Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#46
Am citit in sfarsit tot. Hmm, poate e de vina faptul ca mi-e somn, dar nu mi s-a parut foarte trist acest capitol. Ma asteptam sa incep sa plang insa nu s-a intamplat asa. In fine, nu conteaza.
Ce pot sa spun? La descriere, ca de obicei, eu nu am ce comenta. In rest, totul decurge destul de lent, asa cum sunt obisnuita de la tine de altfel.
Greseli de tastare, ai in continuare, cateva au fost mentionate mai sus, dar mai sunt si altele.
Pai, nu stiu de ce, dar tare am impresia ca ei doi nu vor ramane impreuna in final. Mai ales avand in vedere ceea ce s-a intamplat in ultimile cateva capitole. Imi pare rau de Oliver pentru ca i-a murit mama, poate asta explica reactiile lui din ultimul timp. Cat despre Dimitri, ma enerveaza din ce in ce mai mult baiatul ala. Isi baga nasul unde nu-i fierbe oala si ii mai si spune numai minciuni lui Oliver. Am inteles ca o place pe Ada si nu am nimic cu acest aspect, dar cam joaca murdar tipul, cel putin eu asa cred.
Cam atat. Astept continuare, chiar sunt curioasa de ce va mai face Oliver sau Ada si daca vreunul din ei va incerca sa rezolve acea mica neintelegere, daca pot sa o numesc asa.
Spor la scris.
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Leontina - 18-11-2011, 11:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.045 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)