Opie.
Good scripts + epic cast = epic show !
My armor is CONTEMPT! My shield is DISGUST ! My sword is HATRED !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear !
[Imagine: sith_stamp_by_chocolate_scone_d3143ko.gif]

#7
Stop spoling the show #$%!$#^!. 2

L-am terminat intr-o s?pt?man?. Can't wait for S06. The Shield este lucrarea anterioar? a creatorului, este la fel de bun.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)