Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Accesul parintilor la lucrurile ce tin de intimitatea copiilor

#14
Eu una fac parte din cei care chiar cred că părinţii le fură intimitatea. De ce? De fiecare dată când intru pe messenger şi încep să tastez fără oprire, mereu vine mama la mine în cameră să mă întrebe cu cine vorbesc (dacă nu cunoaşte persoana, îmi pune zeci de întrebări despre el/ea), despre ce vorbim şi de ce vorbim mereu. Sunt întrebări care nu găsesc răspunsuri. Unele persoane cu care vorbesc le mai ştie după porecle (ex.Blondi sau Ai-chan), dar când mă întreaba despre ce vorbim sau ce subiecte de discuţie avem, îi spun de fiecare dată " multe " şi ala începem să ne certăm... Sau acum 2 + 3 săptămâni, când vorbeam cu Răzvan prin mesaje (acum numai fac asta din cauza facturii -.-"), în fiecare zi îmi cerea telefonul să vadă despre ce vorbim şi ce avem de vorbit într-una şi nu ştiam cum să mă ascund, schimbam subiectul sau ascundeam telefonul. Şi da, bine, recunosc, am multe de ascuns, ce-i pe telefonul ăla numai eu şi el ştim..78.
Se mai întâmplă când ies afară şi eu deobicei ies ori cu băieţii (numai cu băieţii) ori numai cu Răzvan şi se găseşte ea să sune în momente nepotrivite (cum ar fi când fumez, sau când jucăm ceva sau când fac fel de fel de lucruri cu Răzvan) să mă întrebe unde sunt, cu cine, ce facem şi să vină în acel loc să mă vadă. Nu înţeleg asta deloc! Adică mă lasă afară până târziu seara, mă lasă să merg oriunde vreau, atâta timp cât am grijă de mine şi îmi face faze de genul ăsta.
Sau când stau pe unele site-uri şi se înjură mult pe acolo şi se bagă ea mereu cu nasul şi ne luăm la ceartă că eu umblu pe astfel de site-uri...pur şi simplu numai suport asta. Nu înţeleg ce vrea d ela mine, în afara faptului că îmi vrea " binele "; asta nu înseamnă că trebuie să-mi ia de lângă mine tot ce îmi place. Poate că ar mai trebui şi eu să las de la mine, dar las de atâtea ori şi nu mă pot controla mereu : |. Nu sunt un robot, sunt om, am limite şi nu rezist mult aşa...

Cam asta ar fi. Şi eu aş zice că aş avea nevoie de mai multă libertate. Ştiu să am grijă de mine şi de ceea ce fac, nu cred că asta ar fi problema. În rest, numai am nimic de zis.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Accesul parintilor la lucrurile ce tin de intimitatea copiilor - de `Shadow. - 30-06-2011, 10:24 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)