Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rammstein

#1
Nu a raspuns nimeni?
Hai ca sunt eu prima, recunosc ca am auzit de aceasta trupa de ceva vreme si daca tin minte bine parca a venit in 2008 in tara, nu?
M-a inebunit o prietena sa le ascult melodiile insa mereu am uitat sau mi-a fost mult prea sila. Melodiile chiar sunt superbe si recunosc, iubesc rockul.
Cred ca voi asculta mai des Rammstein.

#2
1. Cum ati aflat despre ei?
Ma uitam acum vreo doi ani la TV si am ascultat 3 from 1:Rammstein.Suna bine,asa ca mi'am zis sa mai ascult.Bineinteles ca am uitat,reamintindu-mi ceva mai tarziu.

2.Cateva melodii care va plac.
Amerika,Du hast,Sonne,Rosenrot...

3.Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Nu am fost,dar am vazut cateva secvente de la concertul de vara asta multumita unora care au filmat.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#3
nu stiu de ce multa lume spunea pe un site ca au versuri naziste...mie imi plac si, chiar daca nu le inteleg, melodiile mi se par frumoase.
1. Cum ati aflat despre ei?
cautam acum ceva vreme melodii lente, iar prima pe care am ascultat-o a fost seemann. mi-a placut si am cautat mai multe. privind in urma, ma intreb de ce nu am ascultat-o mai devreme pe vara mea cand ma indemna sa ii ascult.
2.Cateva melodii care va plac.
hmm...ar fi seemann(pe primul loc), apoi stirb nicht vor mir, ohne dich si engel(in ordinea asta)
3.Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
20...din pacate nu am fost pt ca, fiind descoperiti de curand, nu mi s-a adus la cunostinta faptul ca au venit in concert.insa, data viitoare cand vor veni, sigur merg, chiar daca nu ma lasa parintii.
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
[Imagine: hopeestheim.png]

#4
ooo, Rammstein

1. Cum ati aflat despre ei?
Am aflat de ei acum o saptamana (bine, eu stiam de mai de mult de ei, dar n-am ascultat nici o melodie) cand sora mea mi-a aratat o trupa Lacrimosa. Am ascultat de la ei o melodie ce mi-a placut foarte mult (mai ales ca am prins boala limbii germane :]), si in timp ce o ascultam m-am uitat la suggestions (pe youtube) si era "Ich Will" de la Rammstein, si m-am pus s-o ascult. M-a prins si melodia si videoclipul, si am tot ascultato de cateva ori, apoi am incercat si altele, si am ajuns la concluzia ca-mi place trupa.

2.Cateva melodii care va plac.
De fapt, singurele care le-am ascultat deocamdata sunt "Ich Will", "Du Hast" si "Amerika", dar sunt sigura ca tote sunt bune, am citit si ceva despre ei, pot sa spun ca am o parere destul de buna...

3.Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Nu, si sincer nu cred ca vreau...sau poate, dar mi se par totusi putin exagerati live, am vazut filmari pe youtube. Bine, ca sa pot critica ar trebui sa fi mers la un concert de-a lor...dar oricum, nu stiu daca as merge, v-am mai spus, mi se par exagerati.

Deci, eu nu ma pot numi inca un fan, dar s-ar putea sa-i adaug la lista de trube favorite in curand.
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

#5
Se pare ca descopera copiii ce inseamna muzica buna.In primul rand sa clarificam niste lucruri, Rammstein nu au nicio treaba cu nazimul, Hitler si alte chestii, nu au versuri naziste si nu canta impotriva altor tari(nu mai mult decat o fac altii). Nu mai clasificati automat ca sunt nazisiti doar pentru ca sunt germani. Gata m-am calmat acum sa continuam
1. Cum ati aflat despre ei?
Cred ca acum vreo 10-11 ani cand am auzit pentru prima data piesa "Du Hast" si am ramas fascinat, de atunci. Astazi pot sa ma declar un fan adevarat.
2.Cateva melodii care va plac
Prea multe, dar daca ar fi sa aleg din toata discografia lor, as alege " Du hast", "Links 234", "Sonne","Ich will", "Reisse Reisse", "Rosenrot", "Haifisch" si lista poate continua.
3,Ati fost la vreun( vreun nu vre-un, nu mai abuzati de cratima asta) concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Spre rusinea mea ar ratat concertul din Bucuresti dar cu siguranta data viitoare o sa ajung la ei.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#6
1. Cum ati aflat despre ei?
Cum am aflat de ei nu-mi mai amintesc, cert este că-i ascultam foarte mult în clasa a 6-a, deşi-i descoperisem printr-a 4-a.
2. Cateva melodii care va plac.
Sunt multe, prea multe. ... Cred c-ar fi totuÅŸi ... Mutter, Sonne, Ich Will, Du Hast, Rosenrot, Wilder Wein, Mein Teil ÅŸi Feuer Frei.
3.Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Nu, n-am fost, dar un coleg şi prietenul meu au fost şi de fiecare dată când se mai întâmplă să-şi amintească de locuri, de cum au ajuns în Bucureşti, ajung şi să povestească cu lux de amănunte despre concert. Din câte-am înţeles a fost foarte tare, Rammstein ştiu să facă spectacol, iar audienţa a fost pe măsură.

Păi ... spre ruşinea mea am făcut o pauză de 4 ani din a asculta Rammstein, de când îmi ştersesem mare parte din folderul cu muzică. Acum, când am intrat într-a 9-a, mi-a adus aminte un coleg - cel care a fost la concert, fan înfocat - de cât de tari sunt.

