Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Psycho Kids

#1
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto creat de Masashi Kishimoto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Heiia! . Asta e prima mea incercare , deci primul meu fic, prima mea idee. Doar am scris ce mi-a trasnit prin minte. Nu plagiez .:-w Nici sa nu va ganditi ca plagiez. Nu va abtineti sa comentati . Din comentarii si pareri fac totul de acum in colo. Sper sa va placa ! Inceppp:


Capitolul 1: Viata mea.


Ma numesc Hinata . Am 16 ani si locuiesc intr-un cartier de vile din Konoha. Am cel mai natural par de culoare mov spre albastru . Ochii mei sunt mereu de un gri spre mov ca de nestemate. Desigur, sunt o mica rasfatata a familiei . Parintii mei sunt mega bogati fiind pe locul 2 in Top Miliardari Konoha. Ma imbrac mereu de firma si alea alea ..Stiti voi “chestii” de bogati. Nu sunt cea mai inteligenta din clasa , dar nici batuta in cap nu sunt. Dau cele mai tari party-uri si am parintii plecati in Hawaii-ul Tarii de Foc. Asta e bine pentru ca eu si fratiorul meu Gaara , un roscat cu ochii verzi ca rubinele de iti vine sa-l pupi , suntem singuri singurei. Totusi , perfectiunea asta nu e chiar asa cum credeti din cauza…lui.!
-Nebunooo ! il aud tipand si facand ca toate alea.
Cum ziceam , el e vecinul de alaturi. El e mai bogat ca mine fiind locul 1 in topul ala de miliardari. E un tip putin inalt, brunet ca cioara , cu ochii negrii ca noaptea. Il cheama Sasuke. El e cel mai mare enervant si e cu vr-un an mai mare.
-Ce vrei retardule? Tip inapoi la el.
-Cum ai putut sa-mi intrerupi petrecerea, anuland-o? Zbiara nervos.
-Imi pare rauuu !. Zic eu sarcastica. Am scoala maine deci misca-ti duhoarea de corp de aici .
Nervos el pleaca alaturi, la casa lui. El are o sora pe nume Sakura care se cam da la el, dar au tot dreptu fiind totusi frati. Ea e o rozalie cu ochii verzi verzi . E cea mai buna prietena a mea. Mai e un tip , un adorabil blond , cu ochii cristalini albastrii care mi-a furat inima. Inca nu ma dau la el dar am de gand sa o fac maine la liceu . Trec a10-a . El e cu un an mai mare, fiind in clasa cu jigodia de Sasuke. Aaa, da. Numele lui e Naruto.
Incerc sa adorm fiind ora 23:30. Dar cum se poate sa adorm in harmalaia asta? Sasuke iar asculta muzica la maxim. Chiar am chef sa ma duc la el sa-l iau la rost si sa incepem dinnou san e certam . Deci, pornesc. Cand bat la usa disperata, fiind si in pijamale, imi raspunde Sasuke.
-Ce vrei? Si zi mai repede ca nu am chef de tine. A spus el pe un ton cu fite.
-Da muzica mai incet , copil scapat in cap. Am zis eu nervoasa.
-Nu vreau !
-Ba vrei daca ii sun pe parintii tai. Am spus eu provocandu-l.
-Ai zau? Nu mi-e frica de ei. Oricum, nu esti tu genul de paracioasa nesimtita.
-Luatear dracu sa te ia !.
Si tot asa ne-am certat eu si copilul ala pana la ora 00:30 deci cam 1 ora.
-Hai gata ! Ce e aici? Vine fratiorul meu, Gaara. Se aude in tot satul . Terminati-va odata. Tu , dai muzica mai incet. Tu , la culcare!.
Si asa ne-a despartit . A urmat o noapte plina de conversatii telefonice. Am vorbit cu Sakura numai despre “dragutul” ei Deidara. Deidara si cu ea sunt impreuna de 2 ani. Se iubesc si nici unu nu ar renunta la celalalt .Eu, fiind singura , am ascultat-o ore in sir vorbind de cat de minunata e viata ei.
-Fata, tu stii ca imi esti cea mai buna prietena. M-ai ascultat mereu. A spus cu sinceritate si o voce senina, Sakura. Maine cu ce o sa te imbraci la blestematu de liceu?
-Nu stiu. Cred ca vad maine. Va trebui sa ma scol mai de dimineata ca de obicei , asa ca mai bine m-asi culca. Ce zici? Am spus eu hotarata sa inchei mai repede discutia.
-Bine ,bine. Pai hai ca te las sa dormi . Pupici ! . A spus ea infiorator de dulce.
-Mm..Pa ! Am adaugat cu o voce calda.
<< S-a terminat cu muzica, cu vecinu ala enervant..liniste..si pace..>> Am gandit eu In timp ce cascam adanc. Maine imi voi intalni gasca de la liceu, vechii si bunii mei prieteni. Abia astept sa-I vad moaca disperata a pitipoancei de Karin cum se da la fratimiu , iar el o ignora repetandu-I sa-l lase in pace. Niciodata nu se schimba… Si fara sa imi dau seama, am adormit brusc pentru ca imi era foarte somn. Din cauza uraciosului de Sasuke nu dormisem cu o noapte in urma . In somnul meu adanc abia mai puteam sa visez de oboseala...
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#2
Şi uite că mai las puţin rezumatele pentru şcoală (ultimele ce-i drept) mai încolo şi, cred că o să-ţi citesc ficul şi-o să-mi zic părerea. Cred că mi-am răspuns singur la întrebarea pe care ţi-am adresat-o la topicul tău de introducere, adică cea referitoare la fan ficuri. So, shall I start?
Titlul fan ficton-ului mi se pare relativ interesant. Aş putea zice că e ceva mai îndrăzneţ, ceea ce mă face să mă gândesc că şi ficul e ceva mai deochiat. Nu e cine ştie ce, dar în general ok. Bine că n-ai ales ceva mai banal decât atât, lol.
Din ceea ce am citit, îmi pot confirma presupunerile de mai sus, acelea cu ficul mai îndrăzneţ. Am văzut c-ai folosit un limbaj mai brutal, ici, colo, dar să fim serioşi: cred că ficul ăsta reprezintă în totalitate societatea zilelor noastre. Cât despre idee, pot zice că mi se pare destul de interesantă. Am observat că ai modificat ceva gradele de rudenie. Măcar acum Sasuke şi Sakura nu mai pot fi împreună, din câte am văzut. Sau pot? ¤laughs¤ N-am mai citit ficuri asemănătoare, deci pentru mine ideea e originală. Mă bucur să văd asta.
La capitolul moduri de expunere şi folosirea lor, nu stai chiar rău. Ai îmbinat destul de frumos DND-ul (descriere, naraţiune, dialog). However, aş vrea să mai văd ceva conturare a sentimentelor folosind descrierea. Cred că asta nu ar strica. În rest, pentru primul tău fic cred că este ok. Şi sfat: asigură-te că mereu gravezi cum trebuie atât tabloul, cât şi sentimentele pentru ca cititorul să-şi creeze o imagine completă asupra a ceea ce ai vrut să zici.

