Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

True Blood

#1
Un serial pe care l-am terminat de curand si de care m-am si indragostit10
Actiunea se petrece in orasul Bon Temps, unde traiesc atat oameni cat si vampiri (:X), shapeshifteri si alte creaturi mitice.Bineinteles ca vampirii sunt printre principalele creaturi din film, asa ca scenele sangeroase nu lipsesc nici ele.
Personajele sunt numeroase, dar cei care ies cel mai mult in evidenta sunt Sookie (o tipa care auzea gandurile oamenilor), Bill (vampirul de care Sookie se indragosteste inca din primele episoade), si nu in ultimul rand Eric 105. Eric este....sexy 21. Adica Edward este nimic pe langa el.
Ce sa mai zic...filmul este facut dupa volumele "Vampirii sudului", si actiunea este aproape identica cu cea din carte.Oricum sfatul meu este sa vedeti mai intai filmul.Altfel stricati tooooata actiunea (spun din proprie experienta).
Deocamdata sunt doua sezoane de cate 12 ep fiecare, iar al treilea cica apare in vara anului 2010 (groaznic de mult pana atunci).
Ce-mi place cel mai mult este ca vampirii sunt vampiri in adevaratul sens al cuvantului.Cu colti si sange si ahhhh :X. La inceput mi se parea ciudat ca nu aveau coltii la canini cum este in mod traditional, insa te obisnuiesti pana la urma.
Oriucm suspansul si fazele funny fac din acest serial unul dintre cele mai bune 3.Cel putin eu vi-l recumand cu toata inima deoarece chiar merita.
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#2
True Blood... O da, true blood. Încă sunt la sezonul I am văzut primele 7 epsioade şi nu prea am mai avut timp ca să le văd şi pe celelalte, dar o să îmi fac cândva timp. Parcă primul sezon are 12 episoade, din câte îmi amintesc eu ... În fine, eu am citit primele cărţi din seria Vampirii Sudului . Adică primele 5 cărţi din serie, care mi-au plăcut la nebunie şi pur şi simplu povestea mi s-a părut foarte tare cu toate întâmplările de acolo [ heeei, în special Eric. Îl ador din cartea, dar ce să mai zic în serial ?]
De abia aştept să termin şi eu odată cu sezonul ăsta şi să mă apuc de cel de -al doilea ca să văd cum sunt redate lucrurile ecranizat. Pentru că din câte am înţeles [ auzit ] şi văzut până acum... ei bine lucrurile nu se întâmplă chiar ca în carte. De exemplu, în carte Eric îl omoară pe vampirul ăla care a vrut să o atace pe Sookie când a dezvăluit faptul că îl trădase pe Eric. Dar în serial, din câte am auzit şi eu , Bill îl omoară şi este pus de Eric, care îi este şef, să transforme un om în vampir pentru că a micşorat rasa lor cu un membru : )) ceea ce mi se pare destul de funny dacă ai sta să te gândeşti, nu ? * laughs * . În fine în carte nu apare acest personaj şi eu aştept să apară în serial şi să mă uimească.
Îmi place de Jason , cum arată, actorul <3 lawl. Da e chair sexy : )) păcat că este ' băgat' în prea multe scene erotice cam scârboase. Bine, unele chiar aşa mi se par. exagerate. În fine şi am ceva cu actriţa care o joacă pe Sook, pentru că o ador în carte pe aceasta însă în serial... o s-o zic direct, nu este dotată : )) cum în carte zicea că are ' pieptul' foarte dotat, că mama natură a fost generoasă cu ea în această privinţă... Mă aşteptam şi în serial să fie aşa. Însă nu are mai deloc , ha . I dont like her.
Bine îmi place accentul folosit, cel caracteristic sudiştilor. După cum este şi serialul şi cartea. În fine, şi pe Eric îl ador. Ca personaj şi actor <333333 foooooooooarte fain, nu pe bune. Îi ador personalitatea o.O şi Pam este ok <3

Multă lume compară True Blood cu Twilight dar mie mi se pare o aberaţie. Sunt pur şi simplu o grămadă de diferenţe. Mă refer aici şi la carte. Mie chiar mi-a plăcut Twilight şi ca film e super, în fine dar True Blood şi Twilight.. Duh. Diferenţe dacă stai să mă întrebi pe mine.
Şi sunt de acord cu faptul că Edward nu îl poate întrece pe Eric Northman. E pur şi simplu prea sexy! Chiar nu am cuvinte în această privinţă.

Hm, serialul este foarte ok. Deşi unele lucruri pe acolo nu îmi plac, o recunosc. Altele sunt foarte interesante şi îmi place şi de Sam <3 oh la la, drăguţ actor. În fine cred că o să revin cu un reply atunci când văd sezonul ăsta şi pe următorul,. complet . parcă va apărea şi sezonul 3 dar din câte ştiu eu, nu prea curând.

#3
True Blood....hm din păcate am vizionat prima serie a filmului, iar pe cea de a doua mă gândeam să o descarc şi să o pun pe un dvd ca să o am, dar mai întâi fac rost de prima serie şi să o am, apoi fac rost de a doua pe care o voi urmări şi o voi avea şi pe aceia. Oricum, filmul e tare, adică ce tare, e mega fain. Scenele sângeroase sunt foarte tari şi acţiunea mereu te captează. Sookie e...e un personaj foarte cum să spun, nu găsesc un cuvânt ca să o descriu dar iubirea ei faţă de Bill e intensă şi da, Edward e copil cu suzeta în gură pe lângă Eric. I mean ftw tipul ştie să joace un rol de vampir calumea, e în măsură de asta. Pentru prima serie, mi-a plăcut, adică scenele au fost potrivite pentru
un film cu vampiri. E superrrrr ftw mă uitam în fiecare seară pe hbo le dădea atunci şi era la 11 noaptea şi era marfă să te uiţi la film aşa. PLus floricele...tehe nu lipseau.
Pentru prima serie e tare
-

#4
Sunt încă la primul sezon, dar îmi place! după primele 4 cărţi, am decis că ar trebui să încerc si serialul.

