Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#50
[center]Capitolul 14[/center]

P.O.V. Kanji: Simteam totul ca prin vis, cum doctori au taiat o parte din ficatul meu, ce urma sa il puna la tata. Era asa de ciudat sa stau intins pe masa si ca cineva sa imi caute prin corp, organul necesar salvarii celuilalt. Speram ca tata sa o fi luat pe Ayne si sa o fi dus acasa la mine si sa aibe grija de ea, pana maine dimineata. Abia atunci pot iesi din spital. Incerc sa ma relaxez, iar mintea mea aluneca intr-un somn adanc si plin de culori si amintiri...

Stateam pe bancheta din spate a automobilului meu, in timp ce Kai conducea masina spre casa mea, unde ma astepta tata si iubita mea. Cand masina se opri, am simtit un mic junghi la operatie, dar mi-am facut un calmant intra-venos, folosind cravata din torpedou pe post de garou. Am stat cateva minute in masina, apoi m-am ridicat ajutat de Kai si sprijinandu-ma de el pana in casa.
- Kanji! Striga Ayne si ma imbratisa usor, dandu-mi un sarut apasat si dulce pe buze. Esti bine? Operatia a decurs bine? Te vei face bine? Tata se va face bine? Ma intreba dintr-o suflare, iar ochii ei de smarald, inrositi, semn ca planse toata noaptea.
- Se va face bine, ii soptesc si o sarut apasat pe buze, facand-o sa si le deschida sub ale mele, vrand mai mult decat un simplu sarut. Te rog nu, ii soptesc si ii sarut usor tampla, cand tanara intelese de ce am refuzat-o.
O rog sa imi aduca ceva de mancare si m-am asezat cu greutate pe canapea, iar tatal meu imi zambi usor, apoi ma felicita pentru decizia sa il ajut pe barbat. Aprob din cap si ii multumesc iubitei mele, ce imi aduse o tava plina de mancare si un pahar plin cu suc de portocale natural. Am inceput sa mananc, in timp ce Izuna imi spunea ca Daisuke a disparut si Sakura a plecat de acasa. Nimeni nu stie unde se ascund. Il rog pe brunet sa ii blocheze conturile celor doi si sa le spuna fiecarui clan din Yakuza sa ii captureze. Tata aproba din cap si apoi se ridica de pe canapea, pupandu-ma parinteste pe frunte, iesind din casa mea, lasandu-ma singur cu iubita mea. Mancam in liniste in timp ce ma gandeam ce dracu sa fac cu cei doi, cand ii capturez. Pe Sakura aveam de gand sa o trimit la produs, ca si asa a mai fost prostituata mai de mult, iar pe Daisuke... voi vedea ce va spuse taicasu despre ideea mea de al pedepsi. Aud niste pasi pe scari si ranjesc, cand o vad pe bruneta in cel mai sexy costum de baie aparut vreo data. Acesta era compus din doua piese, cu sutienul ce ii scotea in evidenta sanii mari si naturali, dupa care saliva orice baiat, chiar si eu, iar chilotei pe talie, ii scoteau in evidenta abdomenul plat, fara cusur si piersingul din buric, in forma de lacrima. Culoarea de un albastru-deschis, se armoniza perfect cu pielea usor bronzata a tinerei. Fluier usor si pervers, iar Ayne veni la mine, dandu-mi un mic sarut pe buze, facandu-ma sa doresc si mai mult buzele ei dulci si senxuale.
- Te-ai dat cu crema de soare? O intreb, ridicandu-ma cu greu de pe canapea si urmand-o in curte, unde fata se intinse pe un sezlong, ca un fotomodel pentru o poza de coperta, dar se intoarse pe burta, cand m-am asezat langa ea, incepand sa ii dau cu crema pe spate.
- Kanji..., incepu sa vorbeasca, dar se intrerupse pana cand am terminat de dat cu crema pe spate, intorcandu-se cu fata la mine, iar ochii mei se delectau, pardon, savurau, decolteul ce il expunea sutienul dresului de baie. Ce ai de gand sa faci acum cu mama si cu fratemiu? Ma intreba, iar privirea mea fugi la fata ingrijorata ce o afisa in acel moment.
- Chiar daca sunt seful lui Sasuke si pot sa fac ce vreau cu el si cu familia lui, dar cu maicata si cu fratetu, zau daca am ceva mai bland fata de ce ma gandesc acum, spun pe un ton posac, dandu-i de inteles ca habar n-am.
O imbratisez cu o mana si ma ridic de langa Ayne, spunandu-i ca vreau sa dorm. Pornesc spre casa, fiindca eram foarte obosit si ma simteam mai ceva ca un mos...