Punct, spaţiu şi de la capăt. O să zic şi ceva de greşeli, diverse greşeli. În primul rând - ăsta ca un al doilea sfat - să ai grijă cum scri ficul. Să corectezi de câte ori e nevoie capitolul înainte de a-l posta şi să te asiguri că nu există greşeli de tastare, exprimare, punctuaţie şi aşa mai departe. Am observat multiple astfel de lucruri.
¤enervant si e cu vr-un an mai mare.¤ --- enervant şi e cu vreun
Asta vroiam să subliniez mai tare. În rest sunt greşeli de tastare cred. Apropo, nu lăsa spaţiu de genul " Şi am mâncat . După am..." Adică nu pune spaţiu şi înainte, dar şi după punct. Se pune doar după. Asta se aplică în cazul tuturor semnelor de punctuaţie.

Cam atât cred. Mult succes în continuare.




#3
Păii. Nu sunt prea multe commz , dar pun nextul . :]

Capitolul 2: A inceput liceul !


S-a facut dimineata. Parca nu au trecut nici 2 ore de cand am adormit. Razele soarelui imi lumineaza intreaga camera. Incerc sa inchid ochii, dar ele tot ma orbesc. Ma intorc pe toate partile pana gasesc un loc umbros . Dar, somnul meu este distrus in intregime de ceva..ud .
-Apa ! Strig eu sarind din pat ca arsa si dand din picioare nervoasa .
Cine? Cine m-a trezit? Oare cine altcineva decat Sakura.
-Hai trezeste-te ! E 10:00 deja. O ora , doar o ora ai sa te pregatesti inainte sa pornim spre scoala.
Eu inca in soc dupa apa rece dintr-un vas umplut special sa-mi neutralizeze somnul, pornesc spre baie. M-am imbracat cu niste blugi pana negri , un tricou alb unpic *foarte putin* larg .Mi-am luat desigur si ghiozdanul cel nou si stilat cu aer de geanta *dar e ghiozdan* in care am pus cateva caiete si pix-uri . Parfumul BU negru care nu isi pierde mirosul foarte repede nu a lipsit de pe gatul meu , lafel ca noul lantisor cu initialele mele H.H. M-am machiat discret cu un rimel * care l-am gasit si eu pe acolo* , m-am dat cu luciu de buze, mi-am pus “miile” de bratari la mana si sunt gata. O , da . Nu trebuie sa uit ca bate vantul si e unpic racoare pentru ca abia a plouat ieri . Deci, mai adaug un hanorac pufos la garderoba mea.
Sakura, Gaara si nesuferitul Sasuke ma asteapta la usa pentru ca mergem toti cu limuzina familiei Uchiha deoarece a noastra e la reparat. Ies pe usa. Ma incalt cu tenesii mei verzi cu sireturi albastre si pornesc spre ei *Sakura, Sasuke si Gaara* . Cand ma vad Gaara si Sasuke raman inlemniti . Gaara m-ar saruta cred daca nu am fi rude, iar nesimtitul Sasuke stie deja ca sunt mai frumoasa ca parasutele cu care iese el .
-Haideti inainte sa inceapa sa saliveze Sasuke. Am spus eu pe un ton rautacios.
-E o diferenta mare de la vomitare pana la salivare. Mi-a intors el vorba.
- Da , da .Cum spui tu ! Am spus eu radicand degetul aratator si ducandu-l la frunte *looser _|m*.