#7
I don't like Rammstein so much, sa zicem in schimb sa sunt...digerabili. Probabil din cauza faptului ca atunci cand intrebi un wannabe hardcore ce muzica asculta raspunde: --> "Link in park si...aa RAMSTEIN si a Dimmu (ca-mi place sa-l ascult la casti si sa plang)"
1. Cum ati aflat despre ei?
Aflat este cam impropriu spus, ascultam involuntar cand eram ceva mai mica. O parte din membri familiei mele sunt, sau obisnuiau sa fie metalheads.
2. Cateva melodii care va plac.
Cateva suna ok, presupun ca ar fii cele mentionate si de ceilalti useri de pe aicia. Too lazy to look/think.
3.Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Am fost la Sonisphere, unde intra in pachet si Rammstein. Spectacolul a fost intr-adevar grozav, --> sunet, scena, artificii, sincronizare + atmosfera frumusica de headbang. Si, daca as fi putin obiectiva as fi spus ca le-a iesit mai bine decat celor de la Metallica...but heh 10
Do not speak unless you can improve the silence.

#8
Rammstein? Sunt ok, cu o muzica destul de, cum era... asa catchy. Nu-i am pe HDD si dau pe la ei destul de rar, dar nu pot sa spun ca nu-s enjoyable. Am ascultat intr-o perioada mai mult, urmand acelasi traseu ca destui initiati romani intr-ale metalelor, dar o trecut de mult vremea aia.

1. Cum ati aflat despre ei?
S-o dat pe nus' care post tv de muzica un videoclip si mi-o placut. Dupa aia prin clasa, cand am mai intrebat.
2. Cateva melodii care va plac?
Hmmm... Ich Will, Buch Dich, Du Hast,Buckstabu si poate or mai fi.
3. Ati fost la vre-un concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?
Da, la Sonisphere.

Citat:Am fost la Sonisphere, unde intra in pachet si Rammstein. Spectacolul a fost intr-adevar grozav, --> sunet, scena, artificii, sincronizare + atmosfera frumusica de headbang. Si, daca as fi putin obiectiva as fi spus ca le-a iesit mai bine decat celor de la Metallica...but heh

Haha, nu as compara ce-o fost la Metallica, cacofonie, cu ce show or facut cei de la Rammstein, ce-o fost incendiar, fiecare piesa avea ceva special o "joaca" in spate, plus la cat foc si caldura (am fost in primele randuri la golden circle... abonament) era acolo... plus spuma de pe Pussy, plus barca carata de multime, plus cand l-or "omorat" pe clapar... plus, drace, tot. Asta mi-o placut la Rammstein, un show ca la mama lui. La Metallica au fost niste artificii (putine rau in comparatie cu ce-o fost la Rammstein, or stat o ora sa amenajeze scena aia acolo) si atat, in plus ca muzica la Soni cei mai tari au fost Accept, Slayer, Anthrax si Alice in Chains (desi Megadeth sunt favoritii mei din "The Big Four" or suferit de acelasi defect ca orice "a doua" (cele romanesti nu se pun) trupa din fiecare zi (deci si Paradise Lost si Stone Sour), un sunet prost... nu foarte, dar diferit fata de restul trupelor, cu mult zgomot si bazait)... Metallica was just a big fuss (eram trei dita oamenii: doi dintre noi de 1,90+ (unul ce semana leit cu Robert Trujillo, desi asta era tot... nu-i era fan, si eu), si unu 2,00+, ingramaditi de nu mai puteam respira si mai eram si impinsi in toate directiile, cum eram inalti am fi avut nevoie de oleaca mai mult spatiu, asa unii din jur or avut de suferit... in fine, la Metallica o fost doar frumusel, Rammstein or fost incredibili (ca show).

#9
Depinde mult pentru ce platesti biletul.
Eu, mergand pentru Slayer si asteptand un concert de-al lor de...ahaha, pot afirma ca ei au fost the fuckin' best of all, cuz I'm an uber-fan.

Dar ca sincronizare, artifici and shit au fost cel al duzilor de la Rammstein, dar nu in timpul lui m-am simtit eu "cel mai bine".--> Show fain, dar nu neaparat pentru mine. E subiectism and shit.
Dave Mustaine wuz also quite awesome.
Do not speak unless you can improve the silence.

#10
Da, pai la asta ma referisem si eu... acum ma dusesem mai mult pentru Orphaned Land, Megadeth, Slayer si Alice in Chains. Cum ai spus si tu, restul veneau ca bonus, dar Accept m-or dat pe spate (au avut si cel mai lung concert... zic de peste 2 ore), iar la Rammstein nu m-am fost asteptat sa vina cu chestii de genu'. Cum am spus, ca show a fost cel mai bun, ca muzica, nu neaparat, dar asta depinde de parerea fiecaruia. Ah, am fost prins doar o parte din Anthrax, care-or fost si ei nemaipomeniti (cat i-am prins... la ce codalau era acolo, trebuia sa ma fi miscat mai repede). Voltbeat au reusit sa-ncinga atmosfera (multi oameni au fost placut surprinsi de ce-or reusit sa faca oamenii aia) pentru Manowar (multi fani, multe ganganii si-un Joey de Maio ofticat ca nu erau vedeta serii) si Accept, pentru care n-are rost sa ma repet. In a treia zi, n-am prins Anathema (imi plac, dar nu intr-atat cat sa ma fi enervat prea tare ca nu i-am vazut), doar Stone Sour (dragut... dar cu probleme "obisnuite") si Alice in Chains, al caror vocal e demn de acelasi respect ca si Laine, concertul fiind "flawless".

In fine, m-am lungit ca de obicei.

P.S.: Yeah Megadave and the gang were jamming it there (also loved the fact that Dave Ellefson came back).




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)