Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ritmuri insangerate

#1
hey! stiu a durat ceva vreme si indiferent cat de mult as fi dorit sa postez ( am scris primul capitol de cel putin o luna) nu am avut curajul necesar. Si acum tremur ... Sper sa primesc cat mai mute comentari, critici de orice fel. Sper sa va placa! Lectura placuta!

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Prolog

Era alta seara, alta petrecere, alt pariu si alta fata. La inceput nu dorisem sa intru in jocuri stupide, dar cu timpul intrecerile dintre mine si prietenii mei devenisera un tabiet. Dupa doua-trei pahare incepeam sa caut cu privirea o fata care sa incite. In aceasta seara victima noastra urma sa fie o fata de inaltime medie, cu un trup fragil. Era atat de diferita de celelalte; formele lor erau mult mai ... adica erau genul ce isi foloseau trupul pentru a-si satisface atat placerile carnale cat si portofelul. Aceasta insa insufla inocenta, te facea sa crezi ca pana si cea mai mica atingere ar putea sa o raneasca. Era alaturi de alta fata, tot atat de inocenta, si dansau impreuna, ceea ce atragea privirile tuturor din jur. Miscarile lor se impleteau atat de bine si atat de provocator incat iti era greu sa nu te opresti cu privirea la ele asa cum faceau baietii de la bar sau chiar DJ-ul care le admira si le asculta sugestiile in materie de muzica. Pareau sa fie nedespartite si cuminti. Nu dansa cu oricine, insa mie nu-i va putea rezista. O sa o cucereasc mai bine ca oricare din Don Juan-ii care se foiau de langa ele si care nu reuseau sa faca altceva decat sa le sperie.
- Tu nu incerci Itachi? intreaba Deidara aruncand prosopul. Modul in care isi scutura parul lui blond si modul in care sorbea din bautura ma facea sa cred ca era nervos si ca era nerabdator astepta ca fata sa ma faca sa cedez.
Nu i-am raspuns! Inca imi studiam cu atentie viitoarele mutari. Nici nu-mi mai aminteam cand pierdusem ultima data un pariu de acest gen. De obicei era usor, ma apropiam de ea, ii faceam cinste cu ceva de baut, o invarteam o data sau de doua ori dupa care ajungeam sa ne tavalim scurt ,intr-un final imi lua banii castigati din pariu si, pot spune ca, plecam acasa multumit.
Ii priveam miscarile care aproape ma hipnotizau. Unduirile te chemau aproape de ea, te imbiau sa o imbratisezi, sa o mangai. Parul ei roz ar intriga pe oricine, era atat de izbitor si felul cum salta si cadea in cascade pe umerii si spatele ei te facea sa te ridici de pe scaun, sa dansezi alaturi de ea, sa ii lasi parfumul sa-ti inunde narile . Am pasit cu incredere pana la ea si mi-am asezat o mana pe talia ei si cu cealata i-am ridicat mana in aer. Ritmul ei ma imbia sa imi plimb mainile pe picioarele ei , sa-ii lipeasc spatele de pieptul meu , sa o sarut.... Ma tinea de mana , imi lipea mana de talia ei aproape implorand sa nu ii dau drumul . Aveam un sentiment foarte bizar, dansam cu ea si eram conectati atat de bine incat atunci cand a facut o pirueta si s-a intors cu fata la mine i-am cuprins fata intre palme, ea inchizand ochii instinctiv. Nu stiam daca sa o ridic in aer pentru a o saruta sau sa ma opresc aici. Buzele ei inrosite ma faceau sa imi doresc acest lucru cu fiecare fibra a corpului meu insa nu doream sa o fac sa fuga. Nu ne prezentasem, nici nu ne-am privit in ochii pana acum, de fapt eram mirat ca am reusit sa o cucereasc atat de repede. Azi era diferit, poate ca prietenii mei o fixasera pe ea ca tinta doar pentru a complica putin lucrurile dar nu mi se parea corect ca o fata atat de pura sa sufere din cauza a cateva minti bolnave. Am hotarat sa nu ma ating de ea, sa o trag intr-un colt sa ii fac cinste cu o bautura sau orice altceva. Doream sa o tin departe de ochi precum a lui Deidara iar dupa sa mearg si sa le spuna ca jocul s-a sfarsit si ca eu eram castigatorul.
- Esti incredibila !

