Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#15
Buna >:d<
Incep cu greselile de tastare/gramaticale. Hmm, parca ai avut mai putine decat de obicei. Nu le enumar ca nu am rabdare. O singura chesti o sa-ti spun: nu mai zice acuma, ca nu corect si nu arata nici bine. Mai corect e acum. Iti zic pentru ca am vazut chestia asta cam des in acest capitol si m deranjeaza.
Sincer actiunea nu mi s- parut deloc grabita. Chiar mi-a placut :x Nici foarte trist nu mi s-a parut, poate doar putin. Bine, la final, cel putin ultimile fraze chiar m-au intristat :( Incep totusi sa presimt ceva.
Citat:Strig aprope inconstient si incep sa alerg spre el in timp ce privirile celorlalti colegi de scoala imi priveau cu stupoare gestul negandit si fuga copilaroasa spre cineva drag.
Fraza asta m-a cam zgariat pe creier. Din cauza repetitiei acelui verb, a privi. Ai fi putut sa zici imi urmareau..... Nu stiu, parca suna mai bine asa.
In rest imi place :D Chair a devenit foarte interesant. Presimt ca ea se va schimba foarte mult. Ma bucur ca in sfarsit a incetat si el sa se minta singur si ca a recunoscut ca simte ceva pentru ea. Asa ma putea enerva baiatul asta :)) M-ai facut curioasa.

Mult succes in continuare :*
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Leontina - 10-08-2011, 07:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.044 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)