Dupa enervanta noastra “discutie” am pornit toti spre limuzina. Se pare ca inca se vad petele de vopsea de cand m-am razbunat pe Sasuke patandu-I limuzina lui fitoasa. Ohohoo! Si ce m-am mai distrat, si ce ne-am mai certat si blestemat . Inca imi vin amintiri in minte de atunci . Suntem toti , plictisiti de aerul acesta , de drumul spre liceu, sau sa-I spun mai bine inchisoare. Eu si Sasuke continuam cearta noastra in limuzina si in curtea scolii , pana cand…Kiba cu Akamaru, Shikamaru, Ino, Naruto , Chouji, Neji , TenTen , Temari , Kankurou, Shino si Lee apar cu totii in fata noastra. Da, cu totii eram o gasca. Din pacate, eu si Sasuke suntem in aceeasi gasca. Ce cosmar , cu el in gasca nu e prea distractiv pentru ca ,de obicei, cand ne intalnim nu avem cum sa nu ne certam , dar ne descurcam noi. Deci, cu totii eram acum in curtea scolii si asteptam sa se sune pentru a ne duce in clase , alte alea , alte alea. Ino si Sakura se luau la cearta , eu si Sasuke mai aveam putin si ne bateam, cand apare Karin cu catelusele ei . Cand incepe sa se dea la fratimiu incep sa ma cert cu ea.
-Mars Karin ! Dute la poponarii tai si sa nu te mai atingi de fratimiu! Strig eu nervoasa, toti intorcand capul spre mine si Karin.
-Ce te bagi tu in seama, javra? Adauga Karin suparata ca planul ei seducator de pitipoanca a fost ruinat de interventia mea.
-Dute de aici ! A adaugat si Gaara.
Nervoasa pe mine si dezamagita a plecat impreuna cu cele doua prietene “servitoare” ale ei . Daca se mai atinge de fratele meu , jur ca o ciufulesc de nu se vede. Unde eram? Aa, da . Deci toti discutam ce am facut in vacanta * de parca nu ne mai vazusem de 9742862 de ani*, ne mai laudam, ne mai certam, mai faceam botic, dar totul era din nerabdarea de a ne distra dinnou cum numai noi stim .
Enervantul clopotel ne-a stricat tot cheful . Toti am pornit spre clase. Eu , Sakura, TenTen, Temari, Ino, Lee si Kiba cu Akamaru am pornit spre clasa a10a , iar Sasuke, Naruto, Gaara, Neji, Shikamaru, Chouji, Kankurou si Shino spre clasa a11a. Fiind prima zii , trebuia sa ne dea orarul si alte chestii, dar neaparat sa ne dea drumul mai devreme.
<<Cat de plictisitor>> Gandesc eu uitandu-ma la profa care nu mai termina de vorbit. Bine am spus: Inchisoare. Ce pacat ca nu suntem toti in aceeasi clasa. Trebuie sa fac ceva! Nu mai suport sa stau aici ! Ajutooor !!!
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#4
Yeah. Somehow interesting. Idee originala, 'alea alea', nu?:)) Cateva greseli acolo de tastare, cred si...nu ai respectat intru totul sfatul lui Fiction pentru a pune space dupa punct, dar ai destul timp sa te perfectionezi, huh? :P
Eh...mi-a placut ideea si intr-un fel si gradele de rudenie. Ma intreb Temari si Kankuro mai sunt frati? asta e de la obsesia mea pentru Gaara. xD Si...Hinata o sa se transfere in clasa lui Naruto? Sau o sa dea scoala in judecata? something amusing. No offence! :o3 Poate o sa mai trec pe aici...*like a ghost, like a ghost*. Ok, sorry, nuprea am dormit, dar nu conteaza.
Astept continuarea, good luck sweety! <3
[Imagine: one_piece_quotes__luffy__quote_3__by_sky...5yul99.png]
Carpe Diem.