Cap I

- Ma bucur ca ai ajuns Sakura! Haide! Parinti tai nu intra pentru o cafeluta inainte de calatorie ? vocea mamei se auzea foarte puternic in aceasta dimineata. Imi pare rau draga, dar Sasuke inca doarme va trebui sa te multumesti cu fiul meu cel mare. Itachi, ridica-te chiar acum ! striga mama intrand in camera mea si privindu-ma furioasa ca nu m-am ridicat din pat.
Ma omorau momentele cand mama intra asa brusc in camera. Tin foarte bine minte cand a intrat tot asa in camera mea tocmai cand eram in plina actiune, si tot ea era nervoasa ca in loc sa cobor pentru discursul tatei ma tavaleam cu una in pat. Recunosc ca uneori e si vina mea, dar atata timp cat am locuit singur nu inchideam usa la camera. Doamne de abea asteptam sa ma mut in vila mea, cand o sa termine afusisitul ala de constructor lucrarile? M-am echipat in timp record si am intrat in bucatarie. Aratam ca dupa o noapte nebuna, plina de bautura, de droguri si fetite frumoase. Ma enerva faptul ca trebuia sa ma trezesc atat de devreme pentru aceasta fata. Puneam pariu ca era ca toate celelalte, indiferent cat de mult ar fi laudat-o mama, era la fel ca toate fetele bogate si rasfatate.
O privire si am ramas inmarmurit. Era ea... de aceasta data insa purta o rochie alba si niste sandale romane , iar parul ei era lasat sa curga pe un umar . Radea scotandu-si la interval dintii frumosi si albi , buzele ei erau din nou de un rosu perfect ce-i contrasta tenul alb. " Ia uite cine s-a hotarat sa vina intr-un final! " spune mama observand ca satatem efectiv la intrarea in bucatarie cu ochii atintiti pe invitata noastra. Privirea ei s-a intors asupra mea. Ea era, nu era urma de indoiala. Ochii ei mari staluceau urmarindu-ma. Ma recunoscuse. A zambit si m-a salutat ca pentru prima data. Poate era buna atitudinea ei, nu stiu cum o sa evolueze relatia noastra stand sub acelasi acoperis. Incepeam sa-i multumesc Domnului ca nu sosise ieri dimineata cand o aveam pe tipa aia in pat si char incepeam sa accept posibilitatea de a sta la ai mei mai mult. Urmatoarele trei saptamani urmau sa scanteieze de placere. "Itachi fi dragut si arata-i Sakurei camera ei si fa-i si turul casei!" continua mama exasperata ca nu ne spuneam mai nimic. Adevarul era ca de fapt doream sa ne spunem atat de multe, dar nu trebuia ea sa le afle pe toate. Ne-am multumit amandoi cu un dat afirmativ din cap dupa care i-am luat bagajul si am inaintat spre camera in care urma sa o gasesc in viitorul foarte apropiat. Era pacat ca nu-i puteam vedea soldurile unduindu-se provocator in timp ce mergea. Odata ajunsi la etaj am inaintat direct spre usa unei camere, i-am lasat lucrurile inauntru. Nu parea sa analizeze camera, ceea ce imi convenea. De ce? Ma privea patrunzator s-ar zice ca astepta sa-i spun ceva, sa fac ceva.
Taceam amandoi si era cumplit. Singurul lucru care se auzea in incapere erau respiratiilre noastre. I-am cuprins talia intre bratele mele, tragand-o la piept. Mainile mele se plimbau de-a lungul coloanei ei pe materialul subtire al rochiei. Ma privea imbujorata, tremurand. Buzele ei s-au deschis la contactul spatelui ei cu usa inchisa a camerei . Mi-am apropiat fata periculos de mult de ea. Era data cu acelasi parfum ca data trecuta, un parfum dulce, fermecator, floral... Si-a inchis ochii dupa care asezandu-si mainile pe umerii mei si-a presat buzele de ale mele. Gafaia alert, mainile ei facand niste miscari spasmatice ce ma lipeau mai tare de ea! " I-ta-chi!" spune ea printre alte saruturi innebunindu-ma total. De aceasta data nu mai avea gust de Blue Margarita, dar era la fel de dulce, iar buzele acelea; pe cat de rosi pe atat de senzuale si pasionale. „ Imi placi ! ” asta pareau sa spuna buzele ei si sincer asta doream sa spuna si ale mele . Mainile mi se plimbau pe talia ei , nu fusesem niciodata atat de sigur de miscarile mele. M-am oprit si am privit-o atent, buzele ei erau mai doritoare ca niciodata, nu ma mai saturam de gustul lor .

