Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mâine, victima poţi fi tu!

#1
Întâmplarea a avut loc prin secolul al XV - lea. Regele Îngerilor s-a supărat foarte tare văzând că demonii îi ocupă teritoriul, lăsându-i tot mai puţin spaţiu pentru el şi poporul său. Gândindu-se la o strategie de război a fost luat prin surprindere de către Regina Demonilor fiind asasinat cu sânge rece, ceea ce a făcut ca un război adevarat să înceapă. Un război care nu se arăta prea fragil căci ambele părţi erau înverşunate şi pline de ură.
Totuşi nu a durat mult pentru că Regina s-a băgat între ei şi i-a oprit. Tot ce a vrut ea a fost distracţie şi o avusese din plin. Le-a propus îngerilor un târg pe care aceştia l-au acceptat foarte repede, fără să stea pe gânduri. Regina le-a dat formă umană şi i-a trimis pe pământ să frângă inimi spunându-le să ţină cont de ultimele sale cuvinte: " Mâine, victima poţi fi tu! "

Toţi cei care vor să participe trebuie să completeze lista:

Nume:
Prenume:
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ):
Sex:
Vârstă:
Personalitate:
Scurt istoric:
Poză în formă umană şi poză în formă de înger sau demon:






Nume: Antohe

Prenume: Robert

Categorie: ÃŽnger

Sex: Masculin

Vârstă: 180, dar arată de 18

Personalitate: E sensibil şi ştie să-i înţeleagă pe ceilalţi, însă uneori întrece limita la perversitate; în special când e beat. E prietenos şi îi place mult să socializeze cu diverse persoane impunându-şi punctul de vedere când nu îi convine ceva. Este ironic când vine vorba despre viaţa lui, nu îi place să-şi bage cineva nasul în trecutul său.

Scurt istoric: A fost crescut până la vârsta de 18 ani de părinţii săi naturali pe care i-a pierdut în acel război, iar acum umblă pe Pământ încercând să-şi găsească rostul în viaţă, dar nu e singur. Nu ar putea rezista dacă ar fi. Îi are pe prietenii lui alături, pe care se poate baza şi care nu-l vor lăsa la greu.

Poză în formă umană: http://i51.tinypic.com/35iucnn.jpg
Poză în formă de înger: http://i56.tinypic.com/21lljrm.jpg



EDIT: Limita de vârstă 400 de ani. [ Haku Schimbă 2.000 O_O -> asta m-a făcut să pun o limită ]
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#2
Nume: Stewart
Prenume: Adolph
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ): Demon
Sex: Masculin
Vârstă: 2.000
Personalitate: Genul acela de bad boy :]
Scurt istoric: La 1.000 de ani a fostalungat din Rai si alungat in Iad. De atunci isi petrece viata slujindu -l pe Satan si facand nelegiuiri.
Poză în formă umană şi poză în formă de înger sau demon:
Uman.
Demon.
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#3
Nume: Lockheart

Prenume: Ave Luna

Categorie : ÃŽnger

Sex: Feminin

Vârstă: 180, dar arată de 18.

Abilităţi: Poate citi gândurile oamenilor, şi tuturor fiinţelor de lângă ea. Când priveşte pe cineva, cu mintea, poate să-l facă pe cel privit să sufere groaznic.

Personalitate: Ave L. e o fire timidă, dar în acealaşi timp plăcută şi înţelegătoare. Ascultă pe oricine la nevoie, fiind şi inteligentă. E încăpăţânată, urând să i se spună ce să facă, sau atunci când lumea îi răstălmăceşte cuvintele. Se împrieteneşte des, lumea plăcând-o încă de la început, fiindcă ştie să fie o fată cu bun simţ.

Scurt istoric: A avut o copilărie plăcută până la şaisprezece ani, când părinţii ei naturali au fost ucişi în acel război. Acum 'bântuie' pământul, purtându-se ca o adevărată domnişioară, încercând în acelaşi timp să-şi găsească drumul în viaţă.

Poză în formă umană : http://www.zerochan.net/511129
Poză în formă de înger: http://www.zerochan.net/478685
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#4
Nume: DeShio

Prenume: Dantalion

Categorie: Demon

Sex: Masculin

Vârstă: 210, arata de 21

Personalitate: E un demon foarte orgolios si narcisist. Ii place sa ii raneasca pe cei din jurul sau sau sa le distruga sentimentele. Nu tine cont de parerile celorlalti si e un rebel fara scrupule. Nu tine cont de imprejurari sau de situatie si nu are pic de mila pentru nimeni si nimic. E un demon in adevaratul sens al cuvantului. E foarte pervers, placere lui fiind sarutul si sadomasochismul.

Scurt istoric: Este abandonat pe marginea unui lac si creste in salbaticie inca de mic. Ajunge in umanitate la o varsta tarziu, cand era imposibil sa se schimbe si sa devina uman. Nu renunta la viclenie si inseala pentru a trai.

Poză în formă umană:
[Imagine: evil.jpg]

Poză în formă de demon: Aici
[Imagine: ak8THBQ.png]


#5
Hellaw!

