Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love and other drugs

#1
Love and other drugs ( 2010 )



Filmul este bazat pe o carte autobiografică numită "Hard Sell - The Evolution of a Viagra Salesman" ( de Jamie Reidy ). Love and other drugs este o comedie romantică ce explorează motodele ce se practicau în anii 1990 în industria farmaceutică din S.U.A ( metode deloc etice ) şi o frumoasă idilă ce se înfiripă între Maggie Murdock ( Anne Hathaway ) - o tânără independentă, inteligentă, nonconformistă, sexy şi deschisă la minte şi care nu lasă niciun obstacol să îi stea în cale, fiind sceptică cu privire la dragoste din pricina faptului că a fost diagnosticată cu boala Parkinson în primul stadiu de evoluţie - şi un agent de vânzări ambiţios, Jamie Reidy ( Jake Gyllenhaal ) un bărbat ce poate avea orice femeie îşi doreşte, fără să muncească prea mult, dispunând de capacitate şi persuasiune şi de un farmec irezistibil ce îl ajută să cucerească toate femeile, fie că sunt asistente medicale, doctore sau cliente; un as în domeniul vânzărilor medicale.
Numai că întâlnirea acestui agent de vânzări cu Maggie, artista nonconformistă, îi schimbă personalitatea şi obiceiurile...

Părere personală:
I don't love this movie, but I like it.
Anne Hathaway se află printre actriţele mele favorite în momentul actual, it's just that I love her style, her looks and her playing, all about her I suppose. Aşa că motivul pentru care am vizionat acest film, este ea. Am vrut să o văd în acest rol, I saw her and I liked her.
Este un film destul de bine realizat şi cu un plot destul de bun, deşi nu exploatat în modul în care l-aş fi văzut eu, a li'l bit more dramatic, I suppose. I just love tragedy and that's subjective. Poate şi din această pricină spun că îmi place filmul, nu că îl iubesc. Din punctul meu de vedere, ar fi ieşit cu totul şi cu totul altceva dacă unele faze ar fi fost scoase, altele îmbunătăţite şi adăugată o notă ceva mai dramatică şi serioasă filmului, dar păstrând aceeaşi alură perversă şi nonconformistă. I mean, I'm probably asking too much. Dar în principiu nu mă pot plânge, nici de producţie şi nici de actori. Even though, I can't say I like Jack Gyllenhaa too much, or else I didn't particularly liked him in this movie. Poate că nu exista o chimie prea elaborată, perfectă, naturală? între Anne Hataway şi Jac Gyllenhaa, but anyway, nu mi s-a părut că a jucat excepţional şi că şi-a reprezentat personajul pe cât de bine ar fi putut să o facă. În schimb, ea... well, I just loved her, she was perfect. And damn she's got a nice body.

În principiu, filmul e okay şi chiar mi-a făcut plăcere să îl vizionez, are cam de toate şi sunt combinate într-un mod destul de armonios. Dacă nu aş fi fost a drama-movie-maniac or something like that, cred că l-aş fi apreciat şi mai mult; i mean, it was probably my mood, and all, because sometimes I prefer romance-comedy şit and all, but when I watched it I was pouring for some tragedy, in my own holy & sick mind of course.
But anyway, it's not a waste of time. it's cute.

Any little tiny unattractive but subjective opinions?
lol i'm evil.

#2
Love and other Drugs?

Really? eu chiar credeam ca o sa iubesc fimul asta- titlul, trailerul...actorii, review'urile? Damn everything announced something so awesome, doar ca, dupa ce l-am vizionat am ramas cu gustul asta amar si sa ma intreb "What the *ahem* happened to Anne? ". Serios, imi e greu sa imi aleg o actrita preferata in genere, sau pur si simplu sa adaug una pe lista de "imi place" insa Anne e acolo de cand cu Princess Diaries, and damn that's long. Dar aici, aici a fost simplu...dezastruoasa- ori ea, ori rolul. Si tind sa cred ca ea. In schimb Jake Gyllenhaal...nici el nu mi-a placut- and I generally, simply adore him.