#5
Sincer si mie-mi place Gaara, dar de la un timp il prefer mai mult pe Naruto :o. :)) . Da, intradevar nu am fost atenta sa nu mai gresesc la faza cu space dupa punct. Tampita-tampita-tampita:)). Hmmm. Pai eu cred ca mai bine ar fi doar prieteni cei doi: Kankurou si Temari..:-??. In rest incerc sa fiu mai originala , etc etc.:)) Continuarea cred ca o voi posta maine pentru ca mai trebuie putin verificata. xD.
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#6
Am trecut si eu pe aici sa vad ce se mai scrie si am nimerit la fic`ul tau. Sa vedem: Ideea mi se pare cat se poate de originala , nu te forta ca e bine atat. *smile* Hmm, ma uit la commentarii si vad ca e in mare atentie "faza cu space dupa punct".CUm spune DeadManiac ai timp sa perfectionezi chestia asta fiind abia la al2lea capitol. Ai grija cum il faci pe al3lea pentru ca sfarsitul celui de al 2 lea mi se pare interesant si ne tine in suspans . Gen: Oare ce o sa faca sa scape de la ore? . Abia astept sa vad continuarea. + ca mie nu mi se pare ca ai mai mult de 2-3 cel mult 4 greseli de scriere . Nextu rpd si succez la scris:*

#7
Buna>:d<
Dupa un car de ani m-am gandit sa trec pe aici cu cel mai sec comm pe care il vei primi vreodata in viata:))
Sa incepem>:).Imi place titlul! Nu stiu de ce dar imi place, are ceva speciaaal:-?. De idee nu stiu ce sa zic pana acum, suna bine. Vom mai vedea si in celelalte capitole. La capitolul descriere stai bine,l a fel si naratiune si dialoog. Actiunea nu mi se pare grabita. Ceea ce mi se pare ca lipseste putin este descrierea sentimentelor. Ai putea accentua putin mai mult.
Anunta-ma cand pui nextu`:P
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#8
E timpul sa pun nextul ! :)


Capitolul 3: I’m in love!