Deşi aspectul personajelor lasă de dorit, în opinia mea, şi comparativ cu alte seriale nu este foarte bine realizat, sunt de părere că merită vizionat.

Scenele sângeroase nu sunt dezgustătoare, având in vedere că totuşi este un film cu vampiri. Iar scenele erotice adaugă mai mult piper.

Sper să îmi pot face timp să termin de vizualizat.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#5
Nu am vazut decat primul sezon pe HBO, insa trebuie sa recunosc ca mi-a placut.Toate episoadele aveau ceva funny si actiunea...era plasata cum trebuie.Scenele erau realizate cum trebuie, imbinand scenele sangeroase cu cele erotice.Personajul meu preferat a fost Eric deoarece mi se parea ca intrupeaza "adevarul" vampir cu atitudinea lui, si arata super <3 Anyway, sper sa-mi fac timp sa vizionez tot serialul caci mi se pare interesant.
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#6
True Blood ? Singurul serial fantasy care imi place 21 Sex , nud , sange , drama si actiune cat cuprinde . Sunt la sezonul patru episodul 2 . L-am vazut prima data pe HBO si mi sa parut o porcarie , si intr-o seara cand nu aveam ce face am dat din greseala acolo , si am inceput sa ma uit . Am descarcat toate sezoanele ca nu aveam rabdare 21 . Ma uit de vreo 3 ani la serialul asta . Si il ador , am incercat sa ma uit si la Jurnalele Vampirilor dar nu e genul meu , prea multa dragoste bleah .
Eric e atat de sexy , god ! Mai ales ca in sez. 4 a intrat Eric peste Sookie cand se schimba si ahh 105
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#7
Am citit cartile [habar nu am cate, peste 4 cred] si mia placut enorm.
Am inceput sa caut pe net serialul si sunt la primul sezon, dar am o maaaare problema su Sookie, sau mai bine zis cu actrita: nu are sani! Unde sunt sanii aia mari care Sookie cea in carte ii avea eh!? :??Actrita care o reprezinta pe Sookie e chiar draguta dar sincer cred ca ii mai trebuiau ceva balcoane ùwù Ma dezamagit x°D
Hai sa nu mai spun de Eric care ma dat gata, debea astept sa vad cum o cucereste pe Sookie, ca io deja m-am indragostit de el x3 ehem... <w<:perv:

Simt ca o sa imi placa mult: sange, dragoste, creaturi ale noptii... o//o

Oricum cartile miam placut mult si am vazut doar primul sezon deci nu am multe de comentat. Cand voi incepe si celelalte sezoane voi reveni.:mean:

#8
ok ... am citit cartile ..si mi s-a parut super interesant ... ma rog .. apoi am vazut si cateceva din serial insa de la al nustu catelea sezon -3 daca nu ma insel- mi se pare deja penibil ( scuze pentru cei care cosidera ca e reusit) adic tipa o ajuns sa aiba puteri supranaturale foarte ciudate gen desenele acela animate cu power puff girls . sau ceva de genu ... totusi va propun sa cititi cartie sunt mut mai interesante ... si inca ceva tipa care joaca pe sookie ... nu mi se are o actrita potrivita pentru acest rol ... eu mi-as fi imaginat-o altcumva sincer iar Bill la fel o.O

S is for the simplety
E is for the extazy
X is just a mark to spot
'Cause that's the one you really want!



That's what i'm talking about! : :X:X:X

[Imagine: 190109.jpg]

To be passionate about yaoi is not a crime !


#9
Într-un an am vrut să mă uit la serial, dar am văzut din primul episod doar până când acea femeie a mers la Tara să cumpere pungi[?]. Am zis că e nașpa, am închis.
Apoi anul trecut dacă nu mă însel, am reînceput să mă uit și am rămas 'o_o'. Mi-a plăcut foarte mult.
Cum ai spus și tu Axel, este scârbos, dar superb. Am ajuns la zi cu el și de câteva luni aștept sezonul 5 care am auzit că abia în vară va fii difuzat. Mai am muuuult de așteptat.
Oricum, sezonul meu favorit este chiar... 4. Cel mai bun dintre toate și pe placum meu 100%.

Vă recomand serialul. Iar dacă vă uitați doar la primul episod, și nu vă place, nu este așa și cu restul serialului
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#10
Păi eu sunt deabea la sezonul 2 episodul 4. Este foarte mişto serialul. Îl ador pe Eric... e aşa sexy, bad boy şi dulce cu Sookie. Mi se pare că Eric e mai potrivit pentru Sookie, e mai tânăr decât Bill. Practic am zis o idioţenie, pentru că Bill e mai tânăr ca el, dar a fost transformat când era mai învârstă decât Eric. Totuşi optez pentru Eric, şi în carte ( le-am citit pe toate ) se pare că el şi Sookie vor forma un cuplu.
Prima oară când am văzut serialul, primele episoade mi-am zis " what the f**k is going on ? " după care am mai vizionat câteva episoade şi totul s-a redresat. Oricum, serialul este palpitant şi extrordinat. Actorii sunt unii pe care nu îi ştiam dar chiar fac o treabă bună.
Recomand să vă uitaţi. 3
[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]

Is death




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)