Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zuzulete și Clorura magică ;3

#1
Temă: artă.
Postarea lucrărilor: pe douăzeci și opt august.
Timp de vot: de când se postează lucrările până pe cinci septembrie.
Participante: eu, desigur, și minunata Kid Skittles.
Lucrările: anonime și vor fi postate de Kid Skittles.
Votul: spui câteva ceva despre desenul x și y și spui la cine merge votul, nu este așa greu.
Urări: baftă Kid Skittles! Cea mai bună să câștige - mă simt ca într-un șou teve ._. -

[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Pentru că acum Adina nu este online, îmi permit să postes eu cele două desene și scuzi de dublu post. Îmi cer scuze Clorură, dar, nu mai am răbdare, dar, te las pe tine să anunți câștigătoarea 108.

Desenul 1.
Desenul 2.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Prima lucrare:
Este foarte drăguţă, chiar dacă nu înţeleg mai nimic din ea, îmi exprimă ceva plăcut, nu ştiu, îmi place. Îmi place culoarea aleasă şi efectele, desigur îmi plac.

A doua lucrare: este simplă. Mie nu-mi prea place simplitatea...Aia bănuiesc că trebuia să fie o chitară, nu? dacă da, e nereuşită, zici că-i de jucărie...Ochii personajului sunt ciudaţi, nu-mi prea place.

Votul meu merge spre prima lucare. Felicitări norocoasei...Primul vot xD
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#4
La cererea publicului. Bun, la ce temă aţi ales, sincer, mă aşteptam la desene mai fabuloase, aţi dezamăgit Ang-ul, sad. Mă refer la faptul că tema este foarte variată, voi v-aţi limitat la muzică din ce văd.

În legătură cu primul desen: E destul de drăguţ ca realizare tehnică and stuff, it's above all it's random I see, but [there's always a 'but']. Nu prea înţeleg conceptul. Văd acolo elemente de muzică, mozaicuri, frunze, flori, o feţişoară, an 'Art ? ' şi nu înţeleg semnul întrăberii, deci nici tu nu ştii dacă desenul tău are vreo legătură cu tema. *laughs* În partea stângă sus observ că te-ai cam plictisit şi ai tras o măzgălitură naşpa. Mă rog, e abstract, asta e clar.

Dacă luăm în considerare al doilea desen: Aici sunt total dezamăgită, nu îmi place deloc modul în care ai lucrat, pare făcut în grabă. Nu îmi amintesc ca vreuna din voi să deseneze aşa, to be honest. Cel puţin aici înţeleg conceptul, te-ai axat în special pe muzică. Dar nu înţeleg nimic, aia vrea să fie o chitară, dar nu seamănă, nu înţeleg ce treabă are crucea, nu e un element care să ţină de artă. În partea de sus văd o...ureche cu nişte pierce-uri ?! Şi nişte litere dezordonate care formează cuvântul Music. Anyhow, don't mind me but I don't like it at all. =/

Prin urmare, nici unul dintre desene nu m-a impresionat, sau măcar mi-a plăcut. Dar o să aleg primul desen fiindcă este mai reuşit din punct de vedere al realizării şi e mai plăcut ochiului decât al doilea, deşi oarecum al doilea se înscrie mai mult în temă.
Baftă amândurora, spor la desen şi multă imaginaţie! Aştept şi alte dueluri, poate cine ştie, una din voi se duelează şi cu mine. xD

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
Am trecut ÅŸi eu pe aiciii xD
Primul desen: îmi place mult ca realizare tehnică, e încurcat ceea ce îmi place cel mai mult deoarece mi-a luat mult să-mi dau seama despre ce e vorba în desen, culorile se potrivesc foarte bine, şi te-ai încadrat foarte bine in temă. felicitări.
Al doilea desen aici autoarea a cam dat-o în bară, fără supărare. nu prea îmi place chitara aia, puteai lucra mai mult la ea. Cum a spus şi Ang., e făcut cam în grabă desenul. Eh, dar într-un fel apreciez că ai încercat.

Anyway, în concluzie, votul meu se îndreaptă spre primul desen
[Imagine: j5atg3.png]


#6
Primul desen:
E o nebunie.. nu te supara... dar nu inteleg nimic. Nu exprima nimic pentru mine, e ca un mare semn al intrebari. Un amestec al artei, dar niciunul nu atrage. Daca s-ar fi inteles perfect ce reprezinta poate ar fi fost mai bine, plus ca, nu este foarte greu de realizat, iti trebuie doar imaginatie.

Al doilea:
Este mai... NU arata bine, dar se potriveste cu tema. Cred ca ai ales un desen foarte greu, iar din aceasta cauza n-ai putut sa-l realizezi perfect... se intampla. Se potriveste foarte bine cu tema, merge foarte bine.

