Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Terra Nova (2011)

#1
[Imagine: Terra_Nova_1312707802_2011.jpg]

Terra Nova este un serial SF on going cu 13 episoade ( primul sezon ). Defapt decat un singur sezon exista, din pacate, si speram ( cel putin eu ) ca se va lucra si la al doilea, pentru ca a fost un film minunat. Actiunea se petrece in anul 2149, cand Pamantul este foarte poluat si lipsit de resurse, de aceea locuitorii poarta masti de protectie pentru a fertiliza aerul. Mi-a pus destule intrebari si am avut un moment de repulsie cand am vazut cum arata defapt planeta. Totusi, actiunea este undeva mai departe de 2012, ma bucur ca nu au batut apropoul despre Sfarsitul Lumii.
Locuitorii au inventat un portal ce te duce inapoi in timp cu aproximativ 80 de milioane de ani. Defapt, actiuna se petrece mai mult pe acest platou. In primul sezon au loc mai multe lupte intre noua colonie ce se formeaza pe aceste pamanturi, si o alta tabara ce are de gand sa profite de pe urma pamanturilor curate si resurselor pentru a le transporta in viitor. Din pacate, odata trecut prin portal, nu te mai poti intoarce. Acest lucru m-a facut sa ma uit la serie, caci este clar ca raman blocati acolo. Primesc insa resurse cand are loc urmatorul Pelerinaj cu un numar de 100 de locuitori, daca imi aduc bine aminte, ce este binevenit in noua colonie sau Terra Nova. Actiunea se invarte in jurul familiei Shannon.

Povestea este minunata, iar tot ce am spus mai sus este parerea mea. Personajul masculin preferat este Josh, un adolescent arogant, care cu timpul invata sa isi pretuiasca surorile si tatal. Personajul feminin este Mira, o femeie curajoasa dar putin cam naiva; in acelasi timp este si personaj negativ. Vi-l recomand, este foarte interesant.
Nu sunt adepta a SF-ul, de fapt nu imi place SF-ul acela cu extraterestrii si OZN-uri, in rest, e ok. xD

#2
Mi-a plăcut foarte mult acest sezon și abia aștept să apară următorul. Nu m-am informat, dar sper să fi avut succes și să filmeze cât mai multe sezoane de acum înainte. A fost interesant și subiectul, îmi plac și actorii foarte mult. Îmi place Maddy, Nathaniel Taylor, Mark și Lucas. Ah, desigur și de micuța Zoe.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)