Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personal Taste

#1
Personal Taste

[Imagine: PT8.jpg][Imagine: PT53.jpg][Imagine: PT37.jpg][Imagine: PT11.jpg]

Park Gae-in, designer de mobilier, in ciuda varstei sale se comporta copilaros, este naiva si face numai greseli. Fiind inselata de iubit cu prietena care locuia in casa ei, iar apoi pacalita de un amic care i-a furat o suma importanta de bani, ea va decide sa-si caute un coleg de apartament. Gae-in il va gasi pe tanarul arhitect Jeon Jin-ho caruia, datorita unui incident comic, ii atribuie statutul de homosexual.
Jin-ho, din motive profesionale, va profita de greseala facuta cu privire la orientarea sa sexuala si se va muta in casa acesteia.

Well, am cautat si nu am gasit niciun topic cu aceasta drama. Nu e prea cunoscuta din cate stiu, insa mie mi s-a parut mai mult decat geniala, din toate punctele de vedere.Eu o recomand tuturor fanilor de kdrama. Stiu ca Lee Min Ho este un actor foarte cunoscut. Sincer, eu l-am vazut jucand doar in Personal Taste si mi-a placut enorm de mult de el. Deja se enumera printre actorii mei preferari. O sa urmaresc in curand si City Hunter, in care am auzit ca e actorul principal, again xD.
So...ador drama aceasta, cum am mai spus : )) Gae In si Jin Ho sunt foarte draguti impreuna. As da orice sa ii mai vad intr-o alta drama.Sunt un cuplu extrem de amuzant, mi-a placut de ei pe tot parcursul dramei. Prima intalnire a fost prea tare : )) In autobuz acolo, cum era sa cada Gae In peste macheta, iar Jin Ho si-a pus mainile pe fundul ei sa o indeparteze xD. Ala da scandal. Si cand Chang Ryul voia sa se desparta de ea, iar ea credea ca o cere in casatorie o.o Sincer, tipul ala mi s-a parut mai mult decat penibil. Nu mi-a placut deloc de el, l-am urat, impreuna cu tipa aia cu care trebuia sa se casatoreasca(nu m-am obosit sa ii retin numele).
Faze tari...au fost o groaza : )) Mi-au placut scenele lui Gae In de betie xD Era prea adorabila cand se imbata xD Si cate prostii facea >.< Omg, si trebuia sa fi tampit sa crezi ca Jin Ho era gay : )) Insa, toate aceste lucruri au adus un plus dramei. Si saruturile dintre cei doi au fost mai mult decat geniale. Mi-a placut primul sarut dintre ei, a fost atat de cute si de nevinovat xD.
Au fost si niste faza mai lacrimogene...am plans cand Gae In era la menstruatie si Jin Ho avea grija de ea : )) Nu stiu...toate acele lucruri pe care Gae In le spunea despre el. I really love these guys. As spune o groaza de lucruri, dar nu prea vreau sa fac spoiler xD.
So, cei care au vazut aceasta drama cum vi s-a parut?
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#2
Personal Preference aka Personal Taste <3

