Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna mai

#1
Nr1
http://img860.imageshack.us/img860/2365/esenaieu.png


Nr2
http://oi53.tinypic.com/25srj4j.jpg

----------------------------------

Se va vota în felul urmator.
Cei care vor sa voteze trebuie sa comenteze fiecare desen în parte si la sfârsit dând o nota de la 1-10, fara sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numarul x – îmi place la desenul tau ca ... , nu îmi place ca ... . Nota y.

La sfârsitul perioadei de votare voi face o medie si cel/cea cu media cea mai mare va câstiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadreaza în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurentii NU au voie sa voteze, altfel vor fi descalificati.

Succes tuturor.
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#2
Ok, sa vedem. Imi pare rau ca au fost doar doua desene, dar eh, asta e!

Primul desen - nu imi place. In primul rand, m-a deranjat felul in care a fost colorat. Pare joaca de copii si nu da absolut bine deloc. Ba linii groase, ba mai subtiri, ba spatii albe... In al doilea rand, barbia mi se pare ca are un unghi prea mic, iar parul parca e o chestie dreptunghiulara pusa pe cap. In fine, nu trebuia sa scrii nimic pe el, ar fi parut mai aerisit. Cateva lucruri bune? Imi place faptul ca ai colorat intr-o singura directie, in afara de par si bluza(trunchi, manecile sunt colorate intr-o singura directie). Faţa este colorata aiurea. Nota: 5, cu indulgenta 10.

Al doilea desen - pare destul de dragut. Intai am sa spun ce nu imi place. Mana dreapta este mai subtire decat mana stanga, suvita aceea roz/rosie/portocalie/ nu da bine(sincer, trebuia sa fie neagra). In rest, ideea imi place, faţa imi place cum se vede, este simplu, o idee romantica, dragut desen. Acord Nota: 8.

#3
Numarul 1: Nu mi.a placut, adica cell putin dupa mine nu ii gasesc o asemanare cu tema, adica sunt asemanari, da rpe mine una nu ma duce cu gandul la Esenta 106. Modul in care ai colorat personajul nu imi place, este unul neglijent si parca ca in clasele primare. Umbrele, saracele eu nu le gasesc, parca se intrepatrund unele cu altele dar nu se vad eeloc uniform si placut ochiului. Umarul este prea ascutit, parul sunt doar niste linii curbe, frante care nu seamana a fi `par`. Nu vreau sa caut nod in papura, dar se vad stersaturile, ceea ce pentru mine este deranjant ochiului. Bomboanele mi se par facute in graba, si nu inteleg pe ce stau ele, pare a fi o piatra maro, en fin. Mana mi se pare prea groasa, ochii inegali, en fin. Nota mea ar fi 4.

Numarul 2: Il ador. Chiar mi se pare ca se incadreaza in tema si captiveaza ochiul. Umbrele par a fi in regula, si este de apreciat ca este lucrat in acuarea. Innafara ca mana stanga este mai groasa decat mana dreapta , nu am nimic de spus. Mie chiar imi place acea suvita portocalie, este o particica de culoare, scoate lucrarea din anonimat, pe langa acele petale rosii / rozalii. Nota mea ar fi 9.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Numărul 1 - Nici mie nu îmi place... Am să pornesc de sus în jos și încep cu pălăria. Este extrem de prost făcută. În primul rând, are o formă anormală, și sunt destul de sigură că artistul/artista nu avea în minte să aducă în desen un pic din stilul lui Lady Gaga. Părul, așa cum văd eu, pare buclat într-o parte și drept în cealaltă, ceea ce dă un aspect urât desenului, pentru ca o oarecare simetrie tot trebuie să existe. Ochiul stâng ar fi trebuit poziționat un pic mai spre dreapta și mai jos ( sau invers, cel drept mai spre stânga și mai sus ) pentru ca, iarăși, trebuie să existe o simetrie. Nu am înțeles ce ai vrut să îi faci la umăr.. dacă aceea se vrea a fi o bretea, e greșit realizată și ea. Știu că tipa stă un pic într-o parte, deci e normal ca brațul cel mai apropiat de locul „privitorului” să fie văzut mai mare, însă parcă mâna stângă e prea mare... cel puțin eu așa am impresia când mă uit la ea. Ai fi putut să te chinui un picuț mai mult și la cutele bluzei, și la mână... să evidențiezi tot felul de detalii care în mod normal ar trebui să fie acolo, să adaugi umbre, care ar fi adus un cu totul alt feeling asupra imaginii. Și mie îmi par realizate bomboanele în grabă, însă în mod ironic, ele sunt cele mai bine-realizate lucruri din desen. Nu am ce comenta la ele. Nici mie nu îmi place neglijența cu care s-a colorat... chiar sunt curioasă să știu cu ce e colorat... îmi pare mie sau ai folosit creioane cerate?... nici culorile nu sunt echilibrate. Părul e atât de întunecat încât prima tendință a celui care privește desenul este să își arunce privirea pe el. Restul desenului e colorat în culori... plăcute, calde... dar părul și chestia aia de la bluză strică tot, pentru ca e o notă discordantă. E un desen infantil, și eu cred asta, și sunt de-acord și cu faptul că nu se potrivește temei. Esența a ce arăți tu acolo?... Scuze, dar chiar nu pricep ce ai avut în minte când ai realizat asta dacă tu aveai o temă precum redarea „Esenței”... În concluzie, eu îți dau nota 5.

Numărul 2 - Vaaaii, e grozav. Îmi place mult. Se potrivește perfect cu tema și chiar stârnește un feeling meditativ, cum ar trebui să stârnească desenele pe o asemenea temă. Am observat și eu chestia cu mâna, și am mai observat că mâna dreaptă este un pic... acoperită de picior. Tipa stă într-o parte, iar latura dreaptă a corpului ei ar trebui să se vadă mai apropiat, deci dacă vroiai să suprapui piciorul pe mână, ar fi trebuit să îți alegi cealaltă mână... nu știu dacă s-a înteles prea bine ce am spus, dar deh... Îmi place ideea cu petalele și e foarte frumos realizat desenul, chiar ți-a ieșit. De șuvița aia de păr nu mă iau pentru căăă... nici eu nu știu dacă mă deranjează sau nu. E un element drăguț, dar nu m-am hotărât dacă desenul tău ar fi fost mai reușit fără el... adică, ce-i drept, când mă uit la desen, șuvița aia e ultimul lucru pe care îmi cad ochii, poate și pentru că ai folosit o culoare apropiată de cea a petalelor. Hmm... chiar nu am idee ce să zic de chestia asta. Oricum, eu iți dau nota 9 și îți urez multă inspirație în continuare.
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#5
Cum nimeni nu a mai vrut să voteze, am să pun acum rezultatele:

Desenul nr 1, aparţinând lui ◄Ḟani►
Media generală: 4,6

Desenul nr 2, aparţinând lui Dragonz Eyez
Media generală: 8,6

Câştigătorul de la art e Dragonz Eyez, iar de la comment Allison!
Felicitări!

Am să vorbesc cu cineva şi pentru medaliile voastre!

(rog un moderator să închidă acest topic)
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)