#2
Buna, buna! Pai, ce m-a atras in primul rand a fost titlul. Imi place mult.
Ce mi-a placut si mai mult cand am intrat a fost faptul ca narezi din perspectiva lui Itachi - il ador! Imi place atitudinea lui si, avand in vedere ca e primul capitol, mi-a placut foarte mult. Mult prea mult.
Ideea pana acum este originala. Ador perversitatea lui Itachi- e de inteles:)).
Ma rog... nu mai e nevoie sa spun de alte chestii, deoarece imi place totul.
Astept continuarea. Succes si spor la scris:*

#3
Cu toate că nu sunt o fană Itachi x Sakura, ador ce ai scris tu mai sus! Ai descris superb şi asta m-a atras foarte mult. În mod normal, nu îmi plac chiar aşa mult fic-urile cu ei, dar începutul acestuia m-a dat pe spate. Îmi place. Nespus de mult chiar. Ai descris foarte bine totul, lăsând şi o urmă de mister. Faptul că cei doi nu au făcut cunoştinţă şi totul vine de la sine, îmi place şi mai mult. IDeea este foarte originală din punctul meu de vedere. Se pare ca avea dreptate, pe el chiar îl plăcea, sper deosebire de ceilalţi băieţi de care povestea că încercară să pună mâna pe ea. Mă întreb totuşi cine fusese cealaltă fată.
Probabil că urmează să se schimbe niţel Itachi cu Sakura prin preajmă. Cu siguranţă ar reuşi să-l schimbe.
Ultima parte, mi-a plăcut extrem de mult. Modalitatea ta..atât de lejeră şi totuşi complexă în care ai scris, mi-a plăcut foarte mult. Sunt curiosă cum o să evolueze relaţia celor doi.
Aştept next şi..baftă la scris! Ah, să mă anunţi te rog când pui next-ul.
*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#4
Buna,
Pai pe mine titlul m'a atras. Este destul de incitant si te cheama sa citesti ideea care mi se pare destul de originala si interesanta. Din primul capitol am dedus ca, cuplul ar putea si ItaSaku:X. Pai cu descrierea te descurci, actiunea nu mi se pare grabita iar dialogul nu e sec. Greseli de tastatura/exprimare nu am vazut. Sper sa postezi cat mai repede urmatorul capitol si sa ma anunti :-h

#5
Shantell@ scuze că nu am apărut mai repede, dar nu am intrat pe zup ... dar am primit mesajul la profil că ai postat ficul și am trecut.
Ce pot spune pentru început?
Titlul e magnific, atrage pe oricine ca un magnet : x Prologul m-a lăsat mască : )) și primul capitol la fel. Pare foarte foarte interesant din postul tău și de abia aștept să văd ce se mai petrece pe aici. Sincer îmi place foarte mult deja. Și fără teamă nu vei primi comentarii răutăcioase, cum nu ai primit nici până acum la ficurile tale. Și acesta o să fie unul cu succes iar eu voi fi o cititoare fidelă : " > pentru că îți ador poveștile.
Nu sunt singura bănuiesc așa că vei mai avea câțiva citori fideli și sper să îl termini și pe acesta la fel cum ai făcut cu ultimul.
So nu mai știu ce să îți spun, este primul capitol și totuși m-am pronunțat prea mult. Greșeli personal nu am văzut iar modul tău de descriere a fiecărei atingeri mă face și pe mine să scriu muuult mai multe povești, dar și mie îmi este tare teamă să le postez.

Oricum o să fie ceva frumos și știu acest lucru deoarece tu le scrii:*

Capu'Chuu and God Luck <3


P.S. Să mă anunți când pui next-ul te rog frumos:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#6
hey
multumesc pentru comentarii si incurajari , ma bucur sincer ca va place
Ok, aceste capitole sunt intermediare, capitolul viitor va contine mai multa actiune si va da mai multe explicatii
daca aveti intrebari nu ezitati sa le puneti sunt aici sa raspund :D
Lectura placuta


