Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Nine Lives of Chloe King

#1
In ajunul implinirii a 16 ani, Chloe King descopera ca se intampla cu ea anumite schimbari ciudate, ce unui om normal nu ii pot fi atribuite. Poate avea o viteza incredibila, o putere foarte mare, auz mai bun, poate vedea perfect pe intuneric, are agilitate, isi poate lungi unghiile si are noua vieti exact ca o...pisica. Ea este descendenta unei rase vechi pe nume Mai, originara din Ucraina. Ea a fost adusa de tatal adoptiv in Statele Unite ale Americii si nu se stie daca el cunoaste puterile ei. Chloe este vazuta ca salvatoarea rasei sale, si este cea care trebuie sa protejeze atat pe cei din Mai dar si pe cei din rasa Oamenilor si sa opreasca razboiul dintre ei. Dar ea este o simpla adolescenta ce trebuie sa duca o viata normala alaturi de prietenele ei si de un posibil iubit. Cum va putea sa faca aceste lucruri, cand ea s-a nascut pentru a fi o razboinica, o salvatoare a rasei sale? Va reusi sa nu se dea de gol si sa isi indeplineasca scopurile?

Părerea mea: În primul rând, nu mi-a venit să cred că nu există deja un topic despre serialul ăsta. Apoi, îmi pare foarte rău că l-au anulat, l-au lăsat foarte în aer, și pentru asta nu-i iert pe cei de la ABC. Îl ador pe Alek, Brian e prea... obișnuit. Un om obișnuit înconjurat de un tată ucigaș și de prieteni Mai. Chestia amuzantă e că tatăl lui Brian e dușman de moarte cu Mai, inclusiv cu Unificatoarea, adică Chloe, persoana pe care Brian o iubește cel mai mult. I just complicated. În 10 episoade, nu s-au întâmplat chiar atât de multe lucruri importante, multe secrete rămânând nedescoperite. Din nou, îmi pare tare rău că s-a anulat. Voi ce părere aveți despre serial ( dacă la-ți văzut, desigur. )

#2
La Leda a aparut si cartea. Prima din serie.
Mda si mie mi-a parut rau ca l-au anulat de acum si ca a avut doar 10 episoade, mai ales ca a avut un final cam de tot...
Poate vor face si ei cum au facut la nikita. Ziceau ca nu va fi un nou sezon pentru ca nu au oameni ce sa-l urmareasca, dar au revenit deoarece il urmareau cei de afara 21
Oricum, serialul m-a surprins placut de la inceput. Este diferit de ce seriale vad eu de obicei, si uneori ce e diferit e de bine4.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Sa zicem ca de la început am avut o love/hate relationship cu serialul, însă la episodul final m-am îndrăgostit complet. Oh, the irony. Da, am fost trista când am aflat ca nu o sa mai continuie cu seria, deși era previzibil. Cel mai bun episod a fost (you've guessed it!) finala. De ce? Pentru spre deosebire de celelalte episoade, chiar s-a intamplat ceva, sau sa zicem mai multe lucruri interesante. Intre episoadele 1,2,3 și 10, e cam pierdere de.. entuziasm sa zicem. Don't get me wrong, seria e destul de bine adaptata și plotul la fel, doar ca sunt întradevăr puține momente cu adevărat "OMG!".
De caractere mi-a plăcut. Actrița care o joaca pe Chloe este chiar interesanta, cel puțin în aspectul fizic. La fel și Alek. Nu e el cine stie ce Jared Leto, dar este destul de simpatic. De asemenea, as fi apreciat dacă ar fi fost o scena în care Alec, din întâmplare, și-ar fi pierdut tricoul xD.
[center][Imagine: 66924239.jpg]

If I turn into another, dig me up from under what is covering the better part of me.
Remind me that we'll always have each other
When everything else is gone.
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)