Seriously, the whole movie was like Sweet November meets No strings attached. Ca actori Jake si Anne puteau fi folositi mai cu succes in alta parte. As vrea sa zic- nu l-am iubit, mi-a placut, it was just a movie, dar nici asta nu pot sa zic because it was damn hard to swallow. O gramada de clisee chick-flick, care, nu au reusit sa faca nimic decat sa imi produca o pofta inumana de a da un delete, doar ca am sperat pana in ultimul moment ca o sa se intample ceva dragut, de remarcat, ceva care sa dea un pic de gust satirei asteia sentimentale.
So, in concluzie nu s-a intamplat absolut nimic relevant pana la sfarsit, de aceea cred ca, in loc sa imi amintesc actiunea propriu-zisa, gandindu-ma la el realizez ca acolo unde trebuiau as fie parti din plot sunt parti goale -blank parts - as if someone has ripped my brain out of my brain box, stabbed it with a kitchen knife, shot it and then simply shoved it back in its place.

Ah, mesajul filmului...extrem de cliche like- Love changes a person, but it was still touching. Chiar daca as displacea enorm un film, daca ar avea tipul asta de mesaj tot l-as "digera" in the end, pentru ca intentia conteaza si sunt pur si simplu de acord cu cliseul asta sentimental. Damn, that's right. Si, exceptand cliseul sentimental de -love changes a person- mi-a placut modul de ironizare al industriei farmaceutice -> reality pictured like a jagged pill going smoothly by the end.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#3
In cazu' astuia a fost bine ca nu m-am asteptat la prea multe, probabil din cauza titlului, dar ceva recomandari m-au facut totusi sa ma uit. Ok, boredom too.
Doua din ideile explorate sunt interesante, si probabil ca tratate separat ar fi avut un altfel de impact; desigur, ma refer la ideile de early on-set parkinson si modalitatile de promovare a medicamentelor la vremea aia. Pana la urma, titlul e singura legatura intre ele [nu ma asteptam ca 'drugs' sa fie si in sensul literal].
Cat despre ceea ce ramane, da, e vesnicul cliseu. Chiar s-a amintit mai sus, si sunt de acord, ca aduce foarte mult a 'No Strings Attached', si in fapt, fara parkinson si medicamente, e leit filmul ala. Acum, cliseul ala vesnic promovat e clar un caz ideal. Faptul ca la asta mai adauga si ideea ca el stie de boala ei, stie ce il asteapta peste ani, si tot ramane cu ea, e sincer cam exagerat, si foarte putin probabil sa se intample in viata reala.
El e the average american playboy, si pana la urma isi joaca ok rolul, cam in sfera aia se invarte in general, dar cursul plotului e prea putin credibil. Hathaway joaca admirabil totusi, partea cu boala face rolul destul de dificil.
Overall e suportabil, dar raman la idee, unele aspecte nu au legatura.

#4
Pai, am vazut si eu filmul si ma asteptam la ceva mai mult de la el...
De acord cu Chlo: si eu aveam in minte o alta imagine cand auzeam numele Anne Hathaway, in mare parte din cauza "The Princess Diaries", dar si alte roluri de fete dragute din "Ella Enchanted" sau chiar "Becoming Jane". Sa o vad in acest rol a fost o surpriza, ca sa zic asa, dar nu neaparat una neplacuta. Nu i s-a prea potrivit personajul, parerea mea, dar totusi, a jucat bine, e o actrita foarte buna. Iar Jake Gyllenhaal... nici el nu mi s-a parut prea potrivit pt rolul pe care l-a avut. Adica eu nu il prea vad ca barbat foarte indragostit, care ramane alaturi de o femeie bolnava chiar daca stie ce va putea presupune boala ei in viitor, pur si simplu nu mi-l pot imagina atat de lovit de iubire. 106 I se potrivesc mai bine rolurile in filme de comedie, in care sa nu i se ceara mai mult decat sa fie un mare zapacit.
Povestea a fost draguta, nimic de comentat la asta, dar, la fel ca Tox si Chlo, cred ca exista o mare asemanare intre acest film si "No Strings Attached", pe care l-am vazut acum cateva zile. Vanzarea de medicamente a fost o idee interesanta, oricum. Iar daca ar fi existat niste actori mai... potriviti, povestea ar fi fost prezentata altfel, mult mai bine, mai realist.
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)