Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ed Sheeran

#1
Citat:[Imagine: 220px-Ed_Sheeran.jpg]
(nu e scump?)

Ma indoiesc ca ati auzit de el desi tipu si-a facut debutul anul trecut prin iunie si, dupa parerea mea, e chiar foarte bun.

Cine e? Un scump de 20 de ani din Marea Britanie, pe care prima data l-am confundat cu Ron din Harry Potter. Ed adopta mai multe stiluri: folk rock, hip-hop, grime (un stil de muzica aparut prin 2000 in Anglia -dupa cate am inteles, ma puteti contrazice aici).
Ce imi place la el? Faptul ca nu canta mecanic si reuseste sa isi transmita sentimentele atat prin versuri cat si prin voce (atinge note destul de inalte). Nu vinde nimic inafara de muzica. =D
Daca va intereseaza mai mult puteti citi aici.
Melodia mea preferata<3
[Imagine: furroxana.png]
~set facut de Aikad<3, multuuuuumesc~

#2
E prima dată când aud de tipul ăsta. Hmm, scump? Nu prea mi se pare. Anyway, fiecare cu gusturile lui. Zici că nu cântă mecanic... but, mie mi se pare că are versurile în faţă şi doar le citeşte. ( cel puţin din melodia pe care ai postat-o tu ).
Nu spun că tipul îmi displace... Melodia e chiar drăguţă, dar nu mi se pare cine ştie ce, nici vocea lui. Oricum a început prea monoton, parcă pe parcursul melodiei se mai destinde şi el. Partea preferată din melodie este atunci când se opreşte instrumentalul ( vocea lui chiar sună bine... ), adică pe la sfârşit.
Sorry dacă te-am deranjat cu ceva, asta e doar părerea mea care nu contează, dar o spun să mă simt eu mai bine. ^^

#3
Ador melodiile lui Ed Sheeran, l-am descoperit si eu in primavara asta si am fost total innebunita.
Stiam de melodia Give Me Love, dar nu am avut niciodata rabdare sa o ascult, desi o vedeam tot timpul postata pe Facebook de diverse persoane. Intr-o zi, mi s-a blocat mouse-ul de la laptop si am dat din greseala like melodiei Kiss Me. Apoi am zis: "Daca tot am dat like, sa vad ce e" si am fost incantata, am inceput sa ascult melodia incontinuu si au urmat si altele, am avut o perioada Ed Sheeran ca sa zic asa. Printre melodiile mele preferate se numara Kiss Me, Give Me Love, Small Bump, Cold Coffee, Drunk, Wake Me Up, Fall, etc. Nu stiu, mi s-a parut ca exprima foarte mult prin ceea ce canta, versurile si vocea lui erau chiar intense in unele momente si are si o imagine gen sweet and innocent, dar roscatii nu sunt deloc genul meu. 10
[Imagine: sig_reinoir.png]

#4
Nu prea am ascultat melodii de la el. Am dat de el ascultand un cover dupa melodia lui, 'Kiss me'.



Si originalul



Mi se par superbe ambele versiuni ^^

#5
Mmmmmm, Edo-kun. L-am descoperit pe Ed cand o colega m-a fortat pur si simplu sa ascult Lego House si eu eram like nnnnoooo. Nu mi-a placut de la inceput dar mai apoi l-am cautat eu. Si ma intrebam, ce naiba a fost cu tine de nu ti-a placut. Tu auzi ce album incredibil are? Si pe langa asta, el isi compune melodiile. Din cate stiu, a renuntat la scoala pentru muzica si bine a facut. A crezut va reuseste cu talentul sau si a avut dreptate. Melodia mea preferata momentan de la el e aceasta
. Soundtrack-ul de la filmul pe care l-am asteptat ca o nebuna. Ah si din cate am auzit de pe Tumblr, a adoptat o pisicuta pe nume Graham. Cute !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Singura melodie pe care am ascultat-o de la Ed Sheeran a fost "Drunk" si mie personal mi-a placut chiar daca in videoclipul acesteia pisica a fost cea care a iesit mai mult in evidenta decat virtuozitatea muzicala a lui Ed 21.



De curand am ascultat si piesa acestuia de pe soundrack-ul de la "The Hobbit", insa baladele nu prea sunt pe placul meu, prin urmare nu pot sa admit ca m-a dat pe spate, desi observ ca pe multi a reusit. Oricum, pentru genurile muzicale pe care le abordeaza baiatul acesta, eu zic ca este un artist in voga si talentat, dar personal nu se numara printre favoritii mei, tocmai pentru ca genul acesta de muzica nu ma atrage atat de mult.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#7
Somebody kill this talentless bastard with fire; he stole Roxette's "Listen to your heart". It's a clear rip-off.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)