Cap II

Habar n-am cum m-am trezit cu ea la usa in toiul noptii. De fapt nici ce sa spun nu stiam, dar stiam sigur ca isi adunase tot curajul pentru a veni aici jos si sa intrebe asta (mai ales imbracata asa). Purta o camasa de noapte alba dintr-un material vaporos ce-I ajungea pana deasupra genunchilor. “ Haide!” spun eu intinzandu-I mana si tragand-o in camera rapid pentru ca nimeni sa nu o vada. Situatia era cat se poate de riscanta insa aveam sa ma gandesc la consecinte maine dimineata, nu acum….Nu aveam timp de asa ceva…. Cate tampeni aveam acum in cap. Eram obisnuit sa am fetite frumoase in camera dar nu obisnuiam sa dorm langa ele. Asta cerea o adevarata concentrare si o noapte intreaga de suferinte.
- Sper ca nu te superi! spune ea zambindu-mi si sarutandu-ma scurt.
In acel moment sincer as fi vrut sa pun un separator intre noi pentru ca ea devenea tot mai curajoasa. Imi amintea de noaptea in care ne-am cunoscut. Isi misca incet soldurile spre mine isi ingropa degetele in parul meu. Poate ca nu era nici ea atat de inconstienta de feminitatea pe care o emana si de cat de senzuala era. Si pasionala. A sarit in bratele mele moment in care amandoi ne-am prabusit pe patul meu. S-a oprit zambind satisfacuta lucru care nu puteam spune despre mine. Zambind insa mi-am plimbat degetele pe buzele ei si facandu-I complimente. Era atat de diferita de restul fetelor care isi negau latura asta, genul de fete care a doua zi iti spun: “Nu imi sta in fire sa fac asa ceva!”. Sunt sigur ca asa si era! Cum sa nu…. Aia da ipocrizie. Insa ea era sincera, nici la acea petrecere , nici acum nu-si ascunse senzualitatea. Multa lume ar putea spune ca aceasta atitudine nu e potrivita unei domnisoare, eu adoram asta la ea. Nu sunt genul de frustrat sau incuiat care sa ii judece comportamentul dupa mai stiu eu ce norme.
I-am luat mana si i-am sarutat-o scurt imediat ce s-a asezat langa mine. O tineam in brate in jucandu-ma cu parul ei in timp ce ea, aproape adormita, isi plimba mana pe pieptul meu. Nu ma va crede nici unul din prietenii mei cand le voi spune ca Sakura a dormit la mine in camera si totusi nu am profitat de asta. Sau poate vor crede si vor zice ca am ratat sansa. Cine stie poate e mai bine asa, chiar daca nu sunt obisnuit sa fiu chiar atat de cuminte. Poate ca ma voi invata sa dorm langa ea fara atata agitatie. “ Probabil te intrebi cum am ajuns sa stau la voi saptamanile astea.... Stii, parinti mei detin l’Amour, acea firma de parfumuri pentru femei? Da, ei bine au plecat intr-o campanie de promovare prin Europa, iar eu pentru ca nu pot lipsi de la examenele de saptamana viitoare si pentru ca nimeni din toate rudele mele nu s-a oferit sa ma gazduiasca pana cand ei se intorc, am ajuns aici.” Spune ea mangaindu-mi usor bratele. O strangeam puternic in brate. Avusesem mare noroc ca mama era atat de saritoare la toate problemele prietenelor ei. “ Tu ce ai facut de cand nu ne-am vazut ?”. Ce am facut ? Ce puteam sa-i spun ? Ca m-am facut muci de beat si am agatat cam fiecare fata care mi-a iesit in cale? “ Mai nimic!” raspund eu sec sarutandu-i buzele.

