Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nikita

#1
Serialul se bazeaza pe filmul frantuzesc din 1990, pe remake-ul din 1993 "Point of no Return" si pe serialul de televiziune din 1997, "La Femme Nikita". Actiunea are in centru o organizatie secreta numita "Divizia". Avand ca obiectiv tineri cu un trecut zbuciumat, Divizia sterge orice urma a trecutului lor si ii modeleaza in spioni si asasini eficienti. Nikita este prima persoana recrutata care evadeaza si care promite ca isi va distruge fostii patroni. Fostul antrenor al Nikitei, Michael, primeste misiunea de a o captura. Intre timp Divizia continua pregatirea celorlalti recruti, Thom, Jaden si Alex - ultimul venit.

[Imagine: tumblr_lvosec2xgg1qkor91o7_250.gif]

[Imagine: tumblr_lvor4o5Xu21qkor91o1_500.gif]

[Imagine: tumblr_lvojhgQoA01qdvigd.gif]

[Imagine: tumblr_lvoj7sxN8Q1qdvigd.gif]


#2
Nikita... Ce pot sa spun? Serialul este bestial. Este primul serial de actiune[ cu impuscaturi, lupte etc] pe care il vad.
Am ramas surprins placut cand am inceput sa urmaresc. Am vrut odata sa il vad, dar am zis:" ee.lasa, am prea multe" dar altadata am revenit.
Cand am terminat primul sezon si tot auzeam:' Nikita nu mai continua", imi venea sa iau o pusca si sa impusc pe cineva. Era mult prea tare serialul, dar am avut surpriza si in vara am aflat ca reincepe in toamna, iar acum este deja sezonul 2 ep 10.
Mda m-am cam abatut de la subiect, oarecum.
o mai spun odata;serialul e bestial. Imi place totul la el: de la Alexandra 4 la actiune.

Vi-l recomand cu caldura!
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)