Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Your Favorite Martian

#1
[Imagine: 86BD00C4-orig.jpg]


Yourfavoritemartian || FattySpins || =3 || BreakingNYC

Ray William Johnson, pe numele lui real, a.k.a. Your Favorite Martian este momentan regele youtube-ului. Are patru milioane de abonati.
Cred ca sunt cateva persoane pe site care il urmaresc. Tipul scoate cate doua episoade pe saptamana dintr-un,sa zic show numit =3 *equals three*. Fiecare episod primeste milioane de vizualizari.
Anywho, recent si-a facut un alt cont unde o data pe saptamana posteaza videoclipuri, el fiind solistul unei trupe false de desene animate *cum spune la profil*. Melodiile au devenit foarte populare, in general avand zece milioane de vizualizari.

As well, you can check out the other old channel, FattySpins. Din pacate, nu mai colaboreaza pentru nici o melodie, spre dezamagirea mea.
Si daca vreti, am pus link si catre his vlogging videos.

Anywho, daca vreti ceva nou si sunteti plictisiti si etc, check him out. He's pretty damn good.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#2
=3 was good, daca te uiti la episoadele de acum un an, doi esti pe burta de ras.... acum sunt prea.... mainstream.... (OH SHIT.... am I turning hipster?) la fel si yourfavouritemartian, primele melodii erau geniale, dar dupa a scos kkturi ca orphan tears, douchebag, bitch got a penis..... asta ultima cu jocurile de arte martiale (am uitat numele) ce mai e iar misto...

#3
Ray used to be funnier. Nu pot sa spun ca glumele lui cu boners or japanese-ninja-midget-idk-what-other-sh!t-porn nu ma fac sa rad, but still 21 but he\'s still cute as hell haha (de ce spune mereu that he doesn\'t get laid nu stiu 29). De la YourFavouriteMartian mi-a placut cel mai mult de curand Stalking your mom feat. Wax. Melodia aia e chiar geniala 21 Dar preferata mea ramane My balls 24 Oh si a mai avut Ray o melodie tare, Doing your mom <3 dar asta nu mai stiu daca o canta YFW sau Wax xD
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#4
Trebuie sa fii putin secluded ca sa nu il cunosti pe RWJ, insa chiar nu aveam idee ca de fapt in spatele trupei Your Favorite Martian se ascunde o colaborare care il include si pe el.

Personal, singura melodie care inca o mai stiu de la formatia in cauza este Zombie Love song, care mi s-a parut adorabila si chiar deosebita. A bit like put some afterlife into this music, man, and let's get them join the brainwashing chorus!

Ha ha, in rest nu am fost foarte impresionata, pana la urma nici =3 nu o duce chiar atat de bine.

Artist's block? Let's hope for a better comeback.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)