Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

90210

#1
Versiunea contemporana a serialului-icon "Bevery Hills, 90210", noul "90210" contempla viata prin ochii lui Annie Wilson si ai fratelui ei, Dixon, a caror prima zi la liceul West Beverly Hills nu lasa umbra de indoiala ca nu se mai afla in Kansas. Pentru Annie si Dixon, greutatile intampinate ca nou-sositi in liceu sunt sporite de faptul ca tatal lor, Harry, este noul director al institutiei. Ei se integreaza in curand intr-o noua trupa de prieteni incluzandu-i pe Naomi, o tanara bogata si rasfatata, Ethan, starul echipei de lacrosse a liceului, Navid, un jurnalist aspirant care conduce echipa de stiristi ai scolii si Silver, o rebela care produce un blog scandalos, dar extrem de popular.
Preferata mea este clar Silver, iar mama ei era o viperă pe care o uram din tot sufletul. Annie aspiră foarte mult la teatru și musical-uri, mi-a plăcut asta. Naomi în primele episoade nu mi-a plăcut, ca mai apoi să mă atașez de ea, și, sincer, mi-a plăcut s-o văd evoluând. Pe Adrianna n-am plăcut-o niciodată, și nici nu cred c-o voi plăcea, deși uneori a mai avut și ea momentele ei în care chiar ți se făcea milă de ea.

[Imagine: tumblr_lvotgcbi681qk37szo1_500.gif]

[Imagine: tumblr_lvoohvrNjx1qicol9o5_250.png]

[Imagine: tumblr_lvo0oyMGrP1r5erxpo2_500.gif]

[Imagine: tumblr_lvnqjablxq1qgd2nzo1_500.gif]


#2
M-am uitat si eu in vara la primele doua sezoane din 90210, dar pana la urma am inceput sa ma satur pt ca devenise o totala telenovela si nu stiu daca voi mai urmari candva continuarea. Ce mi s-a parut total aiurea la inceput a fost ca personajele aveau 15-16 ani si aratau de 20. Apoi erau atatea drame si toata lumea se cupla cu toata lumea, incat nu mai intelegeam rostul relatiilor.
De Annie mi-a placut in primul sezon, nu era preferata mea, dar oricum mi se parea o tipa ok. Era atat de inocenta si draguta si parca patea tot felul de rele pe care nu le merita, nu ii iesea nimic cu niciun baiat si multe persoane o raneau. Apoi s-a transformat intr-o scorpie, dar vointa ei era in continuare la fel de slaba. A suportat santajul lui Jasper atata timp... Da, situatia era foarte nasoala cu unchiul lui pe care ea il omorase, dar baiatul asta chiar parea un ciudat de la inceput.
Si mie mi-a placut cel mai mult de Silver, in special in primul sezon, ca apoi, il al doilea, nici ea nu se putea decide in privinta tipului pe care il place mai mult. Reactiile ei erau intotdeauna puternice si, pana la urma, modul ei de gandire era corect, chiar daca sentimentele ei se manifestau cu o intensitate mai mare decat normalul. Cred ca s-a dovedit a fi cea mai inteligenta persoana dintre toti adolescentii din serial, iar eu asta am apreciat cel mai mult la ea.
Naomi era cea mai mare scorpie in primul sezon, asa niste fite avea in cap... A inceput sa imi placa de ea atunci cand ea a inceput sa-l placa pe Liam, i se schimba comportamentul si era amuzanta cum se straduia sa ii atraga atentia. Nici de el nu mi-a placut initial, da, e super frumos, dar atitudinea lui de bad boy depasea de multe ori bunul simt. Apoi s-a indragostit si el si a devenit baiat bun si imi placea si cum reactiona cu membrii familiei lui. Motivul pentru care am urmarit al doilea sezon a fost tocmai pt ca voiam sa stiu cum va evolua relatia dintre el si Naomi, era cam singurul lucru care ma interesa cu adevarat. Dupa cearta si neintelegerea aia din ultimul episod, cu Jen, eram foarte curioasa sa aflu cat timp ii va lua lui Liam sa o convinga pe Naomi de adevarul situatiei.
Dixon e un baiat simpatic, desi minte cam mult ca sa se scoata din momentele neplacute cu fetele pe care le place sau ca sa le impresioneze. Nu mi-a venit sa cred ca tipa aia, Sasha, inca umbla cu el dupa ce a aflat cat de tanar e el pe langa ea. 22 Navid e un alt tip de treaba, destul de destept, dar se raneste singur de multe ori. A fost dragut din partea lui ca incerca sa fie alaturi de Adrianna, dar parca ei nu prea vedeau intotdeauna gravitatea situatiei. Iar atitudinea ei nu mi-a prea placut, e o alta fiinta slaba, care cedeaza usor impulsurilor si influentei celorlalti, mai ales in clipele grele, si se transforma intr-o scorpie pt a obtine ce vrea.
Ethan m-a cam lasat indiferenta pe tot parcursul serialului, nu m-a impresionat nimic la el. Despre Teddy nu stiu exact ce sa zic, Adriannei ii spune ca nu e interesat sa se implice in vreo relatie cu cineva, apoi fuge la Silver, careia nu stie sa ii arate ca tine cu adevarat la ea, doar o face geloasa. Cea pe care nu am suportat-o deloc a fost Jen. Cred ca le-a facut rau tuturor persoanelor cu care a interactionat si a profitat e tot ce a putut, si-a batut joc de Ryan, dar mai ales nu a avut nicio mila fata de propria ei sora. Oricum, asta parca a facut-o pe Naomi sa fie ceva mai buna, se mai imblanzise si imi era chiar mila pt ca suferea din cauza multora. Ryan era cam fraier baiatu, are el si mutra aia de adormit si nu stie nici el ce vrea. Iar Kelly (consiliera) pare de treaba, dar are si fazele ei enervante uneori.
Nu stiu daca as putea afirma ca recomand serialul, dupa cum am spus, devine tot mai telenovela cu trecerea timpului si asta ajunge sa ii ia din farmec.
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)