Cap III

Afara ploua ingrozitor si e rece. Total nepotrivit pentru periada asta a anului. Nici nu observasem acest amanunt pana cand am vazut-o pe Sakura imbracata cu pantaloni si incaltata cu niste botine negre din piele. Haina ei crem ii acoperea perfect tricoul albastru. Fiecare fir de par era lejer asezat pe umeri. Ce ma distra era ca dorea sa mearga pe jos pana la scoala, cu umbrela in mana, si mai ales cu tocurile alea? “ Haide te duc eu!“ spun eu luandu-I galant geanta din mana. Ochii ei au crescut intr-o mirare prefacuta. Sperase sa ma ofer sa o duc, eram sigur. Atitudinea ei era stralucitore. Fiecare pas ii era bine calculat, fiecare cuvant bine ales. Era sarmanta, descurcareata dar cel mai bine probabil era ca stia sa manipuleze pe oricine. Pe mine personal reusea sa ma intoarca cum dorea. Nu stiu exact ce ma atragea la ea. Am privit-o atent cum se aseaza pe scaunul din dreapta soferului fara sa scoata vreun sunet. O deranjase ceva in aceasta dimineata? Privirea ei rigida era atintita asupra botinelor ei. “ Da sunt superbe!” spun eu asezandu-mi mana sub barbia ei si intorcand-o spre mine.
- Chiar trebuie sa merg? Intreaba ea atat de incet incat a fost nevoie sa repete pentru a intelege si cel mai mic cuvant.
- Credeam ca-ti plac petrecerile. Dupa modul in care te misti chiar cred ca o sa te placa toti. Iti promit ca daca nu o sa iti placa, plecam imediat dupa ce rezolv ce am de rezolvat.
A dat afirmativ din cap si nu a mi-a mai spus nimic tot drumul spre scoala. Ieri unul din prietenii mei mi-a cerut sa ne intalnim la o cafenea pentru a-mi spune ceva cu adevarat important. Mi-a sugerat sa merg la o petrecere, cica era un prilej bun sa aflu ce imi planuieste fratele meu. Nu puteam da cu piciorul unei asemenea ocazii mai ales cad stiu sigur ca propriul frate vrea sa te falimenteze. Nu stiam ce sa spun, doream sa merg dar trebuia sa o duc si pe Printesa cu mine si nu doream sa o implic in toata povestea asta. Oricum nu parea prea incantata de petrecere si cine ar nu o invinovatesc. Stiti acea bruneta cu care dansa in seara in care am intalnit-o in prima data? Da, ei bine, Printesa nu vrea sa plece fara ea. “Vin eu sa te iau!” spun eu in timp ce ea isi deschidea umbrela fara sa spuna nimic altceva decat un simplu “ Multumesc ca m-ai adus!”. Am privit-o cum se indeparteaza de masina fara sa priveasca inapoi. Era suparata? Nu! Sau poate… Am pasit puternic in spatele ei pentru a o prinde din urma. Dormim deja de doua zile impreuna si nu am obtinut decat un regret, regretul ca nu ii luasem numarul de telefon in acea seara. (Adevarul este ca atunci numai la asta nu-mi era capul.) Isi unduia soldurile provocator insa nu ieftin. Nu stiu sa exprim ceea ce e special la ea pentru ca nu stiu ce o diferentiaza de o cameleon cu doua fete… Era atractiva si senzuala, pasionala insa cuminte. Mi-am asezat mana pe soldul ei fara retineri si am tras-o in bratele mele. Mainile ei mici se miscau haotic pe spatele meu. Picaturile de apa ii invadasera deja parul si fata luminoasa. Mi-am aplecat si am sarutat-o pe frunte. SI-a tras mana odata eliberata de umbrela si-a asezat-o intre noi tragandu-ma tot mai aproape de ea. “ O sa te distrezi si daca vrei adu-o si pe prietena ta, doar zambeste…”

#7
Hey mulțumesc frumos că m-ai anunțat în primul rând. Și de asemenea sper să mă anunți și în continuare ; ; ). Ce aș putea spune despre aceste două capitole minunate? Nimic înafară de cuvinte de laudă. Acest fic este așa promițător ... atât de „delicat” pot spune. Nu ne lași să ne așteptăm la ceva anume ... mereu ne faci să vrem mai mult. Sau poate că eu ar trebui să vorbesc la persoana I, la mine. Pentru că e părerea mea, dar cred că nu numai ... În fine, mie îmi place foarte foarte mult. Fiecare cuvânt mă face să mă simt acolo, fiecare părtică de descriere mă face să-mi imaginez acel loc. Mai nou simțeam stropii de ploaie ; ) )
Dacă te vei gândi vreodată să faci o carte să mă anunți. Eu una vreau să o cumpăr deoarece ador ceea ce scrii și voi fi „cel mai mare fan” al tău. Dar acum sunt doar un cititor fidel ^^ Nu mă leg de greșeli pentru că eu nu am văzut, deci nu e treaba mea aici. Ce mai pot spune este numai că de abia aștept să citesc în continuare și să văd ce surprize „se ascund” după colț.

So Capu'Chuu and God Luck <3
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#8
Am trecut si eu p'aci . : )

Titlul : Mdea ,nu pot sa spun ca nu-mi place dar parca este prea simplu si nu prea m-a atras in mod special , sper ca pe parcurs va avea legatura cu continutul ficului pentru ca pana acum nu are nici o legatura .

Descriere : Descrii destul de bine dar parca grabesti lucrurile, adica cand incepi sa descrii ceva parca nici nu termini sa-l descrii atat de bine ca incepi sa descrii altceva/altcineva .
Incearca sa nu te mai grabesti .

Actiunea : O cam grabesti in unele locuri . Atat de repede i-a dat voie sa o atinga , ma refer la Sakura , nu ti se pare ca ai grabit lucrurile , parca era diferita de celelate si cand ai spus asta ma gandeam ca nu se va lasa asa de usor , in fine...

