Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

True Blood

#2
True Blood... O da, true blood. Încă sunt la sezonul I am văzut primele 7 epsioade şi nu prea am mai avut timp ca să le văd şi pe celelalte, dar o să îmi fac cândva timp. Parcă primul sezon are 12 episoade, din câte îmi amintesc eu ... În fine, eu am citit primele cărţi din seria Vampirii Sudului . Adică primele 5 cărţi din serie, care mi-au plăcut la nebunie şi pur şi simplu povestea mi s-a părut foarte tare cu toate întâmplările de acolo [ heeei, în special Eric. Îl ador din cartea, dar ce să mai zic în serial ?]
De abia aştept să termin şi eu odată cu sezonul ăsta şi să mă apuc de cel de -al doilea ca să văd cum sunt redate lucrurile ecranizat. Pentru că din câte am înţeles [ auzit ] şi văzut până acum... ei bine lucrurile nu se întâmplă chiar ca în carte. De exemplu, în carte Eric îl omoară pe vampirul ăla care a vrut să o atace pe Sookie când a dezvăluit faptul că îl trădase pe Eric. Dar în serial, din câte am auzit şi eu , Bill îl omoară şi este pus de Eric, care îi este şef, să transforme un om în vampir pentru că a micşorat rasa lor cu un membru : )) ceea ce mi se pare destul de funny dacă ai sta să te gândeşti, nu ? * laughs * . În fine în carte nu apare acest personaj şi eu aştept să apară în serial şi să mă uimească.
Îmi place de Jason , cum arată, actorul <3 lawl. Da e chair sexy : )) păcat că este ' băgat' în prea multe scene erotice cam scârboase. Bine, unele chiar aşa mi se par. exagerate. În fine şi am ceva cu actriţa care o joacă pe Sook, pentru că o ador în carte pe aceasta însă în serial... o s-o zic direct, nu este dotată : )) cum în carte zicea că are ' pieptul' foarte dotat, că mama natură a fost generoasă cu ea în această privinţă... Mă aşteptam şi în serial să fie aşa. Însă nu are mai deloc , ha . I dont like her.
Bine îmi place accentul folosit, cel caracteristic sudiştilor. După cum este şi serialul şi cartea. În fine, şi pe Eric îl ador. Ca personaj şi actor <333333 foooooooooarte fain, nu pe bune. Îi ador personalitatea o.O şi Pam este ok <3

Multă lume compară True Blood cu Twilight dar mie mi se pare o aberaţie. Sunt pur şi simplu o grămadă de diferenţe. Mă refer aici şi la carte. Mie chiar mi-a plăcut Twilight şi ca film e super, în fine dar True Blood şi Twilight.. Duh. Diferenţe dacă stai să mă întrebi pe mine.
Şi sunt de acord cu faptul că Edward nu îl poate întrece pe Eric Northman. E pur şi simplu prea sexy! Chiar nu am cuvinte în această privinţă.

Hm, serialul este foarte ok. Deşi unele lucruri pe acolo nu îmi plac, o recunosc. Altele sunt foarte interesante şi îmi place şi de Sam <3 oh la la, drăguţ actor. În fine cred că o să revin cu un reply atunci când văd sezonul ăsta şi pe următorul,. complet . parcă va apărea şi sezonul 3 dar din câte ştiu eu, nu prea curând.



Răspunsuri în acest subiect
True Blood - de nolazy - 06-10-2009, 01:27 PM
RE: True Blood - de Crazy~Tenshi - 31-03-2013, 01:16 AM
RE: True Blood - de Teh - 06-02-2010, 02:48 PM
RE: True Blood - de Flash - 06-02-2010, 06:41 PM
RE: True Blood - de Monica Wksv - 29-03-2011, 02:19 PM
RE: True Blood - de Camelie. - 15-04-2011, 11:23 PM
RE: True Blood - de sickness - 04-07-2011, 05:00 PM
RE: True Blood - de Ayame Chan - 04-07-2011, 05:13 PM
RE: True Blood - de gothic_yumi - 08-07-2011, 12:52 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)