Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dream High

#1
[Imagine: dream-high.jpg]



Dream High spune povestea a sase elevi de la Liceul de Arta Kirin care incearca din rasputeri sa-si indeplineasca visurile de a face o cariera in muzica.Go Hye Mi este specializata in muzica clasica, inca din copilarie vrand a ajunga la Julliard dar, pentru a plati datoriile tatalui ei trebuie sa intre la Kirin. Dar pentru a intra la Kirin aceasta trebuie sa-i convinga si pe alti doi baieti sa vina, pe Song Sam Dong si pe Jin Guk (Kuk4).

Acesta drama este superba .. nu ma mai satur de ea...OST este sooper si actorii joaca foarte bine si au niste voci...WoW

Voi ce parere aveti?4
1)Care este personajul vostru favorit?
2)Care este cuplul favorit?
3)care este momentul favorit?
4)Si care este melodia preferata?

La mine este:
1)Sam Dong se stie4...este atat de frumos are o voce minunata si imi place de el pentru ca ar renunta la orice doar ca sa fie cu ea...
2)Nu am un cuplu preferat...imi place de Hye Mi si de sam Dong foarte mult...dar la fel de mult imi place si de Jason si Pil Sook sunt atat de funny
3)Momente preferate au fost multe...dar cel mai mult mi-a placut cand au cantat Hye Mi si Sam Dong melodia Meybe
4)Cel mai mult imi place Dream High sau Love High
Some of them want to use you,some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

[Imagine: tumblr_m7udbxd9Fh1qjc7nwo1_500.gif]

#2
Îndrăznește să visezi. <3
Este una dintre dramele mele preferate, merită vazută din plin! M-am uitat la kdramă acum două luniîn trei zile. Mi-a plăcut totul, de la actori pănă la muzică. Am știutt încă de la inceput cine o sa fie “K” si nu m-am înșelat. A fost atât de evident pentru mine.
Fiecare personaj m-a fermecat în felul lui.Aveau personalități diferite foarte bine conturate, având ceva special fiecare. Nu numai studenții sunt de lăudat ci și profesorii care au un rol foarte important.
Finalul a fost atât de emoționant, am plâns atât de mult. Și coloana sonoră a fost magnifică, melodiile au fost bine gândite și puse în momentele potrivite.


1)Care este personajul vostru favorit?
Pil Suk. Ce motive ar avea cineva să nu o placă ? E superb.O ador decănd am văzuto prima dată îmbrăcată în păpușă. <3 Are o voce superbă o.o cântă atât de bine live. Ea aera cea mai talentată dintre fete..Și mai e și atât de frumușică, micuță, amuzantă, e absolut perfectă. Cât am putut să răd atunci când a venit la audiții cu costumul ăla pe ea Prea genială și amuzantă. God, avea o față de îngeraș și era drăguță și grăsuță.E ambițioasă, a slabit treizeci de kilograme în două zute de zile. Slabă e absolut superbă, parcă ar fi o prințesă dar mi-era dor de vechea Pil Suk. După ce-am terminat Drem High mi-am dat seama că IU a început să fie căntăreața/actrița mea favorită. <3

2)Care este cuplul favorit?
Cuplul meu preferat e The milky. Totusi trio-ul amoros (Jin Gook ,Hye Mi si Sam Dong) mi-au plăcut și ei și m-au ținut cu sufletul la gură. Aș fi vrut ca Hye Mi și Jin Gook să rămănă împreună, dar lui îi stă foarte bine cu Hye Sung. Totuși Hye Mi a rămas singurică ceea ce nu mi-a prea plăcut, putea să rămăna cu Sam Dong la final dar dacă nu a fost să fie. Așa, acum revenind la cel mai adorbail, dulce, amuzant cuplu The Milky. I-am iubit din prima clipă și am stat cu sufltul la gură la fiecare scenă cu cei doi. Și să nu uit că Jason dansa minunat, el mi s-a părut cel mai buni dintre baieții.

3)Care este momentul favorit?
Toate momentele dinte Jason și Pil Suk.:]] Păi am mai multe. Unul dintre el ear fi atunci când Pil Suk și-a dat jos costumul ăla de păpușa și Jason i-a văzut fața. Sau atunci cănd s-a întors și Pil Suk era slabă, nu a mai recunoscut-o și i se făcuse dor de vechea Pil Suk. S-au atunci când Pil Suk a cântat cu Kim Soo Hyun, când cânta ea zămbea, când începea el făcea o față. Deci la scena aia am răs ca o proastă.

4)Si care este melodia preferata ?
IU – Waiting. Scena de la spital cu Pil Suk cântând iar Jason asculta a fost atât de emoționantă. Și îmi place și coverul Genie după Snsd. Pil Suk era prea drăgălașă și vocea ei era pur și simplu magnifică. o.o. Coloana sonoră a fost perfectă având un rol foarte important în dramă.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#3
ah, chiar nu stiu cum se face ca n-am fost pe aici. Ma rog.
am vazut drama asta acum ceva timp. A fost minunata, am plans din al doilea episod chiar. M-a emotionat foarter tare. Au fost si faze amuzante, si trebuie sa ii multumesc dramei [ wtf?! ] ca m-a facut sa ma indragostesc enorm de wooyoung oppa <3. E minunat. Da, deci povestea a fost ok, personajele mi-au placut enorm! Nu stiam ca Suzy poate fi asa...''dura'' si poate juca intr-un film atat de bine. Ma bucur pentru ea si o felicit.
Da, deci, mi-a placut destul de mult drama....mai ales ca joaca si Taecyeon <3 in ea.
Cand am vazut drama eram inebunita dupa Taecyeon.
Recomand aceasta drama tuturor, merita vazuta.

1)Care este personajul vostru favorit?
Hm, Samdong. Imi place, este sweet...si cum ai spus si tu, renunta la orice sa fie cu ea.

2)Care este cuplul favorit?
Sincera sa fiu....n-am unul favorit....106 nu stiu ce sa spun :]] sorry

3)Care este momentul favorit?
Atunci cand Taecyeon [ sunt beata, serios, nu-mi aduc aminte numele lui in drama ] i-a gasit portofelul lui Suzy in care se afla o poza cu Sam Dong, parca.

4)Si care este melodia preferata ?
Nu ma omor dupa OST-uri, so n-am una preferata, again sorry <3.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dream High II Addeh 1 3.308 07-05-2013, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Shiorii


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)