P.O.V. Ayne: Ma uitam lung dupa iubitul meu, ce mergea usor leganat spre casa. Zambesc usor indurerata, dar si recunoscatoare. Nu ma asteptam ca, Kanji sa isi sacrifice o parte din ficat, pentru ai da tatalui meu sa il salveze. Trag aer in piept si ma ridic de pe sezlong, ajugandu-mi iubitul din urma. Tresari, cand i-am luat mana dreapta, unde se afla operatia si i-am pus-o dupa umeri mei. Cu mana stanga i-am inconjurat talia, lipindu-i corpul de al meu, zambindu-i dragastos.
- Sti, in situati ca astea eu as spune ca ma descurc singur, iar tu ai spune, egoul barbatesc, spuse brunetul in gluma, iar ochii sai de ametis ma priveau amuzati de situatie, dar imi dadea senzatia ca vedea pana in sufletul meu, lucru ce ma facea sa tremur usor de emotie. Nu sunt atat de neajutorat pe cat arat, mai adauga, in timp ce se aseza pe canapea si incepu sa ma mangaie pe coapse, dandu-mi fiori in intregul corp.
Zambesc si il sarut apasat pe buzele acelea senzuale si moi, in timp ce il mangaiam usor pe piept. Imi gemu foarte usor in gura, cand l-am atins usor intre picioare. Imi iau inima in dinti si incep sa ii mangai barbatia prin pantaloni, apoi ii deschei, scotand-o la lumina.
- Ayne, ce faci... ah, incepu sa ma intrebe, dar ofta de placere, cand buzele mele facura contact cu capul penisului sau.
Am inceput sa ii ling jucaria si sa o sug, ca pe o acadea, in timp ce ma jucam cu "ouale" sale, aducandu-mi iubitul pe taramul placerii. Ii simt degetele cum trecura prin parul meu, rasucindu-l si aducandu-l tot in partea dreapta. Doar pentru scurt timp, degetele sale mi-au mangaiat scalpu, ca apoi sa imi apuce barbia si sa traga buzele spre ale sale, sarutandu-le. Limbile noastre se duelau, se mangaiau una pe cealalta, in cel mai pervers mod posibil, in timp ce ii mangaiam barbatia cu degetele. Deodata gemu si se arcui usor, eliberandu-se in mana mea. Imi duc degetele la gura asa cum am vazut cand eram mai mica in filmele porno a lui Daisuke, dar Kanji imi apuca mana, stergand sperma cu camasa lui, in timp ce imi dadea pupicuri mici si repezi pe buze, inconjurandu-mi mijlocul cu o mana.

Stateam amandoi pe gresia fierbinte si luam cina pe marginea piscinei, cu picioarele in apa.
- Kanji, cum era tata cand a cunoscut-o pe mama? Il intreb curioasa, iar brunetul isi sterse buzele de miere de la clatitele pufoase.
- Din cate am aflat de la Dominica, Sasuke avea douazeci de ani cand a rapit-o pe Sakura si familia ei, care ii datora bani. A tinut-o un timp ca dama de companie si dupa niste incidente, ea a ramas cu tine si cu Daisuke insarcinata. Dominica mi-a spus ca o placeam mult pe Sakura cand eram copilas, dar zau daca imi amintesc, imi marturisi tanarul, facandu-ma sa chicotesc usor, amintindu-mi o poza in care sunt eu micuta, abia daca aveam vreo patru luni si Kanji ma tinea in brate si radea la aparat, aratandu-mi dantura egala si frumos ingrijita.
Il privesc acum si nu imi venea sa cred dintr-un baietel dolofan pana la varsta de sase ani, acum era slab, cu muschi, costitutie atletica, ochi patrunzatori, dinti ingrijiti si drepti - atata blestema aparatul dentar, la fel si eu, dar Daisuke l-a avut mobil, mereu ajugand preferatul mamei - si par bogat si ingrijit. Un adevarat Casanova si Don Juan...

Costumul de baie al Aynei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 28-01-2012, 11:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 38.156 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.911 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)