Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hustle

#1
Nu am fost aşa uimit că nu se află aici, totuşi, este un serial excepţional şi am spus să îl împărtăşesc cu cei care incă nu l-au văzut.
Click.
Gen: Crime/Drama/Comedy
Distribuţie: Robert Vaughn; Jaime Murray; Marc Warren
Storyline: Un grup de escroci işi aleg ţinte din Marea Britanie şi reuşesc să strângă sume mari de bani, datorită talentelor speciale de care dau dovadă. Mickey "Bricks" Stone este liderul grupului, el strânge intr-o echipă cei mai buni escroci din Anglia. Ash Morgan - omul bun la toate, înainte de sosirea lui Mickey, el trăia prin mici înşălătorii făcute pe stradă. Stacey Monroe - tânăra, dar experimentata escroacă ce înebuneşte minţile bărbaţilor. Albert Stroller - cunoscut şi sub apelativul de Albie, el este un bătrân simpatic, dar foarte şiret şi de obicei el alege ţinta. În sfârşit, Danny Blue - tipul nou din gaşca, el intră in grup doar demonstrându-i lui Mickey că are ce ii trebuie sa devina un escroc pentru "incercări lungi", el fiind specializat în escrocherii scurte.

Ca o opinie personală , pot spune că "Hustle" este un serial, nu genial, dar care merită vazut. Fiecare episod te ţine in suspans şi in acelaşi timp te uimeste prin intorsăturile de situaţie.

Things i don't have:
-Money
-A f**k to give






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)