Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bullet for my Valentine

#1
Nu pot spune că am fost întotdeauna o fană înfocată a acestei trupe; though I always liked them. Însă, de curând, din cauza unei teme la ECCE, am început să ascult continuu doar Bullet for my Valentine şi am ascultat în continuu, like fără oprire, and I fell in love with them, simple as that.

Anyway, Bullet for my Valentine e formată din: Matt Tuck ( lead vocals and rhythm guitar ), Mike Paget ( lead guitar and backing vocals ), Jay James ( bass guitar şi backing vocals ) şi Michael Thomas ( drums x3 ); sunt a Welsh heavy metal band de pe undeva din Bridgend formată în 1998 - lucruri pe care le ştiu de la tema aceea care, în mare, mi se părea idioată. Trupa, oricum, s-a format mai întâi sub numele de Jeff killed John.
Albumul de debut al trupei Bullet for my Valentine a fost The Poison, released in 2005 în Regatul Unit - bla, bla, bla, toate detaliile acestea le puteţi găsi şi pe wikipedia dacă vă face plăcere să citiţi despre ei ^^.

Cât despre mine, îmi place foarte mult această trupă, even though I don't really know why... well or maybe I've got a clue. Ideea este că îmi place foarte mult instrumentalul lor. Treaba pe care o fac cu instrumentele mi se pare gorgeous şi le ador, practic, toate melodiile - well toate melodiile pe care le-am auzit, ofc, cum să îmi placă ceva ce nu am auzit? Well I agree that I may like those I haven't heard as well... but anyway!
Melodia mea preferată este Tears don't fall - and now I droll =p~ m-a cucerit din prima clipă; oh and also Waking the demon or The Last Fight or Your Betrayal... or... ok, stai, îmi plac melodiile lor şi aş putea să le înşir toate titlurile, nu m-ar deranja, dar ar fi plictisitor în mare şi nu aţi regăsi decât titluri, titluri, titluri pe care probabil le ştiţi.

So, what about you?
do you lik'em or what?

Tears don't fall - enjoy :3

#2
Bullet for my Valentine = awesomeness.

In my opinion, people who listen to this band have good tastes. x3
Nu sunt o fană înfocată a lor şi nu îi ascult de prea mult timp, cred că de pe la începutul anului. Sinceră să fiu, am dat de ei în telefonul unei colege şi nu m-au interesat prea mult la început, apoi am mai ascultat şi au început să îmi placa. Melodia care m-a facut să mă "îndrăgostesc" de ei a fost cu siguranţă Tears Don't Fall, deşi prima melodie ascultată a fost All These Things I Hate . Totuşi melodia respectivă nu mi-a trezit intereserul pentru ei la fel de mult ca 'Tears don't fall'. Majoritatea melodiilor au un instrumental foarte bun şi o lirică aparte, vocalul, se subînţelege că e genial.
Alte melodii ... Scream aim fire, Just another star, Waking the Demon, The poison, Her voice resides.
In conclusion, sunt o trupă chiar bună, merită ascultată.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Bullet for my Valentine 8
Hehe, imi plac foarte mult, membrii trupei sunt cu totii geniali. Vocalistul Matt e superb, adorabil, iar vocea lui este mai mult decat perfecta. M-am indragostit de el din prima clipa. Imi plac live-urile acestora. Canta la fel de bine ca si pe cd.
Si mie imi place foarte mult Tears Don't Fall. Este melodia mea preferata de la ei si prima pe care am ascultat-o. Imi place la inceput urletele alea :]] Iar videoclipul e genial, la randul lui si in acelasi timp trist.Tipa din videoclip este tare draguta, ma dau in vant dupa parul ei.
In rest alte melodii preferate ar mai fi The Last Fight, Just another star, All these things I hate, Your Betrayal, Hand of blood si multe altele.
In concluzie sunt o trupa de nota 10 :]] Tare as vrea sa-i vad prin Romania xD Cu siguranta as merge la concertul lor.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
I love this band.
Acum 3 ani am dat peste Tears Don't Fall si am inceput sa o ascult zilnic, de cele mai multe ori cand eram frustrata. Dupa ceva vreme am devenit fana a acestei formatii. Imi place linia melodica a fiecarei melodii.
Other fave songs: All These Things I Hate, Hit The Floor, Waking The Demon, etc.
[Imagine: robin-1.jpg]

#5
O trupa buna. Chiar foarte buna. M-au "cucerit" cu melodia "Tears Don't Fall", desi mi se paruse prea nebuna si prea multe scremuri la inceput. Eh, mi-am schimbat parerea. Pot spune ca si melodia "Scream Aim Fire" este una buna, destul de buna. 10 Nu sunt fana infocata al acestei trupe si nici nu cred ca o sa fiu vreodata o.o'', dar am vrut doar sa-mi zic parerea scurta, chiar foarte scurta. Eu am dat de trupa pe anime zup, alta poveste.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Se putea sa nu? Nu le stiu intreaga discografie, dar stiu sigur ca au piese bune. Prima mea piesa ascultata a fost Waking the demon. Nu m-a impresioant cine stie cat, asta pana am dat de Tears don't fall, varianta acustica, pe care nu mi-am putut-o scoate din cap cateva zile bune. Alte piese care imi plac sunt Say goodnight, Hit the floor, Curses, The End... Oricum, mi s-a parut ca au dat lovitura cu albumul Scream Aim Fire - cel putin, pe atunci i-am vazut la TV (desi poate au fost si inainte, doar ca nu prea sunt eu cu astea).

#7
Cum as putea sa spun nu? xD Initial am auzit de Bullet For My Valentine de la un tip de care imi placea acum cativa ani. :]] Atunci nu am gandit cine stie ce despre ei. Insa am inceput sa ascult mai multe melodii pana in stadiul in care in telefon aveam numai BFMV. :]]
Credeti sau nu, eu nu m-am indragostit de Tears Don't Fall. xD Melodia mea preferata de atunci si de acum este Hearts Burst Into Fire. Nu stiu de ce, insa I fell in love cand am auzit acea melodie, mai ales de intro <3.
Printre altele se mai numara si : Tears Don't Fall, Hand of Blood, Your Betrayal, Waking the Demon and so on. xD
But, oricum ar fi, toate melodiile lor sunt geniale, dupa mine. Si nu ai cum sa nu te indragostesti de Matt, nu?
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#8
Nu stiu cum de nu am trecut pe aici mai devreme.

Bullet for my valentine? Ohh, i really love it.
Melodiile preferate sunt Tears don't fall cu videoclipul genial si Waking the demon. Plot-ul, sa-i spun asa, acestui video a realizat o intreaga poveste foarte complexa si cu un final minunat. Cand i-am privit videoclipul, m-am simtit de parca m-am uitat la un film in doar cateva minute. Trupa se numara printre favoritele mele. Ador screamul pe care il face vocalistul.
Nici nu mai stiu exact cum am aflat de trupa, insa nu a fost de mult timp. Maybe one year. Who knows? Stateam pe youtube pe la videocliputile de la Black Veil Brides si am vazut la recomandari ceva. Just keep listening. ^^

Your tears don't fall
They crash around me...

#9
Bullet for my Valentine <3
Am descoperit trupa asta recent, dat fiind faptul ca am inceput sa gust genul asta de muzica pe la inceputul verii. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost All These Things I Hate. Mi-a lasat o impresie puternica, asa ca am cautat si alte melodii si am ajuns sa-mi alcatuiesc un intreg playlist cu formatia. Desi in general nu-mi prea plac melodiile cu screaming, pentru Bullet si My Chemical Romance fac o exceptie 9
Alte melodii care mi s-au parut deosebite ar fi Heart Burst Into Fire, The Last Fight si Tears Don't Fall, pe care le-am retinut fara sa-mi dau seama si pe care le ascult de fiecare data cand am ocazia. Vocea solistului se armonizeaza foarte bine cu partea instrumentala si, in ciuda stilului zgomotos al formatiei, mesajele transmise de unele cantece sunt surprinzator de profunde :X
Per total, Bullet For My Valentine e pe lista formatiilor mele preferate si cred ca va ramane asa pentru o vreme indelungata.
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#10
Amphetamine mi-a aratat trupa. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost All These Things I Hate. Incepe asa de calm... Mi-a spus de melodie, dar eu bineinteles ca nu am ascultat-o decat peste o luna, iar ea in fiecare zi ma intreba "Ai ascultat melodia?" Eu intr-o luna am si uitat de ea, dar din intamplare am vazut-o pe playlist-ul meu muzical, iar cum nu aveam nimic altceva de facut, am ascultat-o si mi-am facut o impresie buna despre trupa.
In afara de All These Things I Hate, imi mai plac si Tears Don't Fall, Scream Aim Fire si The Last Fight.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)