Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Craaaaaaaaa xD

#1
Participante:eu si Addeh.
Tema: zane.
Perioada de punere a desenelor: de azi pana pe cinci ianuarie.
Perioada de votare: de pe cinci pana pe zece.
Alte detalii geniale: bafta draga mea Balconas Yetty Mujer Sexy Addeh.
Edit: eu nu am zis nimic să fie anonime, adică nu știam, Addeh a făcut asta cum a tăiat-o capul, oricum, nu cred că se va vota pe cică „prietenii” 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Datorită faptului că nu mai găsesc camera, vom prelungi perioada de postare a desenelor, cât şi cea de votare. Voi da un edit cu toate detaliile după ce rezolv treaba.
Până atunci, rog ca acest topic să nu fie închis ; duelul se va ţine.

EDIT
Perioada de votare: de azi, 6 ianuarie până pe 11 ianuarie.
Desen 1
Desen 2.

Baftă, Zuzule xd.

#3
Păi...nu s-a precizat nicăieri că vor fi anonime deci nu cred că e vreo problemă.

M-am uitat de vreo 20 de ori la fiecare desen şi habar nu am pe care să îl aleg. Ambele sunt desenate parcă în grabă şi foarte dezordonat. O să le iau pe rând totuşi, poate găsesc şi ceva plusuri.

Primul desen. E foarte prost realizat, din mai multe motive. În primul rând e prea dezordonat: practic ai aruncat pe foaie mai multe linii şi elemente fără nici o legătură între ele şi cu atât mai mult, fără nici o legătură cu tema. Adică, eu nu văd nici o legătură între plante, inimi, steluţe, puncte, romburi-alte forme geometrice- şi zâne. Chestia din stânga sus seamănă cu un tentacul, şi dacă asta e, well...e ok fiindcă îi dă un oarecare mister desenului (deşi cred că mă înşel şi nu e tentacul). Fundalul arată foarte rău fiindcă pare desenat de un copil de 3 ani. Înţeleg cum ai vrut să arate, însă probabil din cauza faptului că te-ai grăbit nu a ieşit foarte bine. În unele locuri zici că ai pus degetele murdare de ruj o.o . Per ansamblu e o totală harababură şi nu îi găsesc nici o legătură cu tema. Dacă vorbim de realizare ai un mare minus, ca originalitate/creativitate, putem spune că da, e original. Culoare - nu îmi place cum ai arată, în unele locuri puteai să fi haşurat, cred că ar fi arătat mai bine (dar asta e doar părerea mea).
Dacă ar fi să-i dau o notă, aş oscila între 6 şi 7, dar 7 ar fi prea mare.

Al doilea desen. E mai ordonat decât primul fiindcă e mai simplu şi uşor de înţeles, nu fiindcă ai fi lucrat îngrijit. Nici desenul tău nu consider că se înscrie în temă. Îl găsesc mai mult în musicdin cauza căştilor(sunt căşti bănuiesc o-o)sau în love/broken heart din cauza inimii. Eşti puţin sub bine când vine vorba de anatomie, dar măcar arată a om. Nu îmi place cum e desenat în schimb, nu ai o linie continuă, nu 'curge' mâna cu siguranţă. Dacă bandajul acela are rolul de a acoperi ochiul, atunci trebuia desenat mai sus. E desenat în grabă fiindcă ai depăsit când ai colorat, ceea ce nu se mai acceptă de la grădiniţă încoace. *laughs* Nu înţeleg ce se întâmplă în partea de jos - dreapta. Aia e o frunză sau o flacără sau o gaură neagră ce o absoarbe treptat pe fată ? fiindcă nu mai are o bucată din mână. Per ansamblu...uhm am zis deja că ai un minus la realizare, originalitate/creativitate - nu e aşa original, iar dacă vorbim de culoare, nu îmi place cum ai colorat şi ar fi mers nişte umbre.
Dacă ar fi să îi dau o notă - 6.

Deci, votul meu merge la primul desen pentru că arată puţin mai bine decât al doilea. Totuşi, nici un desen nu se înscrie perfect în temă şi ambele sunt dezordonate.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Mmm...interesante desene. Insa sa incep directu cu. . .votarea.

Cam in graba amandoua desene. Le analizez asa, amandoua odata ca n-am o treaba cu desenul. Cu talentul meu as fi facut si eu al doilea desen, poate si primul, doar ca imi iesea mai ,,geometric" daca ma intelegeti. Hmm...nu spun ca arata rau al doilea desen, dar pare cam sec. E simplu, n-are nimic ce sa-mi atraga ochii, decat poate ochiul ala bandajat al ei ce imi da de banuit ca s-a intalnit cu Chuck Norris pe strada si nu l-a salutat, in rest...sec. Primul, nu-l inteleg dar are ceva in plus fata de-al doilea: in primul rand are culoare, si formele alea...is interesante, dovada ca autorul are imaginatie, daca nu se grabea sa-l si termine asa repede, ii iesea mult mai bine. So...votul meu se duce la primul desen!
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




#5
Desenul 1 - 2 voturi = Daria.
Desenul 2 - 1 vot = Eu [ Addeh. ].
Prin urmare, câştigătoarea este Daria 15 Felicitări mah yetty mujer ! *hugs* sper să ne mai duelăm xd

Rog ca acest topic să fie închis ^^.


#6
Asa, il inchid. Doar ca :

Adina= 0 voturi
Daria= 2 voturi

Votul lui cia92f nu se ia in considerare. Nici macar un rand complet.
Felicitari!
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)