Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Big Bang Theory

#1
[Imagine: big_bang_theory.jpg]


În prezent deține 5 sezoane printre care ultimul este on-going, TBBT este un serial creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady. Seria îi are ca personaje principale pe următorii : Penny, o chelneriță ce se mută vis-a-vis de ceilalți doi bărbați de 25 de ani absolvenți ai Institutului de Tehnologie din California. Shelden Cooper - un fizician teoretician - și Leonard Hofstadter - un fizician experimental. Alături de aceștia se mai alătură ceilalți doi. Rajesh Koothrappali - un indian astrofizician - și Howard Wolowitz - un evreu inginer. Aceștia vor antrena seria de-alungul a celor 5 sezoane extrem de comice și pline de informații despre fizica și tehnologie. În mare parte îl ador mai ales că Leonard săracu e mereu făcut de râs atunci când o curtează pe Penny. Shelden mereu este nebun și are o minte extrem de mare unde încape fel de fel de informații. Howard e mereu pus pe agățat, dar nu îi reușește niciodată : )) iar Raaj cred că este printre cei mai normali, cu excepția faptului că vorbește cu femeile numai când e beat. Lol.
-

#2
Wow, superb serial. Unul dintre cele mai bune, daca nu cel mai bun serial de comedie pe care l-am vizionat vreodata. A devenit un must si actorii sunt foarte apreciati, asa cum merita si asa cum ar trebui sa fie. Sunt la zi cu toate episoadele din fericire si acum astept noul sezon. Intotdeauna e o durere sa astepti un episod nou, sa nu mai vorbim de sezon.
Sheldon e favoritul meu, vreau sa spun, cum sa nu il iubesti. Pe cat e de genial, pe atat e de ciudat. Si cand te gandesti ca razi pana nu mai poti de tocilari, se pare ca de fapt vietile lor nu sunt atat de plictisitoare pe cat credeam ca sunt. Dar cele mai bune momente sunt cele in care apare Howard si necunoscuta lui mama, vocea ei ma omoara.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Am prins foarte putine episoade pe Comedy Central, dar am ras atat de mult cum se intampla in cazul vizionarii F.R.I.E.N.D.S ceea ce este un plus major avand in vedere cat de drag imi e cel din urma. Imi propun ca dupa examene sa vad si eu toate sezoane de la inceput pentru ca abunda in umor inteligent, iar Sheldon e atat de simpatic si agasant in acelasi timp incat iti e imposibil sa nu-l adori. Leonard si Penny imi plac foarte mult de asemenea, ceilalti doi nu in aceeasi masura desi probabil fara ei ceilalti trei nu ar putea straluci. Stii cum e, ai nevoie de intuneric sa vezi lumina.

Tin minte ca am vazut un episod cand incercau sa-l convinga pe Sheldon sa conduca pentru ca se saturase Leonard sa-l duca la munca, Penny mai avea putin si il arunca literalmente din masina si pe scooter aproape avusesera accident. Ah, da, si totul pentru ca vroia sa schimbe la magazin lenjeria de pat Star Wars pentru ca il speria Darth Vader.

Magnific.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
@Lia O sa vezi ca daca urmaresti toate episoadele o sa ajungi sa ii indragesti si pe Raj si Howard; faptul ca Raj nu poate vorbi cu femeiele decat daca e beat genereaza o groaza de situatii amuzante iar Howard... e o aparitie interesanta cu outfit-urile lui stridente si aere de mare cuceritor.

Eu ador serialul asta. Mi-a facut multe zile mai frumoase si il iubesc din cauza asta. Toate replicile sunt fantastice si pot sa zic ca inteleg destul de multe notiuni. Nu ca m-as mandri cu asta, nu-i chiar un documentar, dar uneori ma suprinde faptul ca cei care fac subtitrarea de vplay nu stiu uneori notiuni simple din filme cunoscute (ca unele nume sau ce inseamna orci). De aia nu ma uit la el cu subtitrarea in romana. Cred ca cel mai mult imi plac personajele si felul cum apar relatiile dintre ele. Ca si personaje preferate, imi place mai mult de Leonard decat de Sheldon (desi nu pot sa neg ca Sheldon face show-ul atat de bun) si o ador pe Beranadette. E simpatica cu vocea ei subtire, statura mica si outfit-uri de hipster. Ca sa nu mai vorbim de cat e de inteligenta.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)