Eram absolut prinsa in marea plictiseala a scolii. Nu aveam scapare, cand deodata mi-a trasnit prin minte ceva absolut genial *sau, asa parea pe atunci*. Ridic doua degete si spun cu mult curaj:
-Doamna profesoara, *luatear dracu* pot sa ies pana afara? Imi e cam rau..Am spus eu cu o fata absolut adorabila de catelus bleg, cu buziţa ridicata si niste ochisori mari.
-Dute, dar nu sta mult. A spus profesoara cu un ton de sefa.
<< De parca m-as mai intoarce>> Am gandit eu. Si cu un zambet pervers ies din clasa multumita si prefacandu-ma ca ma doare burta.
Intre timp: Clasa a11a.
-Domnule profesor, pot sa ma duc la baie? Spune Naruto cu o moaca plictisita.
-Imi intrerupi tu ora? Iesi afara mai repede, nesimtitule. A spus nervos profesorul.
Cu acelasi zambet pervers a iesit dragul meu Naruto pe usa. Mai , mai ca era sa bufneasca in ras. Si cum spuneam, el iesise din clasa, eu iesisem deasemenea..
-Cine e o mica chiulitoaree? A spus el zambind.
- Cine vorbeste ! Am adaugat eu intrand in joc. Pur si simplu nu mai suportam sa mai stau acolo. Profa vorbea intruna de parca era un fel de robot si totul se invartea mai ales ca aproape adormisem. Daca e asa deabea din prima zi cand nu facem ore si mai e si putina galagie, atunci cum va fi in mijlocul anului cand toti tac si asculta, sunt ascultati, scriu, se gandesc si altele? O, vai! Am spus eu traumatizata de situatia care a devenit putin enervanta.
-Nu conteaza. Hai pe afara! Sa mergem la un suc, la o cafenea, la un party, orice, orice dar nu scoala sau shopping. Spune Naruto batand apropo sa ma invite la o intalnire.
-Da! Am raspuns eu bucuroasa, dar era totusi un raspuns fara sens la propunerea lui.
-Ăă…Ce…Da? A intrebat nedumerit.
-Da, ies cu tine! Am spus eu cu un aer smecher.
-A, ce bine. <<Nici macar nu am intrebat-o..Fetele! >>
Imi parea putin rau ca ceilalti nu erau cu noi, dar muream de fericire ca s-a intamplat. Eu si Naruto, Naruto si eu. Suna perfect! Totusi, visez. Lasati-mi visul asa cum e. Stiu ca nu exista perfectiune, dar lasati-o asa. *laughing*. Ne indreptam spre cafeneaua mea preferata. Cand am iesit din curtea scolii, el s-a uitat in toate partile pentru a se asigura ca nu suntem urmariti. Cand a confirmat ca totul e OK, m-a luat de mana. Nu pot descrie in cuvinte fericirea pe care o aveam in acel moment. Era ca un vis care trebuia sa se termine. Ma temeam ca in momentul urmator ma voi trezi adormita si sa nu mai zic plictisita, cu capul pe banca, cu profa langa mine urland si dand din maini sa-mi atraga atentia. El ma vazut fiind unpic ganditoare, dar m-a lasat in linistea mea. Se vedea pe fata amandurora ca eram fericiti. Intamplarea a facut ca eu sa ma impiedic si noi, tinandu-ne de mana l-am tras si pe el dupa mine. Si Poc! El a cazut chiar deasupra mea. Un gand fulgerator mi-a trecut prin minte. Care e acela, mai bine nu il spun * pentru ca pot fi copii si sub 13 care privesc asa ca..*. Asa, revenim: Amandoi cu putina roseata in obraji inghetaseram.
-Ă..ă..ă..Imi p-pare rau. Am spus eu rusinata de imi venea sa mor.
-E vina mea..Cumva. A spus el aparandu-ma.
-Dar eu am…
Si inainte sa termin, buzele lui adorabile mi-au atins gurita. Eram in al noualea cer. Un mic inceput a dus la un pasional sarut.
<<Nu stiam ca saruta asa bine>> Am gandit eu inca in stare de soc dupa cele intamplate.
El m-a ajutat sa ma ridic de jos si am pornit dinnou spre cafenea. De aici in colo nu mai trebuie sa dau detalii plictisitoare, deci grabesc putin si spun cam asa: Dupa ce am vorbit si am baut *am specificat ca suntem la cafenea deci altceva in loc de cafea nu aveam ce bea deci se subantelege* i-am dat numarul meu de telefon.
-Sa ma suni cat de curand diseara. *pervert smile*