Nu m-am uitat foarte bine dupa greseli de ortografie sau tastare , am observat doar una... :
"periada" - perioada
"Isi misca incet soldurile spre mine si isi ingropa degetele in parul meu ." ( nu m-am putut abtine )

In loc sa pui doua capitole intr-un post puteai sa elimini acel " Cap III " si era doar un capitol mai lung .

"De fapt nici ce sa spun nu stiam (...) " ---> De fapt nu stiam nici ce sa spun ( suna mai bine , nu ? )

Cam atat ...

Bye , spor la urmatorul capitol ! : )
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________
|FuuFuu~|

#9
hy
multumesc pentru comentarii- am incercat sa tin cont de ele si sper sa nu va dezamagesc
astept comentarii in continuare
lectura placuta !

Cap IV
- Intra!
Am deschis usa camerei ei ca pe orice alta usa. Treceam pragul ei zilnic pentru nimicuri insa azi aveam un motiv special. Era vineri. Casa era aproape goala, doar noi si Sasuke care s-a inchis deja in camera lui. Mama si tata au plecat sa cineze cu niste prieteni. Am pasit apasat dorind sa am un aer neglijent. Parfumul floral al camerei ei mi-a topit orice urma de raceala. Camera asta era total diferita cu ea. Totul avea un aer mai feminine, mai ataractiv. Mi-a zambit dupa care si-a coborat privirea inapoi in cartea ei. Citea cate una pe zi. “ Caderea lui Adam” spun eu asezandu-ma pe marginea patului privind pe fereastra pierdut. Speram sincer san u ma trimita afara asa cum facuse ieri in timp ce cities “Fascinatie”. Nu-i placea sa o intrerupi mai ales atunci cand citea cuvintele dulci pe care le spune nu stiu ce tip bine. Incercam san u ma supar prea tare cand spunea : “Scena finala, mai am putin si vin. Promit!” insa ma neglijase toata saptamanaiar timpul petrecut cu ea nu compensa neglijenta ei.Stiam ca nu o face intentionat dar ma deranja atitudinea asta a ei. Credea ca acei pupici de noapte buna pot sa imi potoleasca pasiunea pentru ea?
Spre uimirea mea a lasat carte ape noptiera si a inceput sa-mi maseze gatul. Avea mainile mici si usoare. “ Daca vrei sa te revansezi, mai ai de lucru!” spun eu intorcandu-ma si cuprinzandu-i incheietuta in palma. “ Petreci prea mult timp cu cartilre alea..”
- Sss! spune ea impingandu-ma pe spate pe patul ei mare. Esti asa frumos ! Ai o fata masculine, sprancenele, barbia, dar buzele tale carnoasa sunt cea mai buna dovada. M-a sarutat usor zambind. Era asezata pe abdomenul meu trecandu-si degetele peste pieptul meu . Parul tau negru, in ton cu ochii tai reci si seriosi, ma gadila cand imi saruti abdomenul.
Continua sa ma mangaie fara sa vorbeasca. Imi arunca doar priviri pline de insemnatate. Ochii ei scanteiau de incantare, buzele rosii ca intotdeauna staluceau prea departe de mine. Cartile alea erau tare vulgare dar daca-i placeau… Poate avea sa iasa ceva productive din ele . Cu fiecare carte venea un alt val de pasiune si senzualitate. De data asta insa nu aveam timp sa o amagesc cu niste saruturi scurte pentru ca mai tarziu sa isi doreasca ea sa se revanseze…. M-am ridicat brusc ridicand-o ca pe o mireasa. Ii simteam respiratia si mainile pe pieptul meu.