Nume: Saya
Prenume: O'Hara
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ): Demon
Sex:Feminin
Vârstă: 17 spre 18 anisori xD
Personalitate: Tupeista, increzatoare, luptatoare, nebuna, bagacioasa, nu ii plac merele dar adora capsunile xD(simteam nevoia sa precizez).Are un orgoliu cat ea de mare.Ii place sa poarte niste manusi cu geare si aripile ii ies doar cand este in pericol.Arata ca un demon dar are suflet de inger, de aceea colegi sai demoni nu prea o suporta crezand ca este un inger.Ucide doar daca este pusa in pericol.
Scurt istoric: Sa nascut intr-un loc pustiu unde a locuit cu fratele sau deoarece parinti lor murisera.La varsta de 10 ani fratele sau a disparut si a fost nevoita sa supravietuiasca singura.
Poză în formă umană şi poză în formă de înger sau demon:
Demon
Uman
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Nume - Dietrich

Prenume - Daemon

Categorie - Inger

Sex - Masculin

Varsta - 160, insa arata de 19 ani.

Personalitate - Este curios si comunicativ, adora sa rezolve mistere si ghicitori. Uraste sa fie contrazis sau mintit; de asemenea, are un temperament destul de agresiv pentru un inger si este intotdeauna mai retras. Evita persoanele care i se par profitoare si prefacute. Intr-un cuvant, uraste oamenii.

Scurt istoric - Pana acum, Daemon a trait pe cont propriu, nepasandu-i deloc de cei din jurul sau. Totusi, are un secret intunecat incat nimeni nu-l cunoaste, nu-l cunoaste pe el insusi.

Poza in forma umana - http://4.bp.blogspot.com/_Hmvqx2TQ0ik/Sw...00-849.jpg
Poza in forma unui inger - http://i569.photobucket.com/albums/ss131...erbimo.jpg

#7
Nume: Tamashi
Prenume: Hiya
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ): Demon.
Sex: feminin
Vârstă: 150, arată de 17.
Personalitate: E genul de persoană foarte tăcută, retrasă şi timidă. Nu prea vorbeşte, preferă să asculte şi este extrem de imprevizibilă. E calmă, indiferentă şi nu îi pasă ce spun ceilalţi despre ea. Nu îi plac conflictele, preferă să stea deoparte şi să citească. Iubeşte tot ce înseamnă muzică şi pian.
Scurt istoric: Având în vedere că părinţii ei naturali, demoni fiind au murit când era ea foarte mică, a fost crescută până la şase ani de părinţii adoptivi, iar apoi de fratele ei mai mare. Când avea 13 ani a murit şi el, aşa că de atunci munceşte şi se întreţine singură.
Poză în formă umană: http://i52.tinypic.com/2mx2vsj.jpg
Poză în formă de demon: http://i52.tinypic.com/9jlxev.jpg

#8
Interesant ^_^

Nume: Monter
Prenume:Hailis
Categorie: Inger
Sex: Feminin
Varsta: 155,arata de 19
Personalitate: O fire haioasa,vorbareata,si foarte prietenoasa. Este obisnuita sa intre in belele cam de fiecare data,dar nu-i pasa.Asculta foarte mult muzica,citeste,invata orice foarte repede si ii place sa stea cu prietenele la taclale.Cateodata poate fi foarte vulcanica si se enerveaza foarte repede pe cei care o streseaza.
Scurt istoric: Parintii ei au murit in razboiul de acum multi ani,ea a suferit foarte mult.Cand si-a pierdut ambii parinti Hailis avea doar 3 ani,a fost gasita de catre un barbat si crescuta de el.Se pare ca ea isi aminteste din trecut ca mama ei era demon,iar uneori regreta ca s-a nascut.
Poza umana: Click .
Poza inger : Click .

Nume: Tarma
Prenume: Lucer
Categorie: Demon
Sex: Masculin
Varsta: 160,arata de 20
Personalitate: Un tip tacut,nu vorbaret,cu un catecter de netinut minte.Ii plac animalele,sa stea singur si sa leneveasca in lumea lui de unul singur.Uraste zilele frumoase de afara,asa ca isi pierde vremea prin padure noaptea.Iubeste razbunarea si lupta.
Scurt istoric: Tatal lui a murit in razboi,asa ca a fost nevoit sa locuiasca cu mama lui.Cand el implinise numai 6 ani,mama sa a fost ucisa de catre demoni in fata lui.In prezent locuieste singur si asa i-a placut intotdeauna.
Poza umana: Click .
Poza demon: Click.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#9
Intru si eu pe aici 4


Nume:Way
Prenume:Sarah
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ):Inger
Sex:Feminin
Vârstă:17 ani
Personalitate:este prietenoasa si ar face orice pentru prieteni ei chiar daca iar pune viata in pericol, e foarte bagareata si uneori prea insistenta
Scurt istoric: sia pierdut familia cu 5 ani in urma si chiar din cauza ei dar a reusit sa priveasca inainte si sa mearga mai departe incercand prin faptele ei sa isi rasumpere aceasta greseala
Poză în formă umană: http://i422.photobucket.com/albums/pp306...l_9791.jpg
Poza in forma de inger: http://static.desktopnexus.com/thumbnail...mbnail.jpg
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#10
Nume: Dellacroce.
Prenume: Alessandra.
Categorie ( ÃŽnger sau Demon ): Demon.
Sex: Feminin.
Vârstă: 200 dar arată de 18.
Personalitate: Îşi schimbă personalitatea în funcţie de persoana cu care comunică. Trece rapid de la o stare la alta, deci niciodată nu ştie ce gândeşte.
Scurt istoric: Ambii ei părinţi au murit în război. O urăşte pe Regină, deoarece din cauza ei s-a iscat războiul şi a fost foarte încântată când a plecat pe Pământ.
Poză umană: Click.
Poză demon: Click.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mâine, victima poÅ£i fi tu! SnowFlake. 27 10.057 08-01-2012, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)