El roseste si ma baga in lista telefonica.Poate a iesit cu mine din cauza hainelor mele, sau a bogatiei, sau a movaliului par pana la fund, sau a ochilor. Daca nu ma place? Off..
Nu ne-am mai dus la scoala pentru ca : Ce rost mai avea? Maine oricum o s-o incasam asa ca.. Si sarim peste detalii nesemnificative si trecem la inca un sarut . De data asta mai pasional *nu dau detalii* care m-a facut sa zambesc. Acest sarut era unul de despartire cu un mesaj special gen: “Pa-pa, ne vedem maine. Te iubesc”. Trebuie sa mentionez ca locatia acestui sarut era in curtea casei..nu. Vilei mele. Drumul a fost lung fiind fara masina, dar a meritat efortul pentru ca eram cu acel blond adorabil.
Ajunsa acasa, am fugit spre dormitorul meu, mi-am facut un dus, m-am schimbat in pijamale si : asteapta-asteapta-mai asteapta putin. Telefonul ala idiot inca nu suna. Bine ca am doua telefoane. Al doilea era special pentru cazuri de urgenta. Hai si apeleaza la Sakura. Suna-suna…A raspuns, dar cu un ton trist si mohorat.
-Alo! Spune ea printre lacrimi.
-Sakura! Ce e cu tine? Ce s-a intamplat?!Am strigat eu la ea.
-N-nu-I nimic...grav! A spus ea cat a putut de clar.
-Sakura! Te cunosc. Spune tot.
-Bine, dar te rog. Vino la mine si dormi tot la mine te rog.
-Bine ,Saku. Vin acum.
Am luat tot ce-mi trebuie si am pornit spre casa alaturata. Bat cu toata puterea la usa si ghici! Imi raspunde enervantul Sasuke.
-Scopul si durata vizitei, te rog! Zpune el pe un ton mai enervant ca el. Sigur ca m-am enervat.
-Lasa-ma sa intru! Sora ta ma chemat. E suparata! Macar ai vreo idee de ce?
-Cum? Sakura? Ce a patit?
-Daca asi fi stiut, asi fi mai fost eu aici? Misca-te!
-Sakura! Ce se intampla? Am spus noi amandoi.
Ea raspunde suparata ca Deidara a parasit-o sub conceptul ca au stat prea mult impreuna.
-S-a plictisit de mine. Asta e !
-Jur ca o sa-l strang de gat pe omul ala pana lesina apoi o sa-l pictez ca masina lui Sasuke. Am spus eu plina de nervi.
-Scuza-ma. Sunt si eu aici. Spune Sasuke.
-Atunci pleaca! Am strigat eu.
El pleaca nervos. Eu raman sa o consolez cum pot. Am vorbit toata noaptea despre Deidara si cum ne putem razbuna pe el. I-am spus si despre Naruto, dar mai bine asi fi tacut pentru ca ii face si mai rau. Cu toate astea, ea m-a felicitat si m-a incurajat sa nu-l pierd din ochi pentru ca nu vrea sa mi se intample ca ei cu Deidara. Ce prietena buna! L-am blestemat putin*mai mult* pe Deidara, iar apoi ea s-a simtit mai bine.
-Am multi prieteni..Ce imi trebuie mie Deidara? A spus ea cu mult curaj.
-Asa e . Ma ai pe mine, gasca, nu-mi vine sa cred ca o spun dar : il ai pe Sasuke..
-Mersi ca m-ai facut sa realizez toate chestiile astea.Ce m-asi face eu fara tine?
Si am tot vorbit pana la un momendat cand oboseala parca ne-ar fi injunghiat. Am adormit brusc. Eram niste ingerasi obositi. Luna stralucea pe cerul instelat. Era o seara minunata, iar noi dormeam bustean. Noapte Buna!
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#9
Buna:-w
Merci ca nu m-ai anuntat:-l. A fost ok acest capitol. Actiunea e cam grabita:-?. Puteai accentua sentimentele Hinatei in momentul in care a sarutat-o Naruto. Ai avut cam multicel dialog, dar nu exagerat. Descrierea a fost si ea pe acolo... Cam atat momentan.
Astept nextu
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#10
Scz scz scz kear am uitat de asta ca m-am trezit in graba sa postez si am si iesit k am fost plecata:| ..I'm so sorry . Da, am grabit si am si specificat ca grabesc mai pe acolo ca nu mai era cazul sa dau explicatii la : a sorbit din cafea, altele altele...:)) Deasta am luat-o unpic mai repede dar nu cred ca merge:"> .
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)