Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#38
Anuntat, vazut, citit, placut :X.
A fost un capitol frumos, nici nu putea fi altfel cu tatal lui Oliver prin preajma. Mortal omul, are cateva replici care pe mine m-au facut sa zambesc, desi nu-s in cea mai buna conditie psihica momentan. " Starile alea ale tale"- zau ca a descris perfect, atat de concret...:))
Ideea generala a ultimelor capitole e interesanta, el o iubeste dar crede ca ea nu simte acelasi lucru, ea il iubeste dar crede ca nu mai poate merge intre ei. Prea multa suferinta, desi sfarsitul acestui capitol ma face sa cred ca lucrurile vor decurge ceva mai bine de acum inainte.
Bineinteles ca ingerul mortii isi baga coada(sau aripa) sa strice el tot, e deranjant rau de tot baiatul asta.
Dialogul nu e in exces, compensezi cu descrierea. Ce nu imi place: ai cam multe greseli, pui "i"-uri in loc de "e"-uri sau omiti unele litere finale. Cat despre semnele de punctuatie... Dupa o propozitie enuntiativa se pune virgula in loc de punct, urmand structura gen " spuse X". Ultima replica a lui Dimitri cred ca trebuia sa aiba "?" la sfarsit.
Ca tot veni vorba de Dimitri, chiar daca e enervant imi place, nu stiu de ce dar imi da senzatia ca nu e doar un personaj in plus.
Mi-au placut reactiile lui Oliver in capitolul asta, a sarutat-o pe frunte, a luat-o sub bluza(ciudat mai suna asta:))), e ataaat de dragut cu ea :X.
Btw sper ca totul sa se schimbe in bine si astept continuarea >:D<.
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Miss M - 17-10-2011, 09:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.041 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)