Am terminat de văzut drama asta acum o săptămână și m-am apucat de city hunter, deja e a cincea dramă pe care o văd cu Min ho. În momentul actual este actorul meu preferat, e prea genial + arată bine. :3
Acum revenind la dramă. Am văzut-o într-o noapte toată drama, atât de mult m-au fermecat Jin Ho și Gae In. Adorabili și amuzanți, cum să nu-i iubești ?
Polurile opuse se atrag, clar. Adică, ei erau atât de diferiți și totuși atât de perfecți unul pentru celălalt. :3
Cum a avut el grijă mereu de ea, se vedea că începe să țină la ea. Cât am putut să râd la faza din duș, când ea intră peste el în baie iar el a vea prosopul desfăcut. Vai, ce față au făcut. : ))
Anyway, prima lor întălnire a fost mai mult decât perfectă, cum i-a pus el mâna pe fund iar ea i-a stricat macheta. Atunci când s-au întălnit în hotel iar tipul ăla striga după Jin Ho, ea era sigură că e gay.
Doamne, după ce sa mutat acolo, ea și prietena ei îl bărfeau încontinu. Ele chiar credeau că e pe invers. : ))
La început el încearcă să stea departe de gazdă, dar nu a reușit. Gae In intră mereu într-o prostie iar el a fost mereu acolo să o ajute. :3 Avea grijă de ea și o asculta mereu.
Chiar și atunci când s-au dus la petrecerea aia, ea tot de ajutorul lui a avut nevoie. A stat toată noapte lângă ea atunci când a fost la menstruație, aww. :3 Ăsta da tip perfect.
Când au făcut pozele alea cu copilul, chiar păreau o familie.
Aww, erau atât de drăgălași. Au fost atâtea momente lacrimogene, romantice, geniale cu ei doi. Pe unele le-am mai uitat.
M-am îndrăgostit de drama asta, sau mai bine zis de cuplul Gae In și Jin Ho.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#3
În sfârşit am termin şi eu de vizionat drama. Mi-a plăcut. Chiar de prima dată am început să râd în hohote, cu faza din autobuz. Cei doi chiar şi-au jucat rolurile foarte bine, defapt nu numai ei . . . toată echipa a făcut o treabă excelentă. 21 Doamne, şi la faza aia cu petrecerea, când Gae In avea nevoie de chestiuţa aia cu aripioare . . . eram pe jos de râs. Săracul trebuia să se ducă la supermarket şi să îi ia un pachet de chestiuţe cu aripioare. 24
Multe faze mi s-au părut cam asemănătoate cu fazele din City Hunter.
Chestia asta cu gay`ul, a fost penală. Să stai cu un gay care totuşi nu e gay. Şi atunci când îşi imagina Gae In cum e să ai un prieten gay, frate, era mortal să-l vezi pe Jin Ho la cumpărături, şi ce îi mai trecea prin gând. Şi imaginile mergeau aşa de rapid încât mă făceau să râd şi mai tare. 21
Prietenul lui Jin Ho, am uitat cum îl cheamă, era penal când făcea şi ăla pe gay`ul. 24 Cum îi spunea ăleia `Unnie`.
Şi la sfârşit mi-a plăcut la nebunie faza cu inelul şi cerutul în căsătorie. Jin Ho, săracul, înnebunea. 21

Meh, anw, chiar mi-a făcut mare plăcere să urmăresc această dramă. xD
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#4
Super tare! Cat ma bucur ca-i un topic deschis. L-am vazut in septembrie, dar l-as mai revedea macar o data. Merita vizionat, mai ales pentru ca au gasit actorii potriviti pentru personaje.
Pe Lee Min-Ho l-am vazut prima data in Boys Over Flowers, varianta coreeana si mi-a placut si mai mult de actor cand am vazut City Hunter. M-am indragostit de el :X joaca superb si are un zambet... Mrrr!!
Park Gae-In, extrem de aeriana, foarte sensibila (emotionant a fost episodul cand si-a adus aminte cum a murit mama ei, chiar atunci cand a venit tatal acasa; groaznic, am plans si eu o data cu Gae-In), dar dornica sa daruiasca iubire si sa primeasca in acelasi timp. Jeon Jin-Ho, foarte sexy, destept si a avut muuulta rabdare cu Gae-In, mai ales cat a trebuit sa suporte de cand l-a facut ea gay 21 Genial, dar cele mai frumoase episoade au fost: cel cand i-a spus el "Game Over" (genial, genial!!!) si a sarutat-o; apoi, cel cand si-a adus ea aminte de accidentul mamei (emotionant, foarte trist, dar reusit) si ultimul. Insa, fiecare scena romantica dintre cei doi mi-a placut mult. A meritat sa-mi pierd timpul.
[Imagine: mboi6o.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)