03-12-2011, 10:37 AM
CeCe Jones È™i Raquel „Rocky†Blue au 13 ani È™i sunt cele mai bune prietene. ÃŽncă din copilărie au visat să devină dansatoare profesioniste È™i marea lor È™ansă a apărut când au ajuns dansatoare la un post tv local, într-un spectacol de dans numit „Shake it Up, Chicago!â€. CeCe È™i Rocky încalcă toate regulile pentru a se afirma, punându-È™i prietenia la încercare È™i trăind între timp noi aventuri.
Părerea mea: Comparativ cu alte seriale marca Disney, acesta e drăguuuț. Actorii sunt drăguți, hainele lor sunt drăguțe, mișcările lor de dans sunt drăguțe, totul e drăguț. Nu fantastic, minunat sau incredibil. Doar drăguț. Are și glume seci, dar până la urmă, orice serial de comedie are. Preferata mea e CeCe. Voi ce părere aveți.?
Părerea mea: Comparativ cu alte seriale marca Disney, acesta e drăguuuț. Actorii sunt drăguți, hainele lor sunt drăguțe, mișcările lor de dans sunt drăguțe, totul e drăguț. Nu fantastic, minunat sau incredibil. Doar drăguț. Are și glume seci, dar până la urmă, orice serial de comedie are. Preferata mea e CeCe. Voi ce părere aveți.?