Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jennifer Lopez.

#1
Am dat şi search şi nu am găsit nici un topic despre J.Lo. Dar dacă există şi nu am văzut, acceptaţi-mi scuzele.



Jennifer López este o actriţă, cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi producătoare americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York , fiind una una dintre cele trei fiice ale unei familii de puerto-ricani. Ea şi-a început cariera în muzică cântând în şcoli catolice. Aceasta a lucrat de-a lungul adolescenţei pentru a-şi putea plăti cursurile de canto şi dans. Începand cu anul 1999, Lopez a scos pe piaţă sapte albume, incluzand două clasate pe locul 1 în clasamentul Billboard 200 si patru melodii care au ocupat aceeaşi poziţie în Billboard Hot 100. În anul 2003 a caştigat distincţia American Music Award pentru cea mai populară artistă de pop/rock feminină şi în anul 2007 pentru cea mai bună artistă latino. Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume.


Melodii :
1. I'm Into You ft. Lil Wayne.
2. Jenny From The Block.
3. Qué Hiciste.
4. If You Had My Love.
5. On The Floor ft Pitbull.
6. Get Right.
7. Do It Well.
8. Me Haces Falta.


[Imagine: jlopezn.jpg]


Chiar îmi place de ea. Îmi pare genul de "femeie puternică". Îi ador majoritatea melodiilor, în special cele în spaniolă : Qué Hiciste si Me Haces Falta. Nici nu pare ca are 42 de ani. o.o
Ştiu că machiajul face minuni dar . . .
A ajuns cineva totuşi , chiar o admir. Are foarte multe premii , mulţi fani , multe featuring`uri cu alţi artişti la fel de cunoscuţi.
Ştiu că atunci când eram mică mă zbenguiam pe melodiile ei. 21
Deci, ce părere aveţi despre ea?
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#2
Yup, she is really good. E adevarat ca machiajul face minuni dar daca tu nu incerci sa arati bine, asta insemnand sa faci sport si sa traiesti sanatos, degeaba ai make-up. Recent a declarat ca ii e din ce in ce mai greu sa arate atat de bine, tocmai pentru ca are 42 de ani. Dar arata.
Da, cred ca e puternica, nu doar pare, numai pentru ca a reusit sa se mentina in industrie atat de mult timp, fara asa aiba prea multe, daca nu nici un motiv pentru care sa isi ascunda fata. Gen, sex-tapes and shit. Pentru asta o admir. Si pentru ca merita admirata. Si acum dupa atatia ani de cariera e din nou in top. Are o familie frumoasa, copii deci e implinita si pe plan sentimental la fel de bine cum e pe plan profesional. Nu e idolul meu dar merita sa fie numita un exemplu pentru unele 'staruri'.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Wow, eram sigura ca lasasem comm o.o Nu stiu ce s-a intamplat. In fine, mai scriu o data : )) Este una dintre cantaretele mele preferate. O ador. Este geniala, din toate punctele de vedere. Are melodii superbe, se misca bine, este o actrita foarte buna si donno... o mamica exemplu : )). Chiar arata bine pentru varsta ei si nu doar machiajul face minuni. Stiu ca tine multe diete si ca face sport mai mereu. Bravo ei. Ma mir ca are timp pentru ea, la cat este de ocupata xD.
Melodii preferate: On the floor, I'm into you, Do it well, If you had my love etc.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Oh J.Lo, Geez cum nu am vazut topicul cu cantareata mea favorita? Poi, mie una imi place, mint, o ador pe J.Lo. Este o femeie care stie ce vrea si ce face, are o voce superba si este, oarecum, de rangul lui Beyonce, alta cantareata cu o voce minunata. Melodia mea preferata este On The Floor [pentru ca este cu Pitbull8], o fredonez pana si la baie si cand dorm21, e ca un...blestem, nu te lasa sa il uiti, never!
J.Lo E cea mai taree!!
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)