Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Slipknot

#1
Haide, mai, doar atat poti spune despre Slipknot? 21
Poarta masti pentru ca se spune ca si-au dorit sa pastreze anonimatul. De altfel, nu prea exista poze cu membrii celor de la Slipknot fara masti, sunt extrem de putine. Mastile pe care le folosesc arata mereu la fel pentru fiecare membru si nu si le schimba dupa cum au ei chef.
S-ar putea incadra in genurile nu-metal si metalcore si desi au foarte multi fani, sunt si multi care ii dispretuiesc pentru ca ii considera o formatie comerciala. De fapt, desi e drept ca sunt mainstream si ca au o gramada de fani care sunt pusti stupizi din noua generatie care au doar MTV in cap, asta nu inseamna ca nu sunt o formatie talentata.
Au melodii bune, cu unele versuri profunde si concerte spectaculoase care atrag fanii.
E stresant ca sunt o gramada de prosti care vin si spun "Slipknot? ce ma, ala e metal? metal e Iron Maiden, Metallica sau mai stiu eu ce alta formatie populara", dar atat ii duce capul si nu pot face diferenta intre muzica pe care o canta Slipknot si fanii formatiei, precum si genurile muzicale in care se incadreaza!

#2
Duality... Ador melodia asta. Îmi vine s-o iau razna când o ascult, iar asta mă face să-i respect pe oamenii ăia. Schimbă ceva, voluntar sau nu, fie că sunt sau nu comerciali.
Cuz all I ve got is insane!

Ok. Şi pentru că nu scria mare lucru despre ei.

Slipknot este o trupă americană de heavy metal din Des Moines, Iowa. Trupa este formată din nouă membri, aceştia fiind: Sid Wilson, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson şi Corey Taylor. Line-up-ul trupei a rămas neschimbat din anul 1999. Fiecare membru al trupei poartă câte o mască unică.
Slipknot s-a format in anul 1995, iar, după mai multe schimbări de line-up a urmat albumul independent Mate. Feed. Kill. Repeat. în anul 1996. Primul lor album de studio: Slipknot a fost lansat in anul 1999 şi a fost urmat de alte două: Iowa în 2001 şi Vol. 3: (The Subliminal Verses) în 2004. În 25 august, 2008, trupa s-a reunit şi a lansat al patrulea album de studio: All Hope is Gone, care a debutat pe primul loc într-un proiect numit "Billboard 200".
Basistul trupei (Paul Gray) a fost găsit mort într-o cameră de hotel pe 25 mai 2010.

#3
Mereu îmi place o anumită trupă pentru vocea solistului.Aici, da, vocea solistului îmi place foarte mult.Nu am decât un album, şi chiar azi vroiam să-mi downloadez altul.Momentan îl am pe 'All hope is gone' şi l-am ascultat până s-a tocit.De pe acest album îmi plac cel mai mult 'dead memories' şi 'snuff'.Faza cu măştile purtate mereu mi se pare un lucru interesant şi de asemenea original.Numărul mare de membri nu contează atâta timp cât au un sound bun.Îmi pare rău pentru bassistul lor, sper că vor continua să facă muzică.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#4
Slipknot. Ok, deviza mea e 'Keep calm and listen to Slipknot'. *laughs*
They're genius. Unii spun că sunt o formaţie proastă pentru că au foarte mulţi instrumentişti şi atunci când cântă live iese automat ceva loud. Well, mie îmi place. Partea cu măştile e ceva original şi faptul că îşi pătrează anonimatul e o dovadă că trupa nu e comercială.
Melodii preferate, păi...Cu siguranţă preferata mea rămâne Psychosocial e prima pe care am ascultat-o şi încă se menţine pe poziţia de 'awesome song!'. Apoi, Before I Forget, Dead Memories, Left Behind, Vermillion şi altele. xDD

Conclusion: Sunt o trupă foarte bună şi merită ascultaţi, părerea mea. Şi oricare ar fi părerea celorlalţi, pentru mine tot una din trupele mele preferate rămân. ^^

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
Prima oara recunosc ca m-a cam speriat aceasta trupa :]] Dupa lookul lor, dupa mastile pe care le poarta o__o Creppy. Totusi, este o trupa extrem de buna, mie imi place la nebunie. Am aflat de curand de ei, o prietena avea doua melodii in telefonul ei :]] Pai ce ma atrage cel mai mult la ei este faptul ca sunt originali. Adica faza cu mastile pana la urma s-a dovedit a fi geniala :]] Imi place ca isi pastreaza anonimatului, dau trupei mai mult mister, sa zic asa.
Dupa nume habar nu am cine sunt:]] Si mi-ar fi si foarte greu sa ii cunosc dupa nume din moment ce ii stiu doar dupa masca .__. Oricum, nu numele conteaza :]] Imi plac multe melodii, gen Before I Forget, Vermillion, Left Behind, Dead Memories, I am hated si Duality. Defapt sunt mai multe, dar nu le mai retin numele :]] Versurile mi se par la randul lor extrem de geniale O_O In unele ma regasesc, sa zic asa.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Uuu. Oameni cu gusturi <3. Am aflat de Slpknot de acum 2 ani când am văzut un poster cu ei la colegii mei şi se dădeau mari şi tari. Ascultasem o melodie, apoi i-am uitat. Mi-am adus aminte însă acum câteva luni de ea că mă tot înnebuneau nişte prietene pe mess -.-". Melodiile mele preferate sunt: Dead memories, Before I forget, Vermillion, Pulse Of The Maggots şi People = Shit. Eu una zic că Dead memories e cea mai reuşită şi caracterizează perfect genul trupei; Before I forget îmi place la fel de mult; Vermillion m-a speriat la început , dar acum o ador; Pulse Of The Maggots ar fi a doua favorită a mea şi People = Shit... ar eun nume ciudat, dar e mişto xD.
La început, m-am speriat puţin de imaginea trupei, dar mi-am dat seama pe parcurs cât sunt de originali. <3
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#7
Vad ca este prea mult timp de la ultimul post din acest subiect, si m-am gandit sa postez si eu aici.
Slipknot se numara printre formatiile mele favorite. Printre melodiile mele preferate de la aceasta formatie sunt: The Negative One, Snuff, Psychosocial, dar si celelalte melodii sunt foarte frumoase. Smile

#8
Da, imi aduc aminte cand am descoperit trupa. I-am vazut pe membrii trupei purtand masti. Mi s-a parut interesant asa ca am ascultat cateva melodii si am ramas WOW. Mi-a placut foarte mult vocea, iar versurile, nici nu mai spun. Sunt pe masura.

Am auzit si eu povestea cu mastile asa ca m-am incapatanat si tot am cautat cateva poze cu ei si am gasit, iar spre surprinderea mea nu sunt asa de urati pe cat ma asteptam. Mi-au placut foarte mult, asa ca am vazut si interviuri cu ei si funny moments. Cand se sperie, se lovesc sau mai stiu eu ce altceva incep sa injure si de morti si de sfinti si de toata natia. Sunt amuzanti rau de tot. 24

Melodiile mele preferate sunt Blackheart ( a fost prima lor melodie pe care am ascultat-o ), Psychosocial, Dead Memoties, Vermillion si Snuff.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)