Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Avril Lavigne.

#1
Cariera cantaretei a luat nastere de la varsta de 16 ani, pe cand a parasit liceul pentru muzica.S-a lansat atunci, chiar cand a calatorit prin tara si
a castigat admiratia tinerilor din toata lumea.Avea un spirit rebel si
de acea a renuntat la casa de discutri care o producea.Deodarece ei vroiau ca ea sa cante dupa un anumit stil impus de ei.Asa ca a plecat fara
sa spuna nimic.In ciudaa faptului, ea a iesit triumfatoare.
Parerea voastra?
Va palce cum canta?
care este melodia voastra preferata si de ce?
Si credeti ca daca nu ar fi plercat din orasul ei mic, ea ar fi ajuns unde este?
-

#2
Avril Lavigne...ba e fata cuminte, ba e rebela...ba mai e cum mai e...Nici nu mai stiu ce sa cred despre ea. Cred ca singura melodia care imi place cu adevarat de la ea e Complicated...imi place mesajul, felul in care e cantata melodia si chiar si videoclipul...E de asemenea destul de relaxanta(melodia)...cel putin pentru mine. Despre celelalte melodii am o parere neutra...adica nici nu-mi plac dar nici nu-mi displac.

#3
Avril e catareata mea preferata.Imi plac aprope toate melodiile ei, insa in special "Girlfrend", "My happy ending",Skater boy" si "When you're gone".In fine...cum am zis imi plac mai multe melodii de ale ei.
Am auzit multe zvonuri despre ea.Unele de bine altele de rau insa nu imi pasa.Momentan eu doar ii ascult melodiile.Cat veni vorba despre trecutul ei, chiar nu cred ca daca nu ar fi fost atat de "rebela" ar fi reusit ceva.Isi impune propriul stil de muzica si asta o face cu ceva mai originala.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^


Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?


#4
Avril:X
imi place foarte mult cum se imbraca , dar cel mai mult imi place vocea ei:-p
Ea este cantareata mea preferata dar nu este pe primul loc ca am mai multi21
Cel mai mult imi place:Hot(melodia21)
cam atata ca nu mai stiu ce sa va zic despre ea
ja ne
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Avril Lavigne este o cantareata foarte buna dupa parerea mea.
Melodia mea preferata este girlfriend pentru ca e mai antrenanta si clipul e si amuzant.Avril e pe primul loc in topul cantaretelor mele preferate.Se imbraca destul de bine dupa parerea mea.negrul si rozul se potrivesc.

#6
Avril... :X.. a fost intr`o perioada preferata mea... pacat ca si'a schimbat stilul.. vechea Avril Lavigne este cu muult peste cea noua..2.pacat de ea..chiar daca si piesele noi sunt dragutze..arata mai bine in trecut.. cand vad paru' ala blond cu suvite roze numai la rock nu ma mai gandesc.. dintre mel. vechi.. imi plac ff mult:
Take me Away
Losing Grip
Slipped Away
Don't Tell me
si dintre cele noi:
When you're gone

#7
Yea.. si-a inceput cariera de la o varsta frageda, iar stilul ei s-a schimbat dealungul anilor, but melodiile ei tot superbe sunt.
Melodia care m-a cucerit a fost "Complicated". Versurile ma linistesc, iar ritmul si vocea ei insipra o nota de calm..." Viata e simpla nu o mai complica atat... calmeaza-te", asta e mesajul care imi vine in minte cand o ascult.
Desigur dupa acelasi album "Let go", imi mai plac melodia: " Losing grip". Din albumul "under my skin", ador melodia:"My happy ending" and "Nobody's home", iar dupa cel mai recent album al ei" the best damn thing" :





#8
Well, Avril are o voce super si imi place stilul ei.Ma rog, unele dintre melodiile ei mai noi(Girlfriend, The Best Damn thing) nu sunt de loc pe placul meu, dar asta e.
Melodia mea preferata a fost si va ramane Nobody's Home.Imi place mesajul pe care il transmite si e una dintre putinele melodii ale ei care m-au impresionat mult.Alte melodii care imi plac:
-Take Me Away
-Losing Grip
-Complicated
-Slipped Away
-My Happy Ending
-When You're gone
-Forgotten
[Imagine: robin-1.jpg]

#9
Avril :X..pur si simplu ador vocea ei...imi place si stilul ei vestimentar
Nu pot sa spun ca ma o melodie preferata..imi plac mai multe...dar totusi sa zicem mel complicated Smile
OAre cn ar putea sa cante daca ii e impus un anume stil de a face acest lucru?
daca nu corespunded cu ce isi doreste ea...e pur si simplu degeaba
eu zic ca daca nu pleca din orasul ei nu ar fi ajuns aja departe...avand in vedere ca nu sar fi facut aja cunoscuta10 :bye:
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#10
Sa zicem ca si mie-mi place vocea lui Avril, dar si felul in care se imbraca ( uneori, caci, alteori imi vine s-o iau la fuga ) si videoclipurile sale...

Melodia mea preferata este Nobody's home , dar imi mai place mult si When you're gone .

Are versuri si versuri, melodii diferite , romantice si mai putin ortodoxe 21 ( Hot ) , iar mie mi se pare destul de interesanta si draguta ( cu toate ca e blonda ) . Nu suficient de interesanta pentru a afla totul despre ea, dar nu am chiar atat de mult timp liber.

Totusi, oricat de mult ar urai-o prietenele mele, eu raman la parerea ca Avril este o cantareata destul de buna, care are melodii chiar dragute, pe care le ascult, in ciuda celor din jurul meu 21>




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)