Flashback

- Itachi! La masa dragule! spune sau mai bine zis , striga mama trecand prin fata camerei mele . O chemi te rog si pe Sakura !?
Uf! M-am ridicat usor incercand insa am surprins-o in timp ce imi mangaia bratul. Eram adormit insa culoarea unghiilor ei iesea suficient in evidenta incat sa-i observ mainile mici. Nu purta decat un inel de argint cu o perluta mica. Era perfect pentru ea. Parul ei era cazut pe tot pieptul meu. Camasa ei era deranjata lasand sa i se vada umerii si picioarele frumos modelate. “ Acopera-te, Printesa!” spun eu trantind-o pe lenjeria patului si coborand la cu un sarut pe abdomenul ei. Incercam sa ma conving singur sa ma ridic din pat dar, imi placea modul in care ma tinea in brate. Jocul era atat de periculos… Oricine ar fi auzit chicotelile ei sau prin absurd ar intra in camera si ar observa cat de sfasiata e camasa ei, pozitia in care ne aflam sau pieptul meu gol s-ar grabi sa traga concluzii gresite. Mainile ei erau bine pozitionate pe spatele meu parca dorind sa se asigure ca nu voi pleca niciodata de acolo.
Dependenta asta era reciproca, as vrea sa spun ca e pur fizica dar nu m-am atins de ea, si totusi, asa cum in putine cupluri se intampla, ma tulbur doar daca o vad imbracata in rochite ce sa mai spun de momentele in care ma saruta. “ Cred ca ar trebui sa ne ridicam!” spun eu ridicand-o in brate si ducand-o pana in bucatarie. Privirea ei calda si zambetul ei au fost umbrite de vocea socata a memei. “ Dragule dar ti-am spus sa o trezesti nu sa o aduci cu forta!” Numai eu am simtit suflul Sakurei in momentul acela. Stiam ca fusese speriata pentru ca pieptul ei nu l-a mai presat pe al meu pret de cateva secunde, a schitat rapid o atitudine serioasa in timp ce buzele ei se dapartau incet. “ I-am zis ca nu obisnuiesc sa mananc la ora asta si el m-a ridicat pe sus…” spune Printesa zambind, pentru un moment pana si eu am crezut-o. Mintea foarte usor. Cu un ton convins si un zambet stalucitor a cucerit-o si coborand din bratele mele a plecat sa se pregateasca pentru scoala.

End Flashback
Stateam pe pat in timp ce ea se pregatea. Priveam usa din spatele careia Sakura trebuia sa apara stalucind insa mintea mea era undeva departe. Vedeam derulandu-se ca intr-un film momentele pe care le patrecusem impreuna saptamana asta. Majoritatea seara cand Printesa dansa si sarea pe mine acaparandu-ma cu saruturi. Ce ma distra era ca ea Sasuke nu o considera deloc o atractie….
Flashback
- Aaa. Fratiorul tau nu ma suporta! Stii acum multi ani eram in aceiasi grupa. Eu, el si Naruto. Cred ca nu progresam destul de repede pentru el pentru ca intr-o zi s-a luat si a plecat. Naruto a fost foarte dezamagit, Sasuke l-a respins intotdeauna, bine de fapt pe amandoi ne-a respins. S-a transferat la o grupa paralela, in locul lui a venit altcineva. Nimeni nu plange el, pentru ca in timp ce el e marioneta lui Orochimaru, noi iesim si petrecem cu Kakashi. Stii suntem un grup care se distreaza. Ei sunt niste frustrati …

