Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My Chemical Romance!

#1
Ascult si eu MCD de ceva vreme si chiar imi plac tipii. Nu pot zice ca au niste melodii iesite din comun sau ceva care sa ma surprinda pare tare dar sunt pe gustul meu si intotdeauna gasesc prin playlist o melodie buna de la ei (da , nu cunosc nici la ora actuala tot playlist-ul din winamp , prea multe discografii).
Melodiile mele favorite sunt Dead si Teenagers.

#2
Am auzit de trupă, dar azi am ascultat câteva melodii. Nu prea am fost atentă la versuri. Am ascultat melodia în sine. Melodiile au titluri expresive, cam lungi, însă poţi să-ţi dai seama despre ce e vorba în melodie.
Prima dată am ascultat Famous Last Words şi mi-a plăcut. Nu am ascultat încă toate melodiile, dar preferatele mele sunt Famous Last Words şi Welcome To The Black Parade.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#3
Aceeasi fata care mi'a spus de Epica mi'a dat sa ascult si MCR,prima melodie fiind ,,Mama".Apoi au urmat "The Black Parade","I'm not okay" si "Helena".Asa am observat ce diferenta este intre inceputurile melodiilor (calme,lente),pentru ca ritmul sa se accelereze pentru a exprima mai bine ideea versurilor.Postand aici mi'am amintit ca nu i'am mai auzit de mult,ceea ce voi indrepta imediat.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#4
MCR e una din trupele care chiar imi plac.
Melodiile sunt dragute, iar vocea cantaretului nu e de milioane, dar ma relaxeaza.
Iubesc melodia "MAMA" (la naiba, toti o sa ajungem in Iad pana la urma), "The Black Parade" si, normal, "Teenagers".
Printre primele melodii de la ei a fost "I'm not okay" si chiar imi placea la nebunie. O aveam in telefon si imi descria perioada rebela pe naiba.
Mdeterminated
Am ascultat mai multe melodii de la ei, dar acum nu imi vine in minte. like a boss
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)