Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scene...Momente...

#1
M-am gandit sa va impartasesc cateva dintre fotografiile mele, pentru ca sunt pasionata de fotografie si vreau sa stiu si parerea altor oameni in legatura cu pozele mele. Nu am editat in nici un fel pozele, asa cum le-am facut asa le-am si impartasit 4

1. http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/2...4bddq4.jpg

2. http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/i/20...4bde31.jpg

3. http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2011/2...4bdeb6.jpg

4. http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2011/2...4bdei2.jpg

5. http://th03.deviantart.net/fs70/PRE/i/20...4bd30j.jpg

6.
http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/20...4bd3jh.jpg

7.
http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/i/20...4bd43r.jpg

8.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...5549_a.jpg

9. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...1143_n.jpg

Astept pareri ^_^
She's wiskey in a teacup.



#2
Bună trec şi eu pe aici . Mm, nu mă descurc eu aşa la poze dar mna. Mhh, sunt destul de bune pot spune . Am o mică întrebare : - ? . a doua poză e făcută cumva în cetate, unde trebuie urcate vreo 1oo de scări ? o.o
Oricum îmi place prima poză pentru că : ceilalţi pomi sunt derulaţi şi doar un pom e clar. Asta îmi place mult .
A treia este aşa funny . Pisicuţa aceia în pălărie şi cu limbuţa scoasă este absolut adorabilă .
A patra : e destul de frumoasă . Doar că în colţu din stânga se află parcă o parte din acoperiş sau ceva de genu. Artăta mai fain dacă colţu acela nu se vedea .
A cincea : Ce furmoşi sunt nori . Îmi place mult doar că, acel stâlp strică imaginea .
A şasea : Hâm, îmi place. Dar îmi părea mai frumos dacă pomul era situat la mijloc, eh e părerea mea. totuşi şi aşa e frumos .
A şaptea : păcat că nu erau nişte frunze mai vejtejite în el . Arăta mai interesant .
A opta : Micuţă pozica dar, frumoasă .
A noua : ăm, în asta nu prea înţeleg multe. Negru acela sunt nori sau .. ?

Ăm, păi pozele sunt chiar frumoase. Păi aştept să mai postezi câteva . :]

[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#3
Mersi ca ai trecut Ignorance. hug Dap, a doua poza e facuta la Sighisoara si trebuie sa urci destule scari... dar e superb :X Si am revenit cu cateva poze, sper sa va placa, sunt ceva mai recente XD
1. Leagan
2. Parc
3. Drum
Cam atat momentan.... Astept pareri hug
She's wiskey in a teacup.



#4
Întrebare : Ce aparat foloseşti? Câţi megapixeli are ? ^^
Bun, păreri: Leagănul - ideea, de faaapt - este O.K. Şti ce-i lipseşte? Calitate + luminozitate bună. Mai puteai lucra la lumină, îi dădeai o idee de vechi şi ieşea mai frumos. Sau puteai să fotografiezi din alt unghi. :"D
Parc - b - a - n - a - l . De ce zic asta ? Măi , unghiul în primul rând este prost şi plictisitor. Luminozitatea clar nu este bună , nu-mi inspiră ceva anume şi iar, calitatea lasă de dorit. .-.
Drum - hai, că de fotografia asta mai e ceva. E cu siguranţă mai reuşită. Ai prins frumuşel drumul, dar e păcat că se vede că o luată din maşină.
Anw. Sper că nu te-ai supărat pe mine. ^^

Un om inteligent se imbata ori de cate ori este obligat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti.

#5
Hm, sa raspund la intrebare... De obicei fac pozele cu telefonul mobil, pentru ca il am mereu cu mine si de fiecare data cand vad un peisaj care imi place trebuie sa fotografiez, si are 3 megapixeli. Si Doamne fereste! Nu ma supar eu doar din atat. Chiar ma bucur ca ma iei mai dur, macar sa ma perfectionez. Si am mai adus cateva fotografii:
1. Adorabil <3
2. Pisoi
3. Flori
She's wiskey in a teacup.



#6
heloo

Primul post:
Prima poza nu-mi place. E miscata si ma dor ochii de la pomii -cred ca sunt pomi- de pe fundal. Ai zis ca nu le-ai editat, dar cum ai reusit sa faci efectul ala? Nu stiu altii, dar mie nu-mi place deloc efectul, din cate am inteles e la niste prieteni ar trebui sa evidentieze "personajul" principal, dar mie mi se face ca face chiar invers, distragand atentia de la subiect.
Poza a doua e draguta, dar e miscata. Imi place "mesajul" -daca se poate numi asa-, ma duce cu gandul la infinit.
A treia poza e prea dulce -ma rog, pisica din ea 21-. Imi place cum ai prins-o -asa, cu boticul ala mic deschis si ochisori inchisi-. Cand am vazut poza primele cuvinte care mi-au venit in minte au fost "Oficial imi merge bine", cam asta imi exprima mie.
A patra poza, e acceasi pisica, doar ca nu mai e asa draguta -pisica-. Nu-mi place cum se uita la mine. Ma rog, trecand peste frica mea 21, ai fi putut sa o editezi, nu mult, doar sa umbli putin la contrast.
A cincea poza imi place, ai prins bine cerul, dar cum am zis mai sus, mergea editata, poate un crop nu i-ar strica. Bucatica aia de stalp cam enerveaza si nici cu casele nu ma impac eu prea bine.
A sasea e draguta. Mai lucreaza la unghiuri e tot ce pot sa iti spun acum. Cred ca ar fi aratat mai bine daca era facuta drept.
La a saptea poza nu pot sa spun decat lafel ca la cealalta, adica e draguta. Intradevar unghiul e mai bun, dar nu e un punct fix care sa iti sara in ochii.
Ultimele 2 poza nu-mi plac. Prima e mica si culorile sunt prea accentuate, iar a doua e prea miscata.