End Flashback
Avea dreptate daca nu ii ajungea jumatate din investitiile tatei asa era. Nu fusesem niciodata apropiati, dar nu credeam ca un frate poate sa iti doreasca raul. Stiam ca imi invidiase sansele, numai ca sperasem sincer ca totul sa duca la ceva constructiv. Speram ca activitatea mea de pana acum – care l-a convins pe tata sa-mi cedeze jumatate din investitii – sa fi convins ca muncisem cu adevarat pentru realiarile mele. Il reprezentasem pe tata in strainatate, investisem bani primiti la majorat intr-o afacere. In prima faza o finantam de pe urma actiunilor tatei dar dupa aceea a inceput sa imi aduca un profit frumusel. De curand mi-am dat la schimb vila mea si o suma exagerata pentru un teren cu un conac superb inafara orasului, loc in care o duceam pe Sakura in aceasta seara. Doream sa-I vad reactia cand va vedea acel conac vechi. Mereu mi-am dorit sa am un dormitor elegant cu un pat gigantic in mijloc, locul in care orice femeie din oras sa isi doreasca sa ajunga. “ Sunt bine asa?“ intreaba Printesa iesind intr-o pereche de colanti negri si o bluzita gri ce cadea pe un umar si-l lasa la vedere.Totodata parul ei roz, lasat pe umeri se potrivea perfect cu noanta buzelor ei. Am suras luaindu-I gentuta de pe masuta de toaleta si i-am plasat-o pe umarul gol.
- Unde mergem? E un magazim? Un club? Un local?
Ma amuzau toate incercarile ei. De fapt asa era tot timpul petrecut cu ea. Niciodata nu stii exact ce parere are despre cineva si ii placea sa stie cat mai multe. Uneori venea si imi spunea lucruri doar pentru ca ii placea sa le discute. Avea parere despre orice si oricine. Avea principiile ei de unde am concluzionat ca e o fata care stie ce vrea de la viata. Privea luminile cantand melodia de la radio. Avea o voce calda, atat de buna… Ma privea parca asteptand sa incep si eu. Melodia era veche insa cu o retrospectiva iti aduceai aminte perfect- era melodia pe care dansasem in acea seara. Am ranjit. Era o portie de viata fiecare vers pe care il canta.
Flashback
- Vrei sa-ti spun ceva? Are 18 ani, tu cu zece mai mult, constientizezi? Probabil esti primul barbat din viata ei. Imi resproseaza Deidara . Stiu ca e ciudat, dar e datoria mea sa te avertizez – te implici prea mult. Stii cum eram noi la varsta ei , de la una la alta si vi sa-mi spui ca ramai la ea. Ce e cu tine? Tu, marele cuceritor, iesi in pensie? Nu ai fost fidel nimanui, ce te face sa crezi ca o sa rezisti de data asta, mai ales ca nici nu ai atins-o pana acum.
End Flashback
Bine poate nu imi e specific, numai ca de data asta am degand macar sa incerc. Si ce daca diferenta dintre noi e de zece ani, poate tocmai asta imi lipseste. Poate imi lipseste o fata ca ea, o fata care sa fie proaspata si sa fie pasionala, senzuala doar cu mine. O fata care sa isi doreasca sa gaseasca in bratele mele siguranta si nu o imagine. Poate ca pana la urma ca eu as fi cel mai avantajat de aceasta relatie as fi eu. Ma schimbase in bine, si asta in doar o saptamana - desi ei nu ii place cand spun asta. Ea crede ca doar a scos partea buna din mine la lumina. Ma amuzau frazele precum :
- Iar ai vorbit urat! Sesizand injuratura mea si mustrandu-ma finut asa cum facea deobicei.
Am intrat intrat pe un drum marginit de copaci impunatori. Unul din motivele care m-au facut sa cumpar acest loc era maretia si granduarea acestui loc. Necesitase o investitie serioasa insa surprinderea Sakurei merita fiecare banut. Ii straluceau ochii. Acel zambet era atat de natural, ii evidentia dintii albi stralucitori, pometii ei frumosi. A coborat rapid din masina si m-a luat de mana “ E minunat!”. Cerceta cu privirea fiecare detaliu. Fiecare centimetru din conac era perfect. Era bine sa vezi ca cineva era de aceiasi parere cu tine.
Flashback
- Cum adica ai renuntat la vila? Pierzi o groaza de bani idiotule! exclama tata invartindu-se prin birou incercand sa estimeze pierderea.
- Relaxeaza-te am dat-o la schimb pe un conac inafara orasului. Si am platit diferenta. De ce te stresezi? Sunt bani mei, nu eu am muncit pentru ei, am muncit pentru conacul ala si-l merit si o sa-l am chiar daca imi bag toate economiile in el...
- Bine! Bine! Nu ma bag… Dar de ce?
End Flashback
“ Ei? De ce te-ai razgandit?” Mi-am asezat mana pe talia ei si am tras-o puternic in bratele mele. Nu aveam de gand sa-I raspund, avea sa vada ea singura….

#10
Scuze de întârziere, dar nu am avut cu mine laptop-ul meu și nu am putut vedea capitolul. Acum că sunt aici pot să-mi spun părerea despre acest capitol.
Să spun câteva lucruri esențiale:
Ai repetat de două ori „intrat” la fraza „Am intrat intrat pe un drum marginit ...”
și mergea să mai lasi câte un rând între „End Flashback” și text. Dădea o estetică mai bună ^^ Și încă ceva -.- am uitat de asta ai scris „18” cu cifre. Și în ficuri știam că orice număr se scrie cu litere.
Nu te supăra pe mine, dar eu așa consider. În rest nu îmi aduc aminte să mai fi avut greșeli. Doar astea le-am reținut, și doar astea mi-au ieșit în ochi : - ?
Tot e drăguț. Și m-ai lăsat puțin surprinsă la diferența de zece ani. Mi s-a părut un capitol reușit, iar greșelile mi se par minore. Dar asta e părerea mea. În fine! Totul a fost surpinzăttor, din punctul meu de vedere.
Și îți mulțumesc că m-ai anunțat ^^


So Capu'Chuu and God Luck <3
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aripi insangerate BloodyInnocence 148 82.292 08-02-2012, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Katniss


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)