Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Skillet

#1
Asta depinde de parerea fiecaruia. Preferata mea e cu siguranta "The Last night". Deci la un moment dat ascultam incontinuu melodia aceasta. Am aflat de aceasta formatie dintr-un AMV si de prima data cand am auzit melodia ("The last night") au intrat in topul meu. Imi plac foarte mult melodiile lor. Tipu are voce super si melodiile au versuri chiar intelignete. Momentan preferatele mele sunt: The last night, Comatose si Whispers in the dark. Spun momentan ca sunt sigura ca daca ma gasesc cateva topul se schimba imediat.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#2
Skillet este a doua formatie in topul meu personal de trupe adorate^_^
I'am descoperit din gresheala, am mai zis.
Era o tipa pe un forum anime pe care bantuiam eu acum catziva ani shi tot vorbea ea d formatzia asta. Ne intoxicase pe totzi cu ei, dar nu shtiam ca avea de ce. O data am descoperit in calc o melodie de la ei, chiar Whispers in the dark^_^. Dupa ce am ascultat, am ramas traznita. Melodia aia a devenit o mantra spusa zilnic, in fiecare secunda...Melodia aia a fost candva my soul....Acum knd o asc imi aduce un sentiment dulce, dar dureros. A fost o perioada cand nu mai puteam s'o ascult. Daca o ascultam, eram in stare sa innebunesc. Acum e doar un alt cufar d amintiri^_^
Imi place formatia ptr stilul lor. Melodiile lor sunt sensibile, dar invelite intr'un ritm dur. Melodia mea favorita a fost, shi va ramane Whispers in the dark, dar e la egalitate cu Falling inside the black, care m'a marcat foarte mult cand am ascultat'o prima oara.
[center][Imagine: SOTW2-House.png][/center]
[center]~only God doesn't believe in...God~[/center]


[center][Imagine: 1241698538_scrubs-party.gif][/center]
[center]Trolebuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz[/center]


[center]Do you know a woman who hates herself enough to date me?[/center]

[center][Imagine: chibi_2605.gif]
Pompertziu Fulangesh, chibi-ul lui YamaMina
[/center]


#3
Iubeesc formatia asta. Primul cantec pe care l-am ascultat a fost Comatose si m-am indragostit de el. Cred ca lamn ascultat intr-una si intr-una si tot nu m-am plictisit de el. Alte melodii care imi plac ai cam mai toate aa si astea cu The last Night si Whispers in the dark. Mi se par cele mai reusite, cele mai bine gandite dintre toate. Nu pot face un top cand vine vorba de rock, mie imi plac cateva melodii si alea le ascult intr-una,nu imi place una mai mult si una mai putin, sau poate ca da dar nu stiu eu si nu imi dau seama.
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#4
Love Skillet :chuu: Prima melodie de la ei pe care am ascultat-o a fost Whispers In The Dark si mi s-a parut geniala. Cu timpul am descoperit si altele care mi-au placut foarte mult (exemple: Comatose, Better Than Drugs, Monster, The Last Night, Hero, Awake And Alive, Never Surrender, Falling Inside The Black, Rebirthing, Live Free Or Let Me Die etc) si asa am devenit o fana Skillet ^^ Imi place mult stilul lor
[Imagine: robin-1.jpg]

#5
Singurul album pe care mi l-am cumpărat de la Skillet, cred că este Comatose. Cred că mi-am cheltuit toţi banii pe albume. So.
Cred că am aflat de Skillet, I don't know, acum un an . Îmi dăduse cineva melodia Whispers in the dark , aşa că mai căutasem melodii, am ascultat and so on . Am trecut de mult de stadiul " super fană obsedată. " lulz.

Sunt o trupă foarte bună, dar cred că îmi e prea somn să fiu entuziasmată .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#6
Skillet e una din formatiile mele preferate. Prima melodie from them am ascultat-o la un pay-per-view WWE. Cred ca 'Monster' a fost, apoi 'Hero'.
Tot astea doua raman melodiile mele preferate dar imi place mai nou si 'Whisper in the dark'.
Cred ca versurile melodiilor sunt geniale si chiar daca videoclipurile sunt destul de simple, sunt foarte placute.
Intr-o perioada am renunta la melodiile lor, nu stiu de ce si acum i-am redescoperit. They Rock.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#7
Well ^_^ Trupa mea preferata :X Prima oara cand am ascultat o mel de a lor a fost vara trecuta. Un prieten bun mi'a dat mel Whispers in the dark dar eu pe atunci nu prea ascultam destea si nu prea am fost ft atenta la mel 21 Dupa aia am dat de un amv naruto pe mel asta si m'am gandit sa o ascult. De atunci am ascultat mel asta in continuu 21 Dupa aia am citit un fic, nu mai stiu care, in care zicea de Skillet - The last night. Dupa o zi de la asta am cautat-o pe net si am inceput si p'asta sa o ascult in continuu. Am inceput sa ii inebunesc pe ai mei cu melodia asta 21 L'am facut pe tata sa vina la mine in camera si sa imi zica cik:"Ce e scandalu asta?" 21 Poi cred ca melodia asta e drogul meu 71. Alte melodii care imi mai plac sunt: Hero, Comatose, You are my hope, Awake... [nu mai stiu continuarea9] si multe altele pe care nu mi le amintesc acum 9 So, Skillet vor fi mereu in topul trupelor mele favorite 4 :X
[Imagine: EnvYQ.png]

#8
Neh .. nu sunt chiar aşa buni. Au scos două-trei melodii; puştanilor le-a plăcut ce au auzit şi atât. Solistul şi tipa nu au voce; ar cânta binişor dacă ar face rost de alt solist, ar elimina-o pe tipă/ar lăsa-o la chitară sau la ce e ea şi ar schimba versurile. I guess, v-aţi prins voi.
Şi marmota învelea ciocolata în staniol. .
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#9
Skillet
Doamne, deci trupa asta este preferata mea si ascult multe trupe de acest gen. Nu as putea trai fara melodiile lor. In fiecare dimineata pana sa plec la scoala ascult o melodie de cel putin 5-6 ori iar la scoala o fredonez intraga zi.
Am descoperit aceasta trupa cam...putin mai mult de jumatate de an. Cutreieram youtubu-l si am descoperit melodia Hero de care m-am indragostit pe loc. Dupa aceea am editat un amv pe ea si apoi am luat pauza (am inceput cu rock-ul de jumatate de an insa pe cand am am aflat de aceasta trupa nu eram chiar genul care sa asculte rock intr-una). Pe la sfarsitul verii am mai descoperit melodii precum Monster apoi Wispers in the Dark.
Topul meu ar fi:
The last night
Awake and Alive
It's not me it's you
Monster
Hero
Comatose
Wispers in the Dark
Si cred ca ar trebui sa ma opresc insa lista nu este nici pe departe atat de mica.

#10
Oh, Skillet, my love 105 Pur şi simplu îi ador. Şi Snowy a dat târcoale pe la mine şi m-a molipsit. Păi melodiile mele preferate sunt Rebirthing [ habar n-am dacă am scris corect ], Hero, Awake and Alive, Monster [ i feel like a monster \m/] etc. Pot să spun că toate piesele lor îmi plac la nebunie.
1996? Wow, credeam că e înfiinţată prin 2000, 2000 şi ceva 39
[Imagine: Hm757.png]








Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)