Al doilea post:
Prima poza e destul de buna. Ar fi mers facuta din departare, si alb-negru pentru ai da un aer de mister si vechime.
A doua poza e mai buna. Chiar imi place, e genul de poza linistitore la care te uiti si spui cu jumatate de gura "ah, abea astept sa vina vara" 21.
Ultima poza imi place. E pe Transfagarasani -cred ca am scris bine-? Am si eu o poza cu drumul asta in calculatorul vechi. Nu imi place bucata de iarba neclara din fata.

Ultimul post:
Prima poza este si mai sus, am comentat-o o data, deci nu o s-o mai fac o data.
A doua. Ah, pisica ta ma uraste, o preferam cu ochii inchisi 24. Poza e buna, lumina nu e deloc ok, dar asta se rezolva cu o plimbare printr-un program de editare..
Ultima poza e draguta. Nu imi exprima nimic -inafara de primavara-. Unghiul nu e cea mai buna alegere facuta, iar firele de cablu cam deranjeaza -stiu ca nu puteai sa le dai mai incolo 24-

Nu am zis nimic de calitate si claritate pentru ca stiu ca folosesti telefonul mobil. Am trecut si eu prin asta cu nu foarte mult timp in urma si sincer sper sa nu se mai repete.
Ai poze bune dar nu stralucite. Cam acelasi lucru pot spune si despre idei, bune, dar inca nu ies pe deplin din banal...

Spor la fotografi cat mai bune, si bafta in continuare! hug
-sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu vreau sa te supar. iti spun unde ai gresit pentru a reusi sa corectezi in timp + de asta am incercat sa nu fiu ironica si rea-
WOW, ce comentariu lung!!!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#7
La prima prima poza a iesit asa din cauza ca am facut poza din masina 21 Si da, poza cu drumul e pe Transfagarasean, parca asa e corect xD Nu ma supar deloc! Chiar ma bucur ca ai trecut si ai evidentiat greselile. Pana una alta, am revenit cu noi poze, unele si mai vechi:
1. Sun
2. Mountain Clouds
3. Peisaj
4. Gheaţă

P.S.: De prima sunt cea mai mandra 21
She's wiskey in a teacup.



#8
Heiiiiiiiii >;d . Trec şi eu pe la fotografiile tale. Spun şi eu din prima că nu mă prea pricep pentru că sunt şi eu începătoare dar, mnah să vedem ..
Sun - Îmi place mult cum soarele îşi face loc printre acei copăcei. Dar, ce mă strică e cablu ăla.
Mountain Clouds - La început partea aia din stânga de jos, mai întunecată am crezut că e umbră 21 dar, m'am uitat mai atent şi am văzut că sunt doar nişte copaci mai închişi la culoare. Îmi place cum a ieşit ! :-3
Peisaj - Poza e făcut în maşină, nu ? Sau greşesc ? :]] Îmi place cum au ieşit nori. Sunt aşa superbi..
Gheaţă - Poza mea preferată. Îmi place cum a ieşit gheaţa aceia de pe ramurile copacului şi e luminată de soare :-x . Pur şi simplu îmi place la nebunie dar, în partea din stânga sus este un colţ. E tot din maşină făcută fotografia, nu ? Oricum, pozele sunt chiar frumoase. Aştept să mai aduci poze nou'nouţeee. Pa-pa !
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#9
Mulţumesc că ai trecut pe aici, Baw! Am revenit cu două poze noi:
1. Pink Flower
2. Winter Theme

Prima poză: În sfârşit a înflorit floarea mamei. E chiar frumoasă. Şi cum părinţii mi-au dat aparatul foto în grijă de tot 21, am zis să profit puţin.
A doua poză: Da, ştiu... A trecut de mult Crăciunul, dar nu m-am putut abţine să nu fac poză la coroniţa pe care a dat-o mama jos de pe uşă. Mi-era milă de ea. Părea aşa de tristă, deci hai să o înveselim cu o poză 21
Poza Peisaj, da e făcută din maşină, dar Gheaţă nu. Am făcut-o din casă şi se vede un colţ din acoperiş... Ştiu, şi pe mine mă enervează cablul de acolo, dar din păcate nu pot să-l mut -.- 21
She's wiskey in a teacup.



#10
Heihei . Cu toate ca sunt incepatoare , o sa incerc sa imi dau cu parerea . ^^
Prima poza : Este foarte draguta . Totusi , cred ca ar fi aratat mai bine daca te "concentrai" [ ca sa zic asa ] doar pe floare . Ar fi fost mult mai cute fara frunze si cu zoom pe floare . [Parerea mea 4 ]
A doua poza : Asta nu prea e cine stie ce ... Nu e bun unghiul si nici lumina . Ar fi fost mai reusita daca prindeai macar un glob , sau ceva in cadru , asa sunt prea multe lucruri adunate la un loc , din care niciunul nu se vede.
Anyway , continua . Ai unele poze destul de reusite ^___^
[Imagine: Death-Note.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)