Aleg al doilea desen, pentru ac este mai complicat si se potriveste mai bine cu tema.

#7
Nu sunt eu cine stie ce experta ...dar am zis sa trec si eu pe aici ...[daca tot ma rugat @Zuzuflici ~]

Primul desen: e dragut, destul de greu de realizat [asa mi se par toate desenele21]. M-am holbat la el ceva timp, si tot nu mi-am dat seama [baka de mine]. La un moment data ma crezut ca e o vaza 24, dar mi-am dat seama ca gresesc.

Al doilea desen: imi place si el, mai simplu decat primu`. E frumos prin simplitate, naturalete. Daca am vazut eu bine, acolo e un baiat cu o chitara39.

Amandoua va pricepeti la desenat, nu am comentat prea detaliat pentru ca nu stiu aproape nimic despre desenat [sunt total paralela]. Deci, acum partea grea, votul meu merge la ...a doua lucrare ..
[Imagine: YWk6O.jpg]

#8
WELL,here i am.Nu stiu sa desenez deci votul va fi de la o necunoscatoare si toate alea.Asa:

Primuuul desen:
Ei bine e foarte random.Am incercat sa ma uit la atent la el.Intradevar e artistic si asta imi place.Desi ar fi iesit si mai si daca foloseai multe culori,sau multe nuante de portocaliu rosu etc.In rest e bine lucrat.

Al doilea desen:
Drept sa-ti zic e cam insipid.Adica nu vad marea chestie din el.Da,ai talent dar pare ca nu ti-ai dat intreresul si ai desenat si tu ce ti-a venit pe moment.Ai fi putut folosi culori,sa hasurezi diferit si sa te joci cu el si ar fi iesit alt ceva.

Astfeeel...Votez primul desen

#9
Ah, sunt cam intarziata, but I’m still here, sa ma delectez cu lucrarile voastre. Am vazut postul inaintea postarii lucrarilor si chiar ma gandeam ca o sa fie interesant luand in considerare cat de vasta e tema. Acum, uitandu-ma la lucrari imi dau seama ca amandoua, v-ati axat cumva pe music as an art. Abstract, ce sa zic...avand in vedere ca tema “arta” cuprinde cam tot.
Let’s see now:

Prima lucrare
Mi se pare foarte interesant modul tau de realizare grafica a unei idei, dintr-o perspective pur abstracta, care arata, more or less, graffiti like. Imi place iarasi diferenta, estompata oarecum, de culoare intre elemente(cel putin asa imi arata mie), desi putea sa fie mai accentuata pentru distinctia mai buna a elementelor lucrarii. Sunt atat de multe elemente incat, sunt sigura ca ma pierd in detalii si nu vad partile semnificative ceea ce ii da o tenta obositoare si nu lasa atentia sa wander around freely pe ideea in sine.

A doua lucrare
In prima faza, aruncand doar o privire fugitiva, nu mi-am dat seama de intreaga idée a desenului, insa la una mai atenta…mda. Si imi place modul de realizare a unei idei in conformitate cu o tema. Singura problema e simplitatea desenului, si desi simplitatea arata extrem de bine in unele cazuri aici face ca desenul tau sa arate putin rigid (raw). Nu ar fi stricat putina hasurare, sa aduci putina culoare desenului, sau cel putin sa “imblanzesti” liniile care il contureaza, pentru estomparea eventualelor elemente care ii dau o aura prea…salbatica, de neterminare.

Well, cam atat am avut de zis, cred. So, in fact, desi imi plac ambele lucrari, intr-o oarecare masura si din perspective diferite votul meu merge la prima lucrare.

Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#10
A mai e până pe 5 septembrie, deci n-am întârziat. La ce rău îs am venit neinvitat.

Prima lucrare: Mă fascinează faptul că poţi să-ţi imaginezi o grămadă de lucruri privind din mai multe unghiuri şi perspective. Are mai multe 2personalităţi" dacă am voie să personific lucrarea astfel. O fi o fabrică? un tanc?O fi o cetate de îngeri? Forma aceea din dreapta jos o fi un înger?

A doua lucrare: Total diferit, alb-negru. E frumoasă ideea, deşi mereu mă face să las capul pe umărul drept 21. Are însă nu ştiu, am pretenţii mari la desenele în alb-negru, anume jocul de lumină-umbră. E cam slab reprezentat.

Nu înţeleg de ce se zice lucrarea 1 e mai în temă, cealaltă e mai în temă. arta e tema. Arta e un domeniu vast, nu? Creaţia e o artă. Dacă era o fabrică, artă-n mişcare. Eniuei dacă stai şi te gândeşti n-ai cum să nu te încadrezi în artă, că doar faci artă creând acele lucrări, indiferent despre ce desenezi. 21

Am apăsat butonul 1, adică prima lucrare.
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)