Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zuzulete și Clorura magică ;3

#13

Buna, am ajuns si eu pe aici asa ca sa comentez:

Prima lucrare
Este destul de incurcata, nu prea am inteles mare lucru din ea si am observat doar o fata si un baiat. Acum am observat ca ai scris " art ? " , "t" semana cu o sabie si nu am fost atent/a sa vad si celelalte doua litere : d . Culorile sunt destul de frumoase dar desenul, sincer, mi se pare intortochiat si nu prea se intelege mare lucru.

A doua lucrare
Este destul de simpla pot spune, dar nu foarte simpla, dar in comparatie cu celalalt desen este simpla. Chitara presupun ca ai vrut sa o pui in flacari da nu ti`a reusit... Si, tot despre chitara, pot spune ca nu te`ai straduit sa o faci sa arate putin mai bine dar e o.k si asa. Baiatul imi place dar cruciulita care o tine la gat nu e prea bine facuta. Cat despre note si litere pot spune ca trebuia sa le faci mai bine.

Acum, decizia cea grea: pai. tema a fost arta iar mie una nu mi se pare ca doar muzica este arta, etc. si aleg....prima lucrare.

Felicitari amandurora pentru desenele facute si fie ca cea mai buna sa castige "kiss" "kiss"

Acest com a fost facut de Sho-Yo ^&#!
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Daria - 25-08-2011, 08:59 PM
RE: Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Sho-Yo - 01-09-2011, 07:40 AM
RE: Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Ana - 12-12-2011, 10:01 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)