Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Apartamentul dragostei [Yuri +18]

#1
Heii, lome am rasarit si eu aici cu un fic din nou in colaborare, cu Puffarina mea. Sper sa va placa.

Apartamentul dragostei


Prolog



- Să împart un apartament cu o altă colegă de liceu? Ei, nu e chiar aşa de neplăcut. Ce poate sa se întâmple? Întrebă fata privind spre mama ei care şedea la o masă îngustă dintr-un restaurant chinezesc.
- Fata mea ar fi bine să socializezi si tu, si chiar este bine. Oricum ai intrat la liceul care ai vrut deci ce ar mai conta? Îi răspunde calm acesta chemând chelnerul şi comandând o porţie de suşhi.
,, Daca ai şti tu mamă cât socializez. Cu câţi din lumea asta vorbesc pe facebook poate ai tace.” Îşi spune fata in sinea ei in timp ce o afirmă pe mama ei. ,, O colegă, o prietenă, hmm nu-i rău.”



Capitolul I:

,, Colega”

Chelsa Ainston


O zi frumoasă. Prima zi in care incep clasa a 10 a. Şaisprezece ani, in floarea vârstei, desigur cu bune şi rele, nu? Doar nu suntem ingeri precum ne cred părinţi noştrii. Toţi suntem tineri şi ştim sa profităm de vârstă, ştim să ne dezlănţuim. Chefuim în fiecare wekend şi nu există petrecere de la care să lipsesc. Ca să ai prieteni trebuie să ştii cum să te porţi şi cum să petreci. Eşti exclus dintre noi dacă eşti de tipul celor tocilari şi care nu ştiu ce este acea o petrecere.
Fiecare wekend e prevăzut cu o porţie mare de petrecăreală. Fiecare zi e mai simplă dacă ai pe cineva lângă tine. Dar nu există o astfel de problemă pentru mine. Mi-am făcut prietenii incă de când am venit. Am ştiut cum să mă port cu ei, să nu-i dau de gol şi să le fiu alături. Genul de persoană ce nu poate să lipsească din clubul bârtfelor si care să nu afle că avem o nouă colegă deabia transferată. Eh, poate voi scăpa de tocilara cu care am fost pusă in apartament şi care aproape o luam la bătaie din cauza unui incident cu placa de intins părul. O poveste lungă, şi n-am chef să mi-o readuc in minte.
Îmi ridic capul de pe pernă si privesc spre uşa ce se deschide şi pe ea îşi face apariţta noua mea colegă. Doamne să nu fie tocilară, te rog eu, îmi spun inainte să văd cine era acea persoană. Deschid ochii şi in faţa mea se pare că nu este decât fata cea nouă, presupun, deoarece n-am mai văzut-o până acum in liceu. O privesc atent si dau din cap in semn de salut la care acesta nu ezită să-mi răspunda plus cu un zâmbet pe faţă.
Tipa e okey, după părerea mea nu o să aibă probleme cu integrarea in societate. Este frumoasă şi posibil ca mulţi tipi să se uite după ea. Părul acela blond ar ieşi in evidenţă foarte uşor, ochii verzi te-ar putea pândii si ademenii in universul nesfârşit al minţii ei. Înaltă, frumos structurată. Forme bine definite, sânii de marime medie, picioare lungi şi frumoase, tot ce are nevoie un tip. No problem. O să fie bomba liceului, printre noi, desigur.
Rafinată, imbrăcată cu stil. In picoare purta o pereche de UGG-uri gri din lână ( cel puţin aşa cred ) nişte colaţii ce ii pun picioarele lungi in evidenţă, un maieun alb lung şi o camaşă cu mânecile ridicate si în carouri. Ţinută foarte bine aleasă, se pare că anu ăsta o să fie mult mai bine decât cel precendent plus că am o colegă se pare destul de treabă.
Mă ridic din pat si dau bretonul din ochii, incercând să-mi ajut colega. Aceasta îmi spune un simplu ,, Mulţumesc” urmat de un zâmbet absolut drăgălaş şi ne punem pe ridicat genţile cu care a venit.
După o muncă de-a dreptul obositoare ne trântim fiecare în patul ei şi răsuflăm uşurate că greul s-a dus. Privesc tavanul şi îmi spun că anu ăsta voi avea ce să fac. O să fie cel mai genial an din câţi am avut....

Colega de camera.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#2
Ce dragutza e colega de camera.:X (nu va ganditi ca nu-s pe invers).
Deci nu am mai vazut sau nu am citit niciun prolog care sa fie format din dialog, dar deh...eu nu pun prolog cand incep un fic deci nu ma pricep.
Titul e destul de interesant chiar daca prima data iti da impresia de o camera dintr-un bordel=))(fara suparare).Greselile de ortografie, nu am stat sa le caut....poate ca ai, dar ce conteaza numeni nu-i perfect.Descrierea...hmmm buna, nu ai avut ce sentimente sa descrii(cred) poate sentimentul pe care i l-a dat noua ei colega de camera...
In mare parte imi place, e interesant si vreau continuarea...:X.
Pwp dulcee si spor la scris fetelor>:D<!
[Imagine: semn.jpg]
Just kiss...

#3
Oh, well, e prima dată când citesc un fic yuri. :]] Şi nu, nu glumesc chiar deloc. :)) *laughs*
But it`s s beginning. ^^
Să fiu sinceră, îmi place cum ai început - iar eu ador începuturile care includ eleve de liceu. Ohh, deci tânăra are 16 ani. :> I love this age ! E vârsta dragostei. <33
Btw, nu-mi dau seama aici... Cum am spus, nu am mai citit niciun yuri până acum şi se poate spune că n-am " experienţă " .. Dar în cazul nostru, care va fi fata care va " conduce ".? Ya know... xD

Uhm, ai grijă la greşeluţe de tastare şi de gramatică; mi-au sărit câteva în ochi. :]] În rest, îmi place. E un început de yru bun. *smile*
Baftă girls !

xoxo Music xD.

#4
Buna ^w^ Cum am promis, trec si eu pe aici.


Este printre primele fic-uri yuri pe care m-am apucat sa citesc si cum a zis si Imp. ( ma' seme :"> ) nu prea am "experienta", dar ma simt in stare sa comentez. Prologul a fost bun, la fel si primul capitol, care tot ca un prolog a fost mai mult :]] In fine, am mai vazut cateva greseli de tastare pe acolo si cateva diacritice mancate :"> Ei bine, se mai intampla :-j Intr-adevar noua colega e draguta, ma refer si la aspect si la personalitate ( cel putin pana acum).
Chiar astept sa vad ce se intampla in anul asta de liceu :3
So, bafta fetelor >:D< Astept nextul ^^.

#5
Pai dragilor va multumim. Mama si cate aprecieri are personajul meu:)) Tnx :"> Acum v-am adus nextu. Mda vorba lui Fani, primele doua capitole sunt ca un fel de prolog.



Capitolul II:

“Noua scoala’’

Amanda Carter


Toamna…mai bine zis prima zi in care incep clasa a-10-a. Am fost transferata de la liceul de arta din Franta, orasul meu natal chiar in mareata America. Franta nu e chiar asa de romantica pe cum pare. Mai ales Parisul, oasul in care eu locuiam, la timpul trecut. Este o salbaticie acolo. Poti comfunda desori oamenii cu animale din jungla. Party-uri toata ziua si toata noaptea. Eu traiesc foarte bine, mama mea fiind Alice Carter, una dintre cele mai mari violoniste. Ea vrea sa devin ca ea, eu nu prea vreau. Vreau sa devin un star rock cu multe tatuaje si cu o chitara care sa o tarasc pe oriunde dupa mine. Ofez usor uitandu-ma pe geamul avionului care urma sa coboare din inaltul cer. Si uite ca a coborat. Ma bucur doar ca mama nu a venit cu mine. Este exact ca o lipitoare gata sa iti suga tot sangele. Ma las purtata de val in ultimele clipe ale zborului meu. Ma trezesc in fata cu stewardesa care a avut grija de mine tot zborul. Ba sa-mi pun centura de siguranta, ba sa nu mai fac farse oamenilor. Plus ca a inceput sa vorbeasca despre meseria ei. Mi-a povestit cum odata si-a tras-o cu pilotul. Mda, din cate am vazut sa fi stewardesa este decat o pierdere de timp.
-Domnisoara Carter, avionul a coborat iar dumneavoastra sunteti ultima care ati ramas. Ooo, asta imi aminteste de o poveste de cand nu eram o stewardeza incepatoare si calatoream mai tot timpul. Crede-ma ai vrea sa o auzi. Imi spune ea cu niste ochii bulbucati holbandu-se la mine dandu-mi de inteles ca daca ascult povestea nu voi avea ce pierde. Dar chiar nu vruiam sa mai ascul asa ceva. Mi-au ajuns niste ore bune in care tot am ascultat, si am ascultat fara voia mea.
-Ma scuzati domnisoara , dar chiar intarzii. Stiti cum e cu viata asta de liceu.
-Normal ca stiu scumpo. Grabestete si da-i gata ! spune aceasta zambindu-mi. Ma cam speria dar merge, sunt obisnuita.
Afara ma astepta un taxi care urma sa ma duca la academie. In 10 minute sunt in fata ei. Wow, dar este chiar mare nu gluma. Ce ciudat, nu vad niciun elev in campus. Cred ca este ora stingeri, fiind 10. Cam devreme zic eu. Intru pe portile liceului ducandu-ma spre camera 7 de la parter. Imi placeau camerele de la parter.
Intru usor pe usa si vad o tipa intinsa pe pat cu un cur extrem de bun. Hot ! Se intoarce cu fata spre mine iar eu ii fac cu mana. Tipa asta este extrem de frumoasa. Bag mana in foc ca este una dintre cele mai populare. Parul il avea castaniu si lung, ochii ca de ciocolata te vrajeau si te faceau sa ii « mananci ». Intradevar, era chiar o zana.
-Oh, tu trebuie sa fi colega cea noua nu ? Da ! Normal nu poate fi alcineva. O mica intrebare inainte de a ne cunoaste. Esti tocilara ?Imi spune ea zambindu-mi. Exact intrebarea asta vroiam sa i-o pun eu ei.
-Doamne cum sa fiu tocilara. Nuuuu ! Ok acum hai sa ne cunoastem. Sunt Amanda Carter si sunt noua ta colega de camera.
-Incantata, sunt Chelsea Aniston. Te vei integra in grupul popularilor. Garantez ! Spune ea zambindu-mi dulce.
-Oh da ? Atunci sa inceapa distractia papusa. Spun eu chicotind.
Apoi ea ma ajutat sa despachetez si ne-am intins pe pat obosite. Imi place colega mea de camera. E frumoasa si e si draguta.

Chelsea Aniston - colega de apartament
[Imagine: tumblr_lo5abxicnP1qindnxo1_500.gif]

#6
La fel de draguta e si Chelsea:X...Doua frumoase.
Nu stiu cum a rezistat Amanda sa asculte tot ce iesea din gura stewardesei.Daca eram eu cred ca as fi tipat la ea ca nebuna=)) Sauu o rugam frumos sa ma lase in pace.
Frumos si nextul acesta!Mi-a placut faza cu cur bun si hot.Presupun ca Amanda va incepe "distractia"...Intelegeti voi la ce ma refer.Imi dau si eu cu parerea.Greseli de ortografie nu am vazut in rest e perfect...Daca celorlalti nu le place...:| nuu mai spun nimik.
Astept nextul dragele mele!Spor la scris! Pwpici!:* *big hug*>:D<
[Imagine: semn.jpg]
Just kiss...

#7
Ce rapida ai fost. Ma bucur ^^
Chiar sunt ambele de treaba, dar nu ma asteptam ca Amanda sa fie asa indrazneata, vorbind cu apelativele alea si admirand-o pe Chelsea din priviri. Dar, exista si un dar xD, e un fic yuri, nu? Normal ca apar si "chestiutele" astea colorate xD
Si eu presimt ca nu va fi un an deloc plictisitor. Sunt curioasa cum descrieti scenele, ca doar e +18, nu? :>
Hai, bafta, ca nu stiu ce sa mai zic decat ca astept nextul. xD

#8
Apartamentul dragostei

Capitolul III:

,, Plăcerii ascunse”

Chelsea Aniston:



După ce mi-am ajutat colega de cameră, tipa fiind destul de hot, m-am trântit în pat închizând ochii, dar nici nu apuc să pun geană pe geană că îmi aduc aminte de petrecerea de început de an. Da, unde trebuie să întâmpinăm pe boboci şi le urăm noroc celor din ultimul an, şi să ne dezlănţuim. Mă ridic din pat şi incep să caut prin dulap dupa haine. Amanda mă privea ciudat, semn ce m-a adus cu picioarele pe pământ. Mă întorc si mă pun pe pat începând să-mi dau jos hainele de pe mine până rămân in lenjeria intimă ce era formată din nişte chiloţei şi sutien negru din dantelă. Mă ridic în pat şi încep să caut prin cutiile ce îşi făceau loc pe rafturile de lângă patul meu în căutarea unor brăţări şi lanţuri, după care mă trântesc (obiceiul meu prost) şi incep să mă decid ce lanţ să port.
Câteva minute mai târziu mă ridic şi dau cu ochii de Amanda ce mă privea de zor. Ahh, uitasem de ea. Probabil a stat şi s-a uitat la mine în tot timpul ăsta. Avea privirea aţintită asupra corpului meu. Hmm, poate... Stai, Chels ce faci? Doar nu te gândeşti la ce parere are ea despre tine, mai bine zis corpul tău nu? De ce mi-ar păsa? Off doamne e clar că n-am apucat să dorm bine....
-Ahh, sorry am uitat că tu nu şti asta. În fiecare an, la început se realizează o petrecere. Le urăm bobocilor bun venit şi le urăm celor din ultimul an mult noroc. Desigur, anu trecut am fost întâmpinată de cei mai mari decât mine. Acum este rândul nostru să întâmpinăm boboci. Dar mai este ceva asta este o petrecere făcută de noi, şi care desigur nu ştiu profesori şi tocilari. Este un secret ţinut numai de cei care merg, spun ridicându-mă aşa goală cum eram şi încep să caut nişte haine prin dulap.
Nu primesc nici un răspuns şi mă întorc spre Amanda şi o privesc. Mi se parea ciudat, incitant modul în care mă privea. Mă făcea să ma simt frumoasă, sexy, exact ce ar trebui să simt atunci când Leon se uită la mine, dar nu se întâmplă. Leon.... Tipul de care m-am indrăgostit lulea din prima clipă în care am făcut cunostinţă cu el. Genul de tip care ştie cum să te facă să te simţi mai bine, cum să fie pur şi simplu... dulce, cute. Păcat că el nu şi-a dat seama că ţin la el, sau poate nu i-am arătat eu cea ce simt pentru el. Ar trebui să incerc să fac mai mult decât să stau pe lângă el, poate anul ăsta voi încerca să îi arăt ce simt pentru el.
- Ei haide nu-i chiar aşa de greu să te dezbraci, spun mergând spre Amanda, trezindu-mă din problemele mele. Încep să-i desfac nasturii în timp ce ea mă privea. Ei, chiar aşa nu-i greu. Haide trebuie să plecăm doar nu vrei să întârziem şi să ne facem de ruşine, spun dându-i jos camaşa şi maieul rămânând doar in sutien. Rămân cu ochii aţintiţi pe bustul ei. Moamă ce sânii. Marii, rotunzi precum două mere. Ahhh....
- Ăăă, şi cum ar trebui să fiu imbrăcată? Sper că nu decent. Spune ea, cred eu, ca să-mi i-au ochii din sânii ei. Ahh ce păcat.
- Poţi cum vrei tu, spun zâmbind pervers. Eu am să-mi i-au o pereche de pantaloni scurţi si un maieu, totuşi e cald nu?
Amanda dă afirmativ din cap şi ne punem pe îmbrăcat....

La petrecere, 30 de minute mai târziu...

Toată lumea era intr-o nebunie, toţi dansau pe unde puteau. Fete erau pe mese dansând şi aproape dezbăcându-se. Petrecerea era deabea la început. Amanda priveşte cu satisfacţie mulţimea şi îmi zâmbeşte. O privesc din cap până în picioare şi salivez la vederea pielii ei dezgolite. Simt un fior prin corp, dar de ce nu-mi pot da seama. Poate că stau în aerul condiţionat sau doar când o văd pe Amanda mai goală? Probabil că e de vină aerul condiţionat.
- Deci, uite elevii model ai liceului, ce fac fără ca profesorii să stie. Ăştia suntem noi, sper să fim pe placul tău, spun zâmbind şi fiind cu faţa aproape de a ei, deoarece muzica era mult prea tare, aşa aproape încât eram pe cale să ne sărutăm, nu că nu mi-ai fi displăcut. Ce? Adică are trebui să-mi displacă nu? Doar sunt fată şi ea la fel. Ar trebui să gândesc astfel când sunt cu un bâiat nu cu o... fată!
- Hei hei, uite ce elevi răi avem aici, spune ea rânjind malefic. O privesc şi îmi dau seama că tipa e hot nu glumă. Are caracter foarte bun, corp la fel de bun şi personalitate foarte puternică. Tipa asta chiar îmi place.
Privesc în mulţime şi încerc să găsesc un loc mai retras unde să pot dansa cu Amanda. Dar de ce intr-un loc retras? Chels ce e cu tine?
O prind de mână pe Amanda şi o trag după mine in mulţime, aceasta nu ezită să vină după mine. Hm, dacă toată lumea dansează noi de ce să nu o facem? Adică ce poate fi aşa rău dacă vreau să dansez cu Amanda? E colega mea de cameră, colega mea de nebunii, cea cu care am să-mi petrec restul anului. Deci trebuie sp mă împrietenesc cu ea şi să fiu drăguţă pentru că este şi nouă in acest liceu.
Ajunse pe marginea mulţimi îi dau drumul mâini şi incep să mă misc pe ritmul muzici ce răsuna din boxe. Nu ezită şi incepe şi ea să se miste sincron cu mine pe muzică. Mă introc cu spatele şi mă aproprii tot mai mult de ea până cănd fundul meu se lipeşte de corpul ei, frecânu-l uşor. După câteva secunde încep să îmi mişc fundul tot mai pervers şi înpingându-mă in Amanda, ea având mâinile in jurul abdomenului meu. Îmi place la nebunie cum mă ţine strâns, cum mă lasa să ma frec de ea, cum îi simt respiraţia ei in ceafa mea. Îmi place fiecare lucrul de la ea, şi nu pot nega asta. Chiar îmi place de colega mea, Amanda.....
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#9
Momentan, acesta este ficul meu yuri preferat :]] Am citit si celalalte capitole de ieri, dar abia acum mi-a trecut lenea ca sa pot lasa un comentariu :]]
Imi place la nebunie cum scrieti, aveti talent, idei si stiti sa le puneti in aplicare. Felicitari pentru acest lucru. Sunteti niste scriitoare foarte bune si eu deja va admir :]] Imi plac personajele, fetele sunt foarte dragute (pozele sunt kawaai). Imi plac ambele si nu stiu care imi place mai mult :]] Probabil Chelsea, donno.(btw, ador numele). Iubesc parul tipei :]]
Greseli de tastare/ortografie nu am vazut. Parca au fost, sau nu, nu mai retin :]] Oricum nu m-a prea interesat acest lucru, deoarece am citit capitolele foarte repede >.< La modurile de expunere stati foarte bine, va descurcati amandoua, so felicitari si din acest punct de vedere.

Succes in continuare, spor la scris si astept cu nerabdare urmatorul capitol. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Hey Hey Hey!Am reusit si eu in sfarsit sa citesc nextul si vreau sa zic ca totul e perfect mai putin o mica gresala.(i-am dat de stire Emei si o va corecta ea ^_^")
Cred ca era mai bine daca descriai si putin locul petrecerii, petrecerea in sine..., dar ma rog e bine si asa.Te-ai concentrat mai mult pe Amanda.
Cred ca cele doua incep usor usor sa isi dea seama ca au alte inclinatii...Presupun ca Chelsea il va da la o parte pe Leon pentru Amanda, dar asta ramane de vazut.
Deci cam atat am despus....Spor la scris in continuare fetelor!
Pupici si bye bye!! >:D< :-h :*
[Imagine: semn.jpg]
Just kiss...




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)