Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mâine, victima poţi fi tu!

#1
Mă plimbam agale pe stradă puţin îngândurat. Habar nu aveam unde mergeam, dar ce e sigur capul mi se mai liniştea după aventura pe care o avusesem în urmă cu câteva ore. Cine m-a pus să mă îmbat? Chestia şi mai gravă ar fi că m-am dat la iubita prietenului meu cel mai bun. Cu siguranţă mă va urî câteva ore, iar apoi îi va trece la cum îl cunosc eu. Am dat de o alee îngustă şi sincer nu am stat să mă gândesc de două ori înainte de a mă aventura în lumea necunoscutului; vreau să spun că mai era şi întunecată, de parcă îngustă nu era suficient. Nimic nu e suficient în ziua de azi. Demenţial!
Am zâmbit în sinea mea şi am mers mai departe. Mă simţeam ca şi cum m-aş fi dus spre tăiere ( ştiţi voi miei ăia care trebuie tăiaţi înainte de sărbătoarea Paştelui, de parcă e important, nu multora le place ).
Am zărit un gard şi mă gândeam dacă trebuie să-l sar sau nu. Ajunsesem la concluzia că trebuie să fiu bărbat şi să pornesc la drum, când am auzit paşi.
- Robert!

Occ: Cine vrea xD.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#2
Cine se gandea ca o sa ajung in acest mod ? Sa ma plimb singur, precum un caine plouat si sa continuu sa traiesc asa. De fapt, daca stau si reflectez indeajuns la asta, realizez ca povestea se repeta. Intotdeauna am fost genul tipului singuratic, si totusi, ador sa discut - poate ca multi considera asta ceva ciudat pentru un inger ca mine.
Cu privirea coborata, continuu sa merg cu mainile in buzunar si ridicandu-mi din cand in cand privirea spre cer. Se pare sa o sa ploua...
Aud un fosnet bizar, dupa parerea mea si-mi indrept privirea sper acel sunet. Ah, Robert !
- Robert !
Este amicul meu, inger si el. Parca intotdeauna a fost alaturi de mine, m-a sprijinit si pot spune ca ma bazez pe el cand e nevoie. Totusi, nu este asemeni mie ...

occ - cine vrea ^^

#3
Firar. Firar. Firar. îmi ziceam, mergând pe străduţele întunecate cu cele două cărţi cu coperţi groase în mână. Cine m-a pus să stau la bibliotecă până la sfârşitul programului iar apoi să bântui parcurile uitate de lume?! Trebuia să-mi dau seama că voi ajunge noapte acasă. Mă opresc dintr-o dată, simţind nişte aure ciudate prin apropiere. Nişte îngeri sau poate nişte demoni. La naiba, nu-mi pot da seama...

Ooc: cine vrea.

#4
Acasa nu puteam sta simteam nevoia sa ma plimb asa ca am iesit din casa luandu-mi si umbrela cu mine observad cerul inorat si parca pregatit sa dea drumul la mii de picaturi de apa sa loveasca pamantul.
Plimbandu-ma singura ajung pe o straduta intunecata dar nu imi pasa deloc asa ca am continuat sa inaintez ignorand totodata prezentele pe care le simteam.
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#5
Afara pare innorat, dar cui ii pasa? Trebuie sa ies, nu mai suport sa stau innchisa in casa, in fata pc-ului. Cine stie, poate dau de un inger si se mai ia de mine.Atat i-ar trebui la cat de nervoasa sunt! Ma asez pe o banca si incep sa meditez, gandindu-ma la ziua de maine si la scoala.Oare de ce ma simt asa melancolica?Ziua de maine poate deveni oricand ziua de ieri. Off, iar se simt prezente ciudate.

Occ: cine vrea^^
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Continui sa inaintez pe acea alee pana cand observ un alt drum si o banca pe care statea cineva care avea o aura ciudata dar nu ma apropi ci raman pe loc privind de la acea distanta fara a zice vreun cuvant sau a arata vreun interes. Ramasesem pur si simplu blocata in acel loc cu privirea atintita spre acea persoana
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#7
Oare cine este aceea persoana? Hai Saya, fii increzatoare!
-Ce te uiti? Nu ai mai vazut banci?ma rastesc eu la fata care oprise in apropierea mea.Imi fixez privirea catre ea si continui. Vrei sa stai jos?

occ:sarah chan
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#8
Cand aud acea voce adresata mie tresar si cad din nou cu picioarele pe pamant dandu-mi seama ce faceam.O privesc si ii zambesc apoi zacandu-i pe o voce blanda cum imi era mie felul
- Scuze daca te-am deranjat nici nu am observat in ce directie priveam eram total despartita cu gandul.
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#9
M-am întors şi am observat pe o alee lungă două fete. Una stătea pe bancă şi alta părea indecisă dacă să se aşeze sau nu. Cea ce mi-a atras atenţia fost faptul că le-am simţit aurele magice...Se pare că în seara asta sunt pe afară mai mulţi îngeri şi demoni.M-am întors pe vărfuri, pentru a nu face zgomot şi am continuat să merg pe strada prost luminată.

Ooc: cine vrea:]

#10
Mergeam cu paşi lenţi, mai mult târâţi decât normali, pe-o stradă prost luminată. Eram încruntată, căci vedeam cu greu pe unde merg şi nu doream să lovesc pe cineva sau ceva de genul. Îmi dreg glasul, lăsându-mi privirea să cadă asupra pantofilor negri pe care-i purtam. Am scos un oftat printre buzele micuţe şi mi-am ridicat privirea, observând o tânără în faţa mea. Inspirând adânc, mi-am continuat liniştită plimbarea, văzându-i fetei aura magică.

Ooc: cine vrea ^^
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.









Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mâine, victima poÅ£i fi tu! SnowFlake. 12 6.405 03-01-2012, 02:02 AM
Ultimul răspuns: